Hjem Nyheter «Hellige jødiske menn» vil drepe hele Irans ledelse

«Hellige jødiske menn» vil drepe hele Irans ledelse

JØDISK MAKT Simon Wiesenthal-senterets leder Marvin Hier vil utrydde hele Irans ledelse for at de er «holocaust-fornektere», blant annet.

Til venstre: Rabbiner Hier, leder for den kommersielle lobbyorganisasjonen Simon Wiesenthal-senteret. Til høyre: Brian Hook, 2017. Foto: New America (CC BY 2.0)

På onsdag forrige uke besøkte USAs spesialrepresentant for Iran, Brian Hook, Toleransemuseet på Simon Wiesenthal-senteret i Los Angeles, USA, for å diskutere USAs Iran-politikk.

Sjefen for lobbyorganisasjonen sier at det er USAs plikt å drepe samtlige av Irans ledere. Ikke bare «dreper de amerikanske soldater», de er dessuten «holocaust-fornektere» og må derfor utryddes.

Møtet, som ble holdt bak lukkede dører, var en interseksjonell religiøs samling. Blant andre deltakere var blant annet USAs kommisjonær for internasjonal religionsfrihet, den judeo-kristne evangeliske pastoren og PR-byråeieren Johnnie Moore, og Juliana Taimoorazy, kristen iraker som er grunnlegger og leder for Rådet for kristen befrielse av Irak.

Hook ble ønsket velkommen av rabbiner Marvin Hier og av rabbiner Abraham Cooper, forstander for Simon Wiesenthal-senteret og sjef for organisasjonens globale operasjoner.

Noen nyhetsbedrifter fikk være med på deler av det lukkede møtet, blant annet Fox News. Hier vendte seg til dem under sin tale:

– Hele Irans ledelse fornekter eksistensen av holocaust og vi må bekymret fundere over hvordan vi skal håndtere dem. Hvis de skal drepe amerikanske soldater er vi nødt til å gjøre som president Obama gjorde med Osama bin Laden, det som Tsjekkoslovakias president gjorde med Reinhard Heydrich, det bør gjøres med Irans ledere.

Mark Brahmin på Twitter slapp et kort klipp fra et av nyhetsbedriftenes materiale fra møtet:

Fox tar oss med på innsiden av Simon Wiesenthal-senteret hvor vi møter en interreligiøs samling av «hellige menn» (hvor USAs spesialutsending for Iran, Brian Hook, deltar) hvor de tar til orde for å drepe hele Irans elite for, blant andre synder, holocaust-fornektelse. Rabbiner Marvin Hier (retweet gjerne):

Blant kommentarene finnes foruten vanlige uttrykk for avsky mot jødisk makt også spesifikk kritikk mot Hiers holdning om at «holocaust-fornektelse», det vil si at man ikke tror på at seks millioner jøder ble gasset ihjel under andre verdenskrig, skal straffes med døden, også utenfor et vanlig rettssystem.

Andre twitterbrukere kommenterer Hiers uttalelse med at hvis de ikke vil at amerikanske soldater skal dø når de gjennomfører sitt arbeid innenfor rammene for militære arbeidsoppgaver, burde ikke jødene sende ut amerikanske goyim (ikke-jøder) for å krige mot land som Israel vil knuse.