Hjem Nyheter Norden Her konfronteres den svenske AFA-informanten Hugo Edlund

Her konfronteres den svenske AFA-informanten Hugo Edlund

2

FORRÆDERI En av personene som ble angitt til AFA av forræderen Hugo Edlund har publisert et filmopptak der han konfronterer Edlund.

Den svenske nettsiden Avmaskerat avslørte tidligere i år hvordan Hugo Edlund, som tidligere var medlem i Den nordiske motstandsbevegelsen, men som siden byttet side og samarbeidet med det svenske sikkerhetspolitiet (Säpo), også har samarbeidet med den venstreekstreme terrorgruppen AFA.

Informantsamarbeidet med Säpo har Edlund skrytt åpent om på sosiale medier, men samarbeidet med AFA har frem til nylig vært noe som han selv har forsøkt å skjule. Dette kunne derimot bekreftes da Avmaskerat fikk tak i en stor datalekkasje fra Edlunds private e-postkonto.

Innrømmer samarbeid med AFA

Personen som konfronterer Edlund har selv blitt utsatt for forræderiet, da han var en av personene som Edlund solgte ut for å behage sine nye antifascistiske «venner».

Edlund innrømmer direkte uten å gå rundt grøten sitt samarbeid med den venstreekstreme terrorgrupperingen, samtidig som han smidig forsøker å traske videre av sted.

På spørsmål om hvorfor han dolket sine gamle kamerater svarer Edlund at han «syntes ikke det var noe særlig å bli uthengt liksom» og at dette var den eneste måten å bli tatt bort fra AFAs nettside.

– Det er slik det funker med AFA, mener Edlund.

Avmaskerat har vist med Edlunds e-post att han søkte kontakt med AFA selv, for å spontant gi dem informasjon lenge etter at AFA hadde gitt beskjed om at han ikke behøvde å gi de noe mer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
1 år siden

Juling skulle han hatt. Han har vist seg veldig svak som trekker seg og dolker tidligere kamerater fordi han selv ikke klarte av det å bli uthengt. Forstår ikke hvordan et menneske kan begynne å jobbe for drittsekker som har hengt de ut. Veldig svakt.

Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

En som tydeligvis mangler både ære og moral har ikke noe særlig forutsetninger å komme noen vei i livet.

Det er rett og slett søppel vi snakket om.