Hjem Nyheter Europa Hellas kjemper mot invasjonen – illegale migranter dømmes til fengsel

Hellas kjemper mot invasjonen – illegale migranter dømmes til fengsel

11

HELLAS Hellas er fast bestemt på å stoppe inntrengerne som forsøker å ta seg inn i landet etter at Tyrkia på lørdag åpnet grensen. Først ble det innført asylstopp i en måned og nå har de innført hurtigrettssaker og strenge fengselsstraffer for migrantene som ulovlig krysser grensen.

Skjermbilde: Twitter.

Hellas har innført enda et tiltak for å stoppe invasjonen av såkalte flyktninger som forsøker å ta seg inn i Europa etter at Tyrkia på lørdag åpnet grensene på vidt gap.

Det er titusentalls «syriske flyktninger» med et stort innslag av blant annet afghanere, arabere og nordafrikanere, som samlet seg på den tyrkiske siden og som er fast bestemt på å ta seg videre til velferdsstatene i nord.

Det nye tiltaket fra Hellas er fengselsstraff for migranter som ulovlig har tatt seg inn i landet. De som ulovlig har krysset den greske grensen dømmes nå i hurtigrettssaker til opp opp fire års fengsel, uten rett til permisjon.

Tidligere ble ikke migranter som hadde tatt seg til Hellas dømt, til tross for at det var hjemmel for det i loven. Endringer i politikken trådte i kraft på lørdag og på bare ett døgn ble 45 personer dømt.

Hellas er fast bestemt på å hindre en liknende situasjon som den som oppsto i 2015 da Europa bokstavelig talt ble invadert av migranthorder fra den tredje verden. Både tåregass og vannkanoner har blitt brukt i grenseområdet mellom Hellas og Tyrkia.

Hellas har også stoppet retten til å søke asyl i Hellas i en måned.

Les også:
FILM: Erdogan åpner porten til Europa for millioner av migranter
Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas
Red Ice: Spesialrapport om den nye fremmedinvasjonen
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Fantastisk.

Håper det ikke bare er et spill for galleriet, men at dette faktisk er Hellas sitt nye standpunkt.

Så for vi se hvor lang tid det tar før FN og EU begynner og blande seg inn på vegne av disse såkalte flyktningene.

Så vidt eg vet så har de bod i Tyrkia, og der er det ikke krig. Så hvordan i helvete kan de kategoriseres som flyktninger?

Lykkejegere og økonomiske emigranter er hva de er.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Erdogan bruker denne muligheten for å presse EU til enda større motytelser for å holde på «flyktninger og migranter», mens Hellas gjør sitt ytterste for å hindre invasjonen av rasefremmede muslimer, som «bare ønsker en bedre fremtid i Europa». Tyrkia er en tvilsom alliert i NATO-systemet, og fordi landet har blitt nektet inntreden i EU «hevner» Erdogan seg på ulike måter, bl.a. gjennom økonomisk utpressing for å hindre «migranter» å ta seg videre inn i Europa. Tyrkias militære intervensjon i Syria er også en faktor, men der står Assad og Putin i veien.

Tom Kristian
Tom Kristian
2 år siden

Jeg har vanskelig for å forstå hvordan dette skal fungere som noe straff. 4 års garanti i Hellas på skattebetalerne regning.
Om staten i Hellas virkelig vil gjøre noe med situasjonen så må de ty til langt mer radikale metoder. UT MED PAKKET!

Håkon
Håkon
2 år siden

7.62 mm

Heimdal
Svar til  Håkon
2 år siden

Det var kaliberet vi trente med i en tid da det fortsatt var noe vi kalte for invasjonsforsvar. Idag brukes heller kamera, til mediepropaganda, som hjelper invasjonen over.

Heimdal
2 år siden

Der står de og rekker finger med sine smartphones, kaster steiner og setter fyr på ting og forlanger å få innta Europa. En invasjon er en invasjon. Det er hele poenget med å ha et militært forsvar, for å kunne sette inn skarpt mot slikt. Men nei, det sendes heller journalister og ngo-«hjelpe»organisasjoner som hjelper okkupantene over grensa og store politistyrker til å slå ned på lokalbefolkningen som kjemper mot. Håper lokalbefolkningen hiver journalistene og alle ngo´s-ene over grensegjerdet til Ali og de tusener røverne, gjerne med påmalt kristenkors på brystet, kan de oppleve hvor glade jihadistiske invadørene egentlig er… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Grekerne bør samle seg rundt Golden Dawn.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det må slås tilbake hardere enn dette. Det er en krigserklæring, og bør håndteres som en krigserklæring. Videre bør alle de som hjelper til med denne invasjonen også straffes hardt. Eksempelvis SV-politiker Torbjørn Taranger (https://www.frihetskamp.net/motstandsbevegelsens-aktivisme-trigger-lognpolitiker-i-bergen/)

Katrine
Katrine
2 år siden

Som nevnt i en annen kommentar, ser ikke hvordan dette er en god ting, hvis de blir fengslet i Hellas. Det er sikkert ikke noe tap for disse «flyktningene».

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Endelig tar Hellas grep. Turist industrien med de greske øyer er ødelagt!

trackback
1 år siden

[…] Rasefremmed invasjon i Hellas – Grekere slår tilbake […]