Hjem Nyheter Hat mot hvite bak skolemassakren i Nashville

Hat mot hvite bak skolemassakren i Nashville

USA FBI prøvde å dekke over det mystiske manifestet til skoleskytteren Audrey Hale. Men nå har det kommet frem at det var drevet av et morderisk hat mot hvite mennesker.


Det var i mars at 28 år gamle Audrey Hale gjennomførte et væpnet angrep på Christian Covenant School i Nashville, Tennessee, og drepte tre barn og tre voksne. Snart dukket det opp rapporter om at Hale var en kvinne som krevde å bli kalt «han». Overvåkningsbilder av skoleskytingen viser også Hale iført herreklær.

Som Frihetskamp tidligere rapporterte, nektet FBI å frigjøre et manifest etterlatt av Hale med den begrunnelse at det var «astronomisk farlig». Noen politikere hevdet at dette var fordi dokumentet var «en tegning for total ødeleggelse» og viste at Hale hadde planlagt angrepet «ned til minste detalj».

Andre hevdet at det var noe helt annet FBI ønsket å skjule.

– Jeg tror det FBI virkelig er opptatt av her, akkurat som politiet, er at det er noe i manifestet som virkelig er skadelig for transmiljøet, sier kriminologiprofessor Joseph Giacalone til New York Post.

Nå er imidlertid tre sider fra det famøse manifestet lekket og publisert av den konservative opinionsskaperen Steve Crowder. På disse sidene er det klart at det var et morderisk hat mot den hvite rase som drev Hale til å begå sin skolemassakre. Til tross for at Hale selv gikk på Covenant School og tilsynelatende er hvit, er det tydelig at hun ser ned med avsky på alle de hvite elevene på skolen.

«Drep disse barna, disse crackers som går på fancy privatskoler, med sine søte chinos og sportsryggsekker», skriver hun, og fortsetter:

Jeg vil skyte dine svake jævla kuker, med deres moppgule hår, jeg vil drepe alle de små crackerne, en haug med små bøger, med deres hvite privilegium.

Det fremgår også av de lekkede delene av manifestet at hun håpet å drepe så mange mennesker som mulig.

I skrivende stund ser det ut til at Steve Crowders innlegg på X er blokkert. Men Frihetskamp kan republisere bildene på sidene i manifestet:

Foto: @scrowder/X
Foto: @scrowder/X
Foto: @scrowder/X