Hjem Artikler Historie Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»

Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»

39

KULTURMARXISME Jødiske Harry Benjamin anses være en pionér innen såkalt transseksualisme og kjønnsidentitetsforstyrrelse, og var den som la grunnlaget for moderne kjønnskorrigerende behandling.

Harry Benjamin til høyre.

Harry Benjamin ble født den 22. januar 1885 og vokste opp i Berlin i en jødisk familie. I 1912 tok han doktorgrad i Tübingen med en avhandling om tuberkulose, men hans senere arbeid kom til å handle utelukkende om såkalt seksualmedisin.

I et intervju fra 1985 forteller Benjamin om sitt møte med den jødiske kommunisten Magnus Hirschfeld, grunnleggeren av homobevegelsen:

Jeg møtte også Magnus Hirschfeld gjennom en kvinnelig venn, som kjente politimannen Dr. Kopp, som hadde ansvaret for å etterforske seksualforbrytelser. Han var en venn av Hirscfeld, så jeg traff begge. Dette var rundt 1907. De tok meg gjentatte ganger med på homobarer i Berlin. Jeg husker spesielt klubben Eldorado med sine dragshow, hvor også store deler av kundene gikk i klær tilhørende det motsatte kjønn. Ordet «transvestitt» hadde ikke blitt oppfunnet. Hirschfeld myntet begrepet i 1910 i hans velkjente studie.

Hirschfeld var for øvrig en fanatisk marxist og kommunist og engasjerte seg for homospørsmål, «seksuell frigjørelse», feminisme og abort. Etter nasjonalsosialistene tok makten, flyktet han fra landet, da homolobbyen ble kriminalisert. Han ble så en fanatisk antirasist, og var den som myntet begrepet «rasisme».

Alfred Kinsey. Foto: Public domain.

Møtet med Alfred Kinsey

Harry Benjamin var ved krigsutbruddet i 1914 på reisefot, og valgte å bosette seg i USA, hvor han ble boende resten av livet. Han etablerte en legepraksis i New York, men arbeidet i San Francisco om somrene.

Arbeidet med såkalt transseksualisme startet i 1948, da han etter tips fra den jødiske «sexologen» Alfred Kinsey skal ha undersøkt en gutt som ønsket at han var jente. Ikke uventet ønsket også guttens mor at sønnen var en jente.

Kinsey, som før øvrig regnes for å være en av de første store innen amerikansk «sexologi», var et svært forstyrret individ. Som ungdom skal han ha straffet seg selv for å ha homoerotiske fantasier, gjennom å trykke sugerør, blyanter og tannbørster inn i urinrøret. Han skal senere ha omskåret seg selv, uten bedøvelse.

En del av hans «sexologiske forskning», som for øvrig var finansiert av finansfamilien Rockefeller, bestod blant annet i å filme seg selv ha sex med menn og kvinner, samt å samle inn pornografiske filmer fra rundt om i verden – noe som for øvrig satte han på radaren til det amerikanske tollvesenet.

I boken «The Kinsey Report» fremkommer det også at hans medarbeidere og forsøkskaniner, var hentet fra alt i fra fengsler til mentalsykehus. Visse kunne være voldtektsmenn, mens andre var pedofile. Kinsey skal også ha gjennomført såkalt forskning på orgasmer hos barn, blant annet for å forsøke å legitimere pedofili. Kinsey påstod at hans forskning hadde avdekket orgasmer hos opp mot 300 barn i alderen to måneder til 15 år.

Fra kapittel fem i «The Kinsey Report» kan man lese (på engelsk) om forsøkene på små barn:

Extreme tension with violent convulsion: Often involving the sudden heaving and jerking of the whole body. Descriptions supplied by several subjects indicate that the legs often become rigid, with muscles knotted and toes pointed, muscles of abdomen contracted and hard, shoulders and neck stiff and often bent forward, breath held or gasping, eyes staring or tightly closed, hands grasping, mouth distorted, sometimes with tongue protruding; whole body or parts of it spasmodically twitching, sometimes synchronously with throbs or violent jerking of the penis. … A gradual, and sometimes prolonged build-up to orgasm, which involves still more violent convulsions of the whole body; heavy breathing, groaning, sobbing, or more violent cries, sometimes with an abundance of tears (especially among younger children).

Kinsey anså at alle uttrykk for seksualitet – som pedofili, sadomasochisme, incest, utroskap, gruppesex, prostitusjon osv. – var legitime. Han arbeidet for å legalisere pedofili og kjempet mot lover som skulle beskytte barn og straffe overgripere, og det var altså fra denne mannen, at Harry Benjamin mottok tips om en gutt som ønsket å skifte kjønn.

Kjønnsforvirret gutt. Foto: Skjermdump Youtube.

Hormonbehandling og kirurgi

Gutten som Kinsey hadde tipset om skal dog ha forbløffet både Kinsey og Benjamin, da de tidligere kun hadde erfart tilstanden «transvestisisme» hos voksne. Altså voksne mennesker som kler seg og oppfører seg som det motsatte kjønn.

Flere har spekulert i om Benjamin og Kinsey så i gutten, ikke en pasient med en lidelse de skulle behandle, men muligheten til å forme et individ fysisk, og ikke bare gjennom klær og sminke – for å tilfredsstille sine egne behov.

Benjamin tok kontakt med en rekke leger for å undersøke mulighetene for å kirurgisk gjøre gutten mer feminin. Da dette arbeidet ikke høstet frukter, valgte Benjamin å selv eksperimentere på barnet gjennom å gi gutten østrogen. Senere sendte han både barn og mor til Tyskland slik at de kunne gjennomføre kirurgiske inngrep på gutten.

Benjamin skal etter dette ha fortsatt med lignende behandling av pasienter med samme lidelser. Benjamin var den første som innførte hormonell behandling i tillegg til kirurgi, for å behandle pasienter med kjønnsdysfori eller kjønnsidentitetsforstyrrelser.

– For mange selvmord

Charles Ihlenfeld, en kollega av Harry Benjamin, arbeidet seks år sammen med Benjamin og administrerte hormonbehandling til opp mot 500 transseksuelle. Etter seks år konkluderte dog Ihlenfeld med at hormonbehandling og kirurgi ikke var det rette.

– Det er så mye ulykkelighet blant personer som har gjennomført operasjonen. Altfor mange ender i selvmord.

Ihlenfeld fortsatte å behandle personer med kjønnsidentitetsforstyrrelser, men valgte i stedet å gi dem psykiatrisk behandling, da han anså at det var det de faktisk trengte.

En annen som kunne konkludere med at hormonbehandling og kirurgi var feil vei å gå, var doktor Jon Meyer ved Johns Hopkins University i USA. Meyer undersøkte resultatene ved universitets klinikk som arbeidet med kjønnskorrigerende kirurgi, og redegjorde for sine funn i en rapport:

Å si at slik behandling kurerer psykiske forstyrrelser, er feil. Vi har nå objektivt bevis for at det ikke utgjør noen større forskjell i en transseksuells liv, hverken i forhold til jobb, utdannelse, ekteskap eller sosial stabilitet.

I et intervju med The New York Times utdypet han:

– Min personlige mening er at dette ikke er en passende behandling for en psykisk lidelse, og det er helt åpenbart for meg at disse pasientene har alvorlige psykiske lidelser som ikke forsvinner med kirurgi.

Seks måneder etter rapporten la kjønnsklinikken ved Johns Hopkins University ned sin virksomhet. Samtlige andre amerikanske klinikker som utførte kjønnskorrigerende behandling, stengte også sine dører. Ingen hadde positive resultater å rapportere.

Re-lanserte behandlingen med nye partnere

I kjølvannet av de nedslående resultatene, valgte Benjamin å relansere sin form for behandling med samarbeidspartneren psykologen og «sexologen» John Money, en disippel av den pedofile Alfred Kinsey. Money hadde tidligere anbefalt kirurgisk kjønnskorrigerende behandling på to unge tvillinggutter, som han også seksuelt forgrep seg på. Begge guttene tok senere sitt eget liv.

Med på laget fikk Benjamin og Money sin venn psykologen Paul Walker, som delte deres lidenskap for å hormonbehandling og kirurgi, og selv var homoseksuell og trans-aktivist. Flere andre gikk senere med i komiteen, deriblant en psykiater, en pedofiliaktivist, to plastikkirurger og en urolog.

Sammen utformet disse det som skulle komme til å bli grunnlaget for den moderne standardbehandlingen av mennesker som lider av kjønnsdysfori. Resultatet ble publisert i 1979 under tittelen «The Harry Benjamin International Standards of Care» og baserte seg i hovedsak på hormonbehandling og kirurgi.

Eget senter i Norge

I Norge har Harry Benjamins livsverk blitt hyllet med en egen forening dedikert til å bedrive lobbyvirksomhet for å normalisere transseksualisme i Norge. Harry Benjamin ressurssenter (HBRS) oppstod år 2000 etter at myndighetene hadde besluttet å legge ned sitt kjønnskorrigerende tilbud ved Rikshospitalet i Oslo. Transseksuelle og andre gikk da sammen og stiftet foreningen HBRS, og fikk gjennom intensiv lobbyvirksomhet myndighetene til å snu og fortsette å tilby kjønnskorrigerende behandling.

Foreningen arbeider politisk og sosialt med å spre kunnskap om transseksualisme i det offentlige, i helsevesenet og i skoler og barnehager. HBRS arbeider også for å øke aksepten for transseksuelle i det norske samfunn.

Foreningen har også etablert en egen underforening for barn og unge, kalt HBRSU. Formålet skal være å skape en arena hvor barn og ungdom som sliter med kjønnsidentitetproblemer kan møtes. Foreningen arrangerer sosiale kvelder og arbeider også med å spre informasjon om transseksualisme til barn og unge.

Les også:
Motstandsbevegelsen – den siste utposten i kampen mot homolobbyen
Homobevegelsen må gjennomskues

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
39 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Välkommen till debatt alla representanter för homolobbyn.

Aktivist
Aktivist
5 år siden

Syke perverse mennesker har altså formet og lagt grunnlaget for en industri som produserer kjønnsforvirrede og rotløse barn, som de så senere kan bruke for å tilfredsstille sine egne groteske lyster. Det hylles naturligvis i PK-media og de som synes det hele er unormalt og perverst blir stemplet som trangsynte homofober osv.

En flott verden vi lever i.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Finnes det noe avvik, unormalitet, unatur, etc. som ikke jødene og deres shabbos goyim har forsøkt å normalisere? Alt det naturgitte(som f.eks. skillet mann/kvinne), i pakt med Guds lover, har de forsøkt å endre på, ødelegge og pervertere.

Johan G
Johan G
5 år siden

Og kjønnsidentitetproblemer er hva som manes frem i dagens samfunn. Spesielt rettet mot barn.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Johan G
5 år siden

Ja, der er dei også flittige. Det heile er forkasteleg.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Disse folka som pusher dette mest virker å være en klikk med syke pervoer som ønsker seg en «normalisering» for å sikre seg en strøm av nye offer som de kan utnytte seksuelt. Disse mødrene som visker i øret til sønnene sine «at de sikkert egentlig ønsker å være jente», gjør det nok for å hevne seg på barnefaren. Jeg har møtt mange sjuke kjerringer som burde ha vært sterilisert. Men å få lov til å være mor er jo en «menneskerett» i dette skakkjørte landet.

trackback
5 år siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

Peter
Peter
5 år siden

Om dere ser på dagens forskning er der bevist at transeksualisme er en medfødt feil, som ikke kan behandles gjennom psykisk utredning. Noen mennesker er sikkert påvirket av foreldre etc men absolutt ikke alle. 1% av verdens befolkning blir født menne denne ‘feilen».

Oskar
Oskar
Svar til  Peter
4 år siden

Hvor kan jeg lese om denne beviste forskningen? Har du noen linker?

trackback
4 år siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
4 år siden

[…] også: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Magnus Hirschfeld og homolobbyen Motstandsbevegelsen – den siste utposten i kampen mot […]

Vince
3 år siden

Det er ikke normalt å undervise om homoseksualitet. Skal vi skape nye generasjoner uten mål og mening? Nei takk!

trackback
3 år siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
2 år siden

[…] også: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» FILM: The dangers of a transgender ideology 8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i […]

trackback
1 år siden

[…] forfatter promoterer pedofili til tenåringer Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» FILM: Homolobbyens seksualisering av barn Dagens video: Talmud og […]

trackback
1 år siden

[…] LES OGSÅ: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: – Jeg er en dragqueen med Downs syndrom Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
1 år siden

[…] homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Homobevegelsen må gjennomskues Knus […]

trackback
8 måneder siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] også:Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»FILM: The dangers of a transgender […]

trackback
7 måneder siden

[…] Seksualisering av barn og normalisering av pedofili FILM: Homolobbyens seksualisering av barn Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til […]

trackback
7 måneder siden

[…] homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofiliHomolobbyen og normalisering av pedofili i USAHarry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteterLHBT-psykolog forsøker å normalisere […]

trackback
7 måneder siden

[…] effekt, viser forskning Galskapen fortsetter – regjeringen vil la syvåringer få skifte kjønn Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Magnus Hirschfeld og […]

trackback
7 måneder siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] Seksualisering av barn og normalisering av pedofili FILM: Homolobbyens seksualisering av barn Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til […]

trackback
7 måneder siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Dagens video: Det homoseksuelle ikonet Alfred Kinsey Dagens video: Seksualisering av barn og […]

trackback
7 måneder siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili […]

trackback
7 måneder siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] også: Magnus Hirschfeld og homolobbyen Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] Les også: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] artikler: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Magnus Hirschfeld og homolobbyen Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Homobevegelsen må gjennomskues Knus […]

trackback
7 måneder siden

[…] også: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av […]

trackback
7 måneder siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
7 måneder siden

[…] også: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering» FILM: The dangers of […]

trackback
7 måneder siden

[…] homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Kristen avis vil granske homolobbyen RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn! FILM: […]

trackback
7 måneder siden

[…] homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» FILM: The paedophile agenda LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile RFSU oppfordrer til […]

trackback
7 måneder siden

[…] og normalisering av pedofili i USA Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Homobevegelsen må gjennomskues Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade Barnehager arrangerer […]

trackback
7 måneder siden

[…] effekt, viser forskning Galskapen fortsetter – regjeringen vil la syvåringer få skifte kjønn Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Magnus Hirschfeld og […]