Hjem Nyheter Norge Henger ut kommuner som ikke kan bosette flere asylsøkere

Henger ut kommuner som ikke kan bosette flere asylsøkere

HEKSEJAKT: Norsk presse tar i bruk totalitære metoder for å stoppe alle motstandere av folkemordsprosjektet masseinnvandringen. Sist ute er TV2 som henger ut norske kommuner som ikke har mulighet til å bosette flere asylsøkere.

gapestokk_ny

Det pågår for øyeblikket en massiv kampanje fra både politikere og en så å si samlet presse for å øke masseinnvandringen til Norge. Påskuddet for kampanjen er den seneste tidens mye omtalte båtulykker på Middelhavet.

Som seg hør og bør i liberale demokratier (les: totalitære regimer) går den fjerde statsmakten unisont til verks mot de som motsetter seg masseinnvandringspolitikken. Et illustrerende eksempel på dette er VGs oppringning og trakassering av privatpersoner som hadde ytret seg politisk ukorrekt i kommentarfeltet deres.

ta272a2f-460x258_ny

TV2 er ikke noe dårligere, men i stedet for privatpersoner, er det nå kommunene som skal kritiseres og henges ut. Anledningen er et brev barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne (FrP) nylig har sendt ut til landets samtlige kommuner.

I brevet ber Horne landets ordførere om å vurdere og melde ifra hvilke muligheter de har til å bosette flere asylsøkere. Dette da det fra flere hold har blitt ytret ønske om en økt masseinnvandring til Norge. Blant annet har både Arbeiderpartiet og Venstre tatt til orde for en økning på mellom 5 000 og 10 000 asylsøkere per år.

I artikkelen med overskriften «Her sier de nei til å ta imot en eneste flyktning» henger TV2 ut samtlige 97 kommuner som enten har sagt at de ikke har mulighet til å bosette flyktninger, eller ikke har svart på henvendelsen fra Horne. Med hjelp av dramatiske beskrivelser av den seneste tidens båtulykker i Middelhavet, males et bilde av følelsekalde og egoistiske kommuner – som ikke engang kan bosette «en eneste asylsøker».

Hensikten er krystallklar: Masseinnvandringen skal intensiveres, og nåde de som står i veien!

skole2_ny

«Ekspertpanel»
For å gi sin propaganda ekstra emosjonell tyngde har TV2 i en annen artikkel intervjuet elever ved en barneskole i Bergen. Her blir barna spurt om deres innstilling til masseinnvandringen.

Ikke uventet tar samtlige av de intervjuede barna til orde for en fortsatt og økt masseinnvandring til Norge. Kanskje ikke så rart med tanke på at de intervjuede er barn, og har fått løgnmedias intensive og ensidige kulturmarxistiske masseinnvandringspropaganda inn med morsmelken. For ikke å snakke om underholdningsindustriens propaganda, skolens indoktrinering, osv. osv. osv.

Mot slutten av artikkelen fortelles det om et innsamlingsprosjekt elevene og lærerne på skolen bedriver. De samler nemlig inn penger til barns skolegang i Kongo.

De burde kanskje spørre seg selv hvilke kongolesiske barn de tenker skal gå på denne skolen, ettersom samtlige afrikanere tydeligvis skal bosettes i Europa.

Man kan dog mistenke at barna vil komme til å endre mening når de selv får erfare masseinnvandringen og får føle den nye flerkulturelle virkeligheten på huden.

Les også:
VG henger ut og trakasserer privatpersoner
Antirasistenes modell – SDSA

Kilde:
Her sier de nei til å ta imot en eneste flyktning
– Vi vet det koster penger, men vi bør ønske dem velkommen