Hjem Nyheter Hevder masseinnvandring forhindrer degenerasjon og innavl(!)

Hevder masseinnvandring forhindrer degenerasjon og innavl(!)

MASSEINNVANDRING En av Tysklands toppolitikere har nå, helt uten vitenskapelig støtte, forsøkt å bruke rasebiologiske resonnement for å rettferdiggjøre masseinnvandringen til Tyskland og Europa. Masseinnvandringen redder Europa fra degenerasjon og innavl, hevder han.

Wolfgang Schaeuble

Det er Tysklands finansminister, folkeforræderen Wolfgang Schaeuble, som påstår at Europa og Tyskland ikke klarer seg uten masseinnvandring og raseblanding.

Det er isolering som vil ødelegge oss, det vil føre oss til degenerasjon og innavl. For oss tyskere er muslimer en berikelse for vår åpenhet og mangfold, sier Schaeuble til den tyske avisen Die Zeit noen dager før en muslim massemyrdet homoseksuelle på en homseklubb i USA.

Videre gir Schaeuble, merkelig nok, tips i hvordan man kan bremse masseinnvandringen. Ifølge ham gjøres dette gjennom å øse penger over Midtøsten og Afrika.

En ting er helt klart for fremtiden – vi må investere mer i Irak, Syria og Libya og betale for utviklingen i Afrika sør for Sahara.

Allerede nå krever nordafrikanske land penger av Tyskland for å ta tilbake ulovlige innvandrere, hvilket folkeforræderen Schaeuble påstår er helt rett av dem.

Kilder:
Tysk finansminister: Massinvandringen räddar européerna från degeneration och inavel
Immigration to save Europe from ‘degenerating into inbreeding’ – German finance minister