Hjem Nasjonal kamp Her er årets ti 1. mai-talere i Kungälv og Ludvika

Her er årets ti 1. mai-talere i Kungälv og Ludvika

1. MAI Her presenteres årets oppsetning av talere på Den nordiske motstandsbevegelsens tradisjonelle arrangement. Begge steder blir det en god blanding av både erfarne talere og debutanter.

I Kungälv vil følgende personer holde tale:

  • Simon Lindberg
  • Fredrik Vejdeland
  • Sebastian Elofsson
  • Julius Blomberg
  • Simon Engelin

I Ludvika vil følgende personer holde tale:

  • Pär Öberg
  • Robert Eklund
  • Jimmy Thunlind
  • Simon Holmqvist
  • Daniel Nordberg

Simon Lindberg er lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen og dermed også en fast medarbeider i podkasten Lederperspektiv hver uke. Han har holdt hundrevis av taler ved nasjonale arrangementer og demonstrasjoner de siste to tiårene. Lindbergs taler pleier alltid å bli satt pris på og han er ifølge mange den fremste nålevende nasjonalsosialistiske taleren i verden. Lindberg taler i Kungälv 1. mai.

Lindberg taler i Boden 1. mai 2018.

Pär Öberg er sjef for Den nordiske motstandsbevegelsens parlamentariske gren i Sverige og pressetalsmann. Öberg er også velkjent fra Radio Nordfront og Studio Nordfront. Han er en populær taler og foredragsholder med god erfaring. Öberg taler i Ludvika 1. mai, hvor han også er bosatt.

Öberg talte også på fjorårets 1. mai-demonstrasjon i Ludvika.

Fredriks Vejdeland sitter i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske riksråd og er dessuten sjef for Nordfronts radiovirksomhet. Han er en erfaren og verdsatt taler samt den andre medarbeideren i podkasten Lederperspektiv. Vejdeland taler i Kungälv 1. mai, hvor han også er bosatt.

Vejdeland taler under Almedalsuken 2018.

Robert Eklund sitter i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske riksråd og er dessuten sjef for virksomheten i øvre Norrland. Foruten dette er han også en av de to synlige medarbeiderne i Studio Bothnia. 1. mai i Boden i fjor gjorde han sin offisielle talerdebut og med et så godt resultat at du i år kan høre ham tale i Ludvika 1. mai.

Eklund debuterer 1. mai 2018 i Boden.

Sebastian Elofsson er aktivist, skribent for Nordfront og en tilbakevendende taler på såvel lokale som offisielle arrangementer. I år blir det tredje året på rad som han taler på Den nordiske motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjon når han nå taler i Kungälv.

Sebastian Elofsson taler i Ludvika 1. mai 2018.
Sebastian Elofsson taler i Ludvika 1. mai 2018.

Jimmy Thunlind har det siste året vist seg mer og mer som skribent og taler for Den nordiske motstandsbevegelsen. Han ble utnevnt til årets taler 2018 av Radio Regjeringens lyttere. Thunlind taler i Ludvika 1. mai.

Thunlind talte i Ludvika 1. mai også i fjor.

Julius Blomberg er en mangeårig aktivist som vi ofte har sett i rollen som konferansier eller musiker under Den nordiske motstandsbevegelsens arrangementer. Han er også fast medarbeider i den nystartede engelske podkasten Nordic Voice. Offisiell talerdebut gjorde han tidligere i år med glans på en Mynttorgs-manifestasjon. Blomberg taler i Kungälv 1. mai.

Blomberg som konferansier under Almedalsuken 2018.

Simon Holmqvist er en frekvent skribent og nyhetsredaktør for Nordfront.se. Han er dessuten en del av det faste panelet i Radio Nordfront og Studio Bothnia. Hans offisielle og vellykkede talerdebut skjedde på fjorårets 1. mai-demonstrasjon i Boden. I år hører du ham tale i Ludvika 1. mai.

Også Holmqvist debuterte som taler i Boden 1. mai 2018.

Simon Engelin er aktivist i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Rede 2, programleder for podkasten Mer enn ord og har også vært foran kamera i flere av organisasjonens TV-sendinger. Han gjør sin offisielle talerdebut i Kungälv 1. mai.

Engelin er reporter for NTV under Almedalsuken 2018.

Daniel Nordberg er antageligvis mest kjent som programleder for NR Bohuslän, men er også aktiv i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske Rede 5. 1. mai i år gjør han sin offisielle talerdebut i Ludvika.

Nordberg med fanen i hånd under en aksjon tidligere i år.