Hjem Artikler Hennes navn var Marianne Amundsen

Hennes navn var Marianne Amundsen

14

FLERKULTUR Strukturell anti-hvithet har krevd nok et offer. Har du fått nok ennå, hvite mann?

Marianne Amundsen. Foto: Privat.

En ny dag har kommet, og hvitt folkemord er et lite skritt nærmere sin fullbyrdelse da Marianne Amundsen, NAV-arbeideren som ble stukket ned på jobb, har gått bort minst 20 år før sin tid.

Jeg forstår instinktet om å trekke kynisk på skuldrene og påpeke at dette simpelthen er den nye normalen i vesten. Gud vet jeg har hatt den samme reaksjonen utallige ganger mens jeg har lest om utallige lignende tilfeller som til syvende og sist brakte meg dit jeg er i dag.

Men dette er ikke den korrekte reaksjonen. Den korrekte reaksjonen er sinne. Hvitglødende sinne. Raseri over ethvert aspekt ved denne saken.

Abdella Ahmed H, en kvoteflyktning fra Libya, drepte denne kvinnen. Han drepte henne fordi anti-hvite løgnmedier hadde fylt hodet hans med idéer om at han hadde krav på gull og grønne skoger fra et land han aldri har løftet en finger for å bygge opp, at han var et offer for strukturell rasisme, og da han ikke fikk innfridd alle krav øyeblikkelig, følte han seg fullstendig rettferdiggjort i å trekke ut kniven han hadde tatt med seg og myrde én hvit kvinne og lemleste en annen fysisk og psykisk for livet.

Og hva er de samme anti-hvite løgnmedienes reaksjon på dette mordet de var delaktige i å forårsake?

NRKs beskrivelse av drapsmannen:

Gjerningsmannen er ein norsk statsborgar (39). Han er fengsla i fire veker, sikta for drap og grov kroppsskade.

Hvor passende er det at bare dager før dette bestialske drapet dreide den nasjonale samtalen seg om Lindmos intervju med Tinashe Williamson, forfatteren av «Håndbok for unge antirasister». Samtalen, med innspill fra NRKs Fredrik Solvang, dreide seg i stor grad om historier fra Tinashes barndom «som definitivt skjedde og ikke er overdrevet eller oppdiktet i den minste grad, folkens» vedrørende den forferdelige rasismen hun hadde blitt utsatt for som et brunt barn. Det ville ikke være overraskende om Amundsen selv var blant seerne, fullstendig uvitende om at hun bare hadde dager igjen å leve.

Se så for deg Marianne Amundsens siste øyeblikk. Flere minutter, kanskje lenger, med ren terror mens hun vred seg på gulvet, rødt blod fossende fra overkroppen hennes og spredt utover gulvet, mens en forferdelig iskald smerte er hennes eneste ledsager i møtet med døden. Forestill deg tankene som gikk til datteren hun aldri kom til å se igjen. Dette mens hennes drapsmann ruver over henne, blodflekket kniv i hånden, full av en brennende glød over sitt rettferdige opprør mot den hvite undertrykkeren.

Alt med systemet vårt er designet for å skape dette utfallet, hvilket er grunnen til at du må beskrive det med sitt rette navn: Strukturell anti-hvithet.

Dette var ikke et uhell, ingen tilfeldig tragedie som ikke kunne vært unngått. Marianne Amundsen døde som et resultat av bevisst og målrettet politikk. Dødsattesten hennes var signert det øyeblikket Abdella ble gitt asyl, «på flukt» fra en krig som hverken Marianne, du eller jeg hadde noen rolle i å starte. Hvis noen nordmann bærer skyld her så var det Jonas Gahr Støre, i sin rolle som utenriksminister, som hadde ansvaret for å sende et fullstendig velfungerende og stabilt land inn i borgerkrig og kaos, en krig startet på jøders og Israels vegne.

Kriger startes av eliter og betales for av vanlige folk. Ofte med livet. Marianne Amundsen betalte med livet, som utallige andre har gjort før henne, og utallige andre vil gjøre igjen inntil det tyranniske og løgnaktige anti-hvite regimet vi lever under har blitt styrtet.

Hvor mange flere må dø før vi som nordmenn, DE EKTE NORDMENNENE, er villige til å stå opp for oss selv og si at «nok er nok»?

Ingen flere jødiske kriger.

Ingen flere asylsøkere.

Ingen flere døde hvite kvinner.

Ikke noe mer anti-hvithet.

Vi har lidd nok. Det må ta slutt.

Og det må ta slutt NÅ.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

La, alt er sådan. Men NAV er den største makt som støtter svarte, brune og flerfargete lykkejegere, og den som ble drept var selv blant dem, og hun sikkert elsket sin jobb. Hun er ikke «uskyldig».

Django
Django
1 år siden

Ord…..
Når kommer handling?

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Veldig bra skrevet.

Oppfordrer alle til å dele denne artikkelen.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

«Politiadvokat Christine Møen Wisløff har tidligere sagt at politiet vurderer å be om psykiatrisk undersøkelse av siktede. Dette gjøres i saker hvor det er tvil om en siktets tilregnelighet på gjerningstidspunktet» dokument

Hva så. Vedkommende har tatt et liv, han tok med seg kniv på NAV. Det er bevis nok for at det var et overlagt drap. Bur han inne å kast nøkkelen, eller enda bedre gi han et kort fall med et tau rundt halsen.

Django
Django
Svar til  Kim Larsen
1 år siden

Han gjør jo bare det han SKAL i følge koranen, DREP de vantro hvor hen de befinner seg….

Russleman
Russleman
Svar til  Django
1 år siden

Ikke prøv å gjør dette til et religionsspørsmål. Denne mannen drepte denne kvinnen fordi mediene hadde fylt hodet hans med anti-hvit propaganda. Dette handler om rase, ikke religion. Ta den dritten til kommentarfeltet til Resett.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jeg vet ikke om jeg kan skrive nøyaktig hva jeg tenker her, men det jeg tenker, krasjer litt med de andre synspunktene som det er gitt uttrykk for her. Jeg synes at hun ser jødisk ut. Jeg håper at det er lov til å tenke det, og å skrive at jeg tenker det. Så til Antirasistisk senter. 3 dager før Marianne Amundsen ble drept på NAV i Bergen, publiserte Antirasistisk senter en artikkel om Eugene Obiora, som døde da han ble pågrepet av politiet på NAV i Trondheim i 2006. Artikkelen som er publisert i kategorien «Rasisme og diskriminering» omtaler… Les mer »

Asbjörn
Asbjörn
Svar til  Catabienze
1 år siden

Hadde hun vært jødisk så hadde antisemittismen i islam vært det alle aviser hadde fokusert på! Og på hvilken måte ser hun jødisk ut egentlig ??? Du er klar over at stort antall hvite nordmenn som har bodd i generasjoner langs vestlandskysten har trekk som mørkt hår, brune øyne og noen ganger en mørkere tone i huden enn andre nordmenn. Hvorfor dette er tilfelle strides de lærde om. Noen mener det har sammenheng med den spanske armadaen i 1588. Noen mener det stammer fra en massiv add mix fra slaver fra storbritania samt andre steder. Noen mener at de som… Les mer »

Catabienze
Catabienze
Svar til  Asbjörn
1 år siden

Jeg synes at hun ligner på noen.

Men hva synes du om radikaliseringen som skjer i regi av Antirasistisk senter?

  • ISIS inn
  • Politiet ut
  • Rekrutering av fremmedkrigere, som de har forkledt som mobilisering av minoriteter.
Falsk FlagStaff
Falsk FlagStaff
Svar til  Catabienze
2 måneder siden

Ja! Den kvinnen er definitivt jøde, eksakt som du sier; og jeg mistenker endog en «staget» operasjon for å få laget mer faenskap og kontrovers. Veldig vanlig; og en effektiv psyop for å få «gøyyen» til å vri seg og vrenge seg. Ingenting nytt i dette, og det bugner av den slags saker. Sier jeg definitivt med dette at dette er en slik falsk flagg. Nei. Muligheten for at det er ekte er der; og jeg har ikke satt meg grunnleggende inn i denne saken; men har sett på en mengde saker der man bruker kriseaktører over en lav sko.… Les mer »

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Dessverre ikke annet å vente i ett samfun som lar ville dyr gå fritt blandt siviliserte! Dette var ikke förste og det blir heller ikke siste offer for multikulturen! Allikevel stikker folk hodet i sanden og later som om dette er et enkelt tilfelle som ikke kunne ha verdt unngått. De påstår at gjernings mannen var psykisk syk. Jeg har til og med sett folk som unnskylder det han gjorde fordi systemet her i Norge visstnok er for umenneskelig og komplisert for enkelte. Ja for ubrukelige mindreverdige skapninger med en IQ på 80 kan det nok bli litt vanskelig å… Les mer »

Somenorwegian
Somenorwegian
1 år siden

Ingen flere jødiske kriger.

Ingen flere asylsøkere.

Ingen flere døde hvite kvinner.

Ikke noe mer anti-hvithet.

Vi har lidd nok. Det må ta slutt.

Og det må ta slutt NÅ

Den kan bli vanskelig du da vi ser ut til å få jøde-jonas til statsminister
(Ja han er jødisk, israelsk pass og det hele)

Roger M
Roger M
1 år siden

Takket være de «fredelige nye borgere» vil vi sikkert snart se væpnet politi og skuddsikre vinduer på Nav og andre steder med tiden.

trackback
1 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.net. […]