Hjem Nyheter Harvard: «Man behøver ikke være kvinne for å føde barn»

Harvard: «Man behøver ikke være kvinne for å føde barn»

2

KULTURMARXISME Harvard Universitet har lenge blitt regnet som et av verdens mest høyaktede universiteter. Nå hevder deres medisinske avdeling at man ikke behøver på være kvinne for å kunne føde barn.

Ikke et Harvard du kjenner igjen? Her er personene som mener at man ikke behøver å være kvinne for å kunne føde.

I november annonserte en avdeling ved «Harvard Medical School» på Twitter at man ikke behøver å være kvinne for å kunne føde barn, men først nå den siste uken har det blitt vekket oppmerksomhet rundt dette.

I tweeten som har fått folk til å reagere skriver brukeren «Harvard Med Postgraduate and Continuing Education» at et spesialpanel har bestemt seg for å bruke begrepet «fødende mennesker». Dette for å inkludere «de som identifiserer seg om ikke-binære eller transpersoner». Panelet kaller seg for «Moderlig rettferd».

På Twitter hagler det nå med fordømmelser og forargelse over disse uvitenskapelige påstandene. Mange undrer seg over hva som her skjedd med det prestisjefylte universitet som ofte beskrives som et av de beste i verden. «Hva koster en Harvard-utdannelse?» undrer en person seg over i kommentarfeltet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund Hougen
Gjermund Hougen(@601217081)
1 år siden

Når man trodde man hadde hørt alt kommer det noe som er enda verre.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Disse høyintelligente ikke-hvite kvinnene har altså slått fast at biologi og naturvitenskap er fullt på høyde med «sosialvitenskap» og psykologi når det gjelder «hard facts»; det en viss gruppe er enige om(konsensus), er fakta, slik «klimaforskerne» er enige om(at kloden brenner, kfr Greta Thunberg). Vi andre kan le av galskapen, fordi vi vet at for å bli mor må en ha bl.a. fungerende eggstokker og eggledere, de rette hormonene og en fødekanal/vagina.Noe menn ikke har. Om en mann blir tilført kvinnelige hormoner og får skåret vekk penis/pung og omdannet disse til en slags vagina, så er han likevel ute av… Les mer »