Hjem Nyheter Her blir den transseksuelle pedofile mannen konfrontert – skulle lære 13 år...

Her blir den transseksuelle pedofile mannen konfrontert – skulle lære 13 år gammel jente om sex

0

PEDOFILI Pedofiljegere i USA jobber trutt med å fange overgripere på nett.

Ronald Jensen, den 61 år gamle kjolekledde mannen i videoen over, har sittet og chattet med det han tror er ei 13 år gammel jente. I meldinger har han avtalt å møte jenta for å utføre seksuelle handlinger med henne i bilen sin. Dette kommer han dog raskt til å angre på. I stedet for et barn venter et team fra Colorado Ped Patrol, og med seg har de en perm med alle meldingene han har sendt. Etter en opphetet diskusjon erkjenner Jensen at han er syk. Han forklarer at han er ensom fordi folk ikke respekterer ham som mann. Han mener videre at loven er feil og at barn ikke skades av å utsettes for overgrep. Omsider er politiet på stedet og tar mannens personalia.

Thomas Fellows fra Colorado Ped Patrol er en av mange frivillige som jobber med å avdekke pedofile overgripere. Med engasjerte samfunnsborgere på vakt i de fora der grooming skjer kan konsekvensen av å søke seksuell omgang med mindreårige på nettet bli å få sine handlinger dokumentert offentlig til skrekk og advarsel for andre med slike ambisjoner. Det har også strafferettslige konsekvenser. I Colorado er det ulovlig å invitere en person man tror er under 15 år til å møtes i forbindelse med sending av meldinger som beskriver seksuelle handlinger. Fellows’ arbeid har ført til over 24 pågripelser.

En annen Youtuber, Cody Mattingly fra Sør-California, har fanget 200 pedofile på Youtube-kanalen People v. Preds. For dem som går i fellen blir seansen ofte en pinlig affære, ettersom Mattingly gladelig og høylytt kunngjør for hele nabolaget hva personene har for seg. På en av videoene får en asiatisk pedofil noe som fremstår som et autistisk anfall ved synet av Mattingly, og ender med å kjøre inn i både en fortauskant og en parkert bil i et forsøk på å unndra seg pågripelse.

Ikke alle er like begeistret for dette virket. På en Reddit-kanal, for miljøet rundt en datingtjeneste som er populær blant dem med avvikende seksuell atferd, blir Mattingly utsatt for kraftig hets fra brukere som ønsker at han skal utsettes for vold. En av de pedofile i hans videoer har også saksøkt ham for ærekrenkelse.

Heller ikke alle politidistrikter setter pris på at vanlige borgere avslører pedofile. Særlig har gruppen Dads Against Predators, som opererer i Ohio og North Carolina, fått kritikk fra politiet i Cuyahoga i Ohio. Loven i Ohio kriminaliserer ikke nettgroomingsforsøk om personen i den andre enden viser seg å ikke være et barn. De pedofile som derfor møter opp, i den tro at de skal ha sex med et barn, kan dermed ikke straffeforfølges i Ohio. Trolig blir opplevelsen likevel en kraftig lærepenge.