Hjem Nyheter Hemmeligheten bak kommunismen

Hemmeligheten bak kommunismen

FILM David Duke introduserer nå sitt siste bokprosjekt, «The Secret Behind Communism», med en video der han utlover at kreftene bak kommunismen kommer til å avsløres.

20130625_secrets_behind_communism

For det første konstaterer Dr. David Duke at den russiske revolusjonen ikke var russisk. Selv om det deltok russere, så var hele revolusjonen organisert og styrt av sionister. Her henviser Dr. Duke til den kjente forfatteren og filosofen Aleksandr Solzhenitzyn som han møtte i Moskva i år 2002. I filmen hevder han videre at den jødiske bolsjevismen i Russland har krevd langt flere liv enn den påståtte «holocaust» og henviser til høyt ansette historikere som bekrefter Dr. Dukes påstander.

I Solzhenitzyns siste verk Two Hundred Years Together beskriver han den jødiske innflytelsen i for eksempel den russiske revolusjonen. Boken ble en bestselger i Russland, men er enda ikke oversatt til engelsk da boken har blitt stemplet som anti-semittisk. Man skal i denne sammenheng notere seg at Solzhenitzyn tidligere har fått flere av sine bestselgere trykket i masseopplag, samt at han i 1970 vant Nobelprisen i litteratur. Dr. Duke lover dog at han har med mange sitat fra Two Hundred Years Together i sin nye bok, The Secret Behind Communism.

Personer som Genrikh Yagoda, Ilya Ehrenburg og Ovadia Yosef beskrives i boken. Den førstnevnte, Yagoda, har rundt 10 millioner uskyldige liv på sin samvittighet. Angående de to sistnevnte drar Dr. Duke paralleller mellom Ehrenburgs propaganda mot Tyskland og propagandaen som i dag hagler mot Palestina. Ehrenburg oppfordret blant annet til mord på tyske sivile.

Dr. Duke påviser videre at bolsjevismens terror helt ignoreres av både Hollywood og massemedia, som i stedet spyr ut propaganda mot krigstidens Tyskland og nasjonalsosialismen. Han sier at det i dag ikke er mange som kjenner til Sovjets sulteholocaust mot det ukrainske folket, som i dag er kjent som Holodomor.

Dr. Duke kommenterer det faktum at vi idag ikke får lære om bolsjevikenes forbrytelser mot menneskeheten er et bevis på at de kreftene som lå bak deres kyniske massemord fortsatt er svært mektige. Sionistenes makt over media, politikk og økonomi gjør at vi lærer oss falsk historie.

Se introduksjonsvideoen til boken nedenfor: