Hjem Nyheter Har fått nok av urettferdighet i idretten – amerikansk delstat forbyr menn...

Har fått nok av urettferdighet i idretten – amerikansk delstat forbyr menn å konkurrere i kvinneidrett

6

SUNN FORNUFT Den amerikanske delstaten Idaho forbyr nå menn som har «skiftet kjønn» å konkurrere mot kvinner i idrettssammenheng.

Mary Gregory tok fire verdensrekorder i kvinnelig styrkeløft. Gregory er egentlig en mann, og har mannlig styrke.

Menn som har fjernet sine ytre kjønnsorganer og som nå selv kaller seg kvinner, får ikke lenger konkurrere med ekte kvinner i sportslige sammenhenger. Dette har politikere i den amerikanske delstaten Idaho nå besluttet.

Loven, som har fått navnet «Fairness in Women’s Sports Act», kobles også til en lov som sier at transseksuelle ikke kan endre kjønn på sin fødselsattest.

– Med disse lovene kan ikke gutter og menn lenger ta jenter og kvinners plass i idretten, ettersom dette ikke er rettferdig, kommenterte lovgiver Barbara Ehardt.

Den aggressive homolobbyen har derimot ikke tatt imot Idahos streben etter rettferdighet med et godt humør.

– Det er en sorgens dag i USA når lovgivere fokuserer mer på det å forhindre unge transpersoner fra å bedrive idrett, enn hva de gjør for å gi den støtte og muligheter som de behøver for å kunne overleve og trives, sier homoaktivisten Sam Brinto.

Det antas at homolobbyen vil forsøke å bekjempe loven juridisk.

Les også:
Transvestitt tok fire verdensrekorder i kvinnelig styrkeløft
Kulturmarxisme

6
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KatrineKim LarsenJohan GTrondProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
N.S
N.S

Man kan simpelthen ikke bare skifte kjønn. Man er det man er født som, uansett om man velger å kastrere seg på operasjonsbenken. Helt riktig avgjørelse av Idaho.

Hans-Simon

En voksen mann som gjennomfører «kjønnsskifte» beholder muskulatur og kroppsbygning, og har da en klar fordel ifht ekte kvinner, konkurransemessig. Kvinner har i gjennomsnitt kun 50-60% av en manns kroppsstyrke, og dette forsvinner ikke selv om mannen går på kvinnelige kjønnshormoner og får fjernet/operert bort sitt kjønnslem. Feministene og LHBTQ-grupperingene høster som fortjent, når transmenn slår ekte kvinner ned i støvlene i ulike idretter, særlig styrkesport.

Trond
Trond

Transer skulle vært lagt inn på psykiatrisk og fått hjelp på den måten istedet for å oppmuntres til å dyrke sin sykdom enda mer.

Johan G
Johan G

Helt riktig av Idaho.

Kim

Meget bra!

Denne må dere se!

https://youtu.be/NIlq85dL0C4

Katrine
Katrine

Det er en ting hvis noen har vært på hormonbehandling siden barndommen men når en voksen mann eller en som er sent i tenårene plutselig begynner med slik behandling så har de, som nevnt i en annen kommentar, fortsatt den mannlige oppbygningen som gjør det veldig urettferdig at de skal få lov til å delta mot kvinner. Folk får det til å handle om ens meninger rundt konseptet å skifte kjønn, og å sikre seg at ingen ser på dem som «problematiske», istedenfor å fokusere på hvor urettferdig det er basert på vitenskap og anatomi.