Hjem Nyheter Harvard: «Man behøver ikke være kvinne for å føde barn»

Harvard: «Man behøver ikke være kvinne for å føde barn»

KULTURMARXISME Harvard Universitet har lenge blitt regnet som et av verdens mest høyaktede universiteter. Nå hevder deres medisinske avdeling at man ikke behøver på være kvinne for å kunne føde barn.

Ikke et Harvard du kjenner igjen? Her er personene som mener at man ikke behøver å være kvinne for å kunne føde.

I november annonserte en avdeling ved “Harvard Medical School” på Twitter at man ikke behøver å være kvinne for å kunne føde barn, men først nå den siste uken har det blitt vekket oppmerksomhet rundt dette.

I tweeten som har fått folk til å reagere skriver brukeren “Harvard Med Postgraduate and Continuing Education” at et spesialpanel har bestemt seg for å bruke begrepet “fødende mennesker”. Dette for å inkludere “de som identifiserer seg om ikke-binære eller transpersoner”. Panelet kaller seg for “Moderlig rettferd”.

På Twitter hagler det nå med fordømmelser og forargelse over disse uvitenskapelige påstandene. Mange undrer seg over hva som her skjedd med det prestisjefylte universitet som ofte beskrives som et av de beste i verden. “Hva koster en Harvard-utdannelse?” undrer en person seg over i kommentarfeltet.