Hjem Nyheter Norge Hevder nasjonalsosialistisk organisering skyldes «utenforskap»

Hevder nasjonalsosialistisk organisering skyldes «utenforskap»

18

INNENRIKS Steinar J. Olsen, direktør i Stormberg, hevder at nasjonalsosialisme skyldes «utenforskap», og sammenlikner Motstandsbevegelsens aktivister med narkomane og psykisk syke.

Det er Steinar J. Olsen, grunnlegger av turtøyprodusenten Stormberg, som overfor Dagbladet hevder at såkalt utenforskap er hovedårsaken til at unge menn blir medlem i nasjonalsosialistiske organisasjoner. Stormberg-gründeren har en rekke konkurser bak seg og er kjent for flere billige politisk korrekte PR-stunt for å reklamere for selskapet sitt og for å selv fremstå som en godhetsapostel. Han har tidligere blant annet vedtatt å ansette minst en såkalt flyktning i hver eneste Stormberg-butikk, og donert kjedens dagsomsetning til Røde Kors for å hjelpe «flyktninger».

Olsen mener Motstandsbevegelsens aktivister og øvrige støttespillere er tapere som sliter med å komme inn på arbeidsmarkedet. Olsen var derfor raskt ute med å tilby alle som demonstrerte i Kristiansand den 29. juli deltidsjobb hos ham – sammen med flyktninger, narkomane, mennesker med psykiske helseplager, folk som ikke har fullført skolegang og straffedømte.

Stormberg motarbeider ikke bare nasjonalsosialisme, de arbeider også for mer masseinnvandring.

Olsen forteller til Dagbladet at han er misfornøyd med at Motstandsbevegelsens gjennomførte en demonstrasjon i Kristiansand, og særskilt med tanke på sikkerheten. Noe ironisk med tanke på at Motstandsbevegelsens aktivitet gikk fredelig for seg, bortsett fra to mindre hendelser hvor det var Olsens meningsfeller som var de aggressive og voldelige partene.

Gjennom sitt initiativ håper han dog å kunne stanse fremveksten av nasjonalsosialistiske miljøer i Norge. På Stormbergs Facebook-sider slås det nemlig fast at marginaliserte mobbeofre med manglende tilhørighet søker seg til dårlige, nasjonalsosialistiske miljøer for å få et nettverk. Så fort disse sinte problemungdommene lærer «sosial mestring», og utvikler kameratskap med «skikkelige folk», vil de snus til å bli «positive og produktive samfunnsborgere».

Responsen har ikke latt vente på seg, og en rekke kunder melder at det ikke lenger er aktuelt å handle hos Stormberg. Olsen har allerede seks konkurser bak seg, og skal man tro kommentarstormen på Facebook, får man håpe det også spøker for hans syvende prosjekt.

Stormberg hevder å ha fått inn flere søknader som respons på sitt usedvanlig generøse tilbud, men ingen har så langt vedkjent seg å være innsenderen.

Kilde:
Stormberg-sjefen vil ansette demonstrerende nazister: – Alle fortjener en sjanse

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Dem kommer til å bruke alle mulige triks for å prøve «konvertere» Nasjonal Sosialister over til den «fredelige» og «gode» homosiden fremover. Dette er bare starten. Når organisasjonen vokser større vil dem også prøve bestikke lederskapet i D.N.M med penger/ makt eller hva det måtte være. Heldigvis er 99,9% av alle i D.N,M for smarte og trofaste mot Norden til og bite på denne agnen. Steinar J Olsen; Vi vet hva du er .

Johan G
Johan G
5 år siden

Bare til å riste på hodet av. Ønsker denne figuren å hjelpe resurssvake og marginaliserte mobbeofre vil han finne disse blant hengslete venstreekstreme, og ikke blant rakryggede nasjonalister. Blant nasjonalister finner man samfunnsengasjerte og ressurssterke individer, individer som er fødte ledere. Noe som også viser seg i arbeidslivet. Det finnes ikke mer tafatte og upålitelige arbeidere enn nettopp hengslete venstreekstreme, så jeg kan godt skjønne at Stormberg ønsker god arbeidskraft. Men annonsen var nok en skivebom.

Lykke til med konkurs!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

For en boms

Krüger
Krüger
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Men bomsen har rett . Dere ER utenfor

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Krüger
5 år siden

Kanskje vi ikke ønsker og være innenfor jævelskapet . . .

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Krüger
5 år siden

Foretrekker å være utenfor et synkende skip Krüger. Men for guds skyld, bare senk med skipet..

Johan G
Johan G
Svar til  Krüger
5 år siden

Visst tenker vi utenfor boksen som kalles politisk korrekthet, og ikke bare tenker, men vi har baller nok til å stå for det. Der andre måtte krype sammen av PK-sauenes shaming og latterliggjøring, preller ethvert forsøk av på riktige menn og kvinner 😉 Visst er vi annerledes.

De aller fleste jeg kjenner av nasjonale er i arbeidslivet, enten som arbeidstaker eller selvstendig næringsdrivende. At enkelte nasjonale i Norge ikke skulle ha jobb på nåværende tidspunkt er selvfølgelig ikke usannsynlig.

Hvor mange politisk korrekte er det som står utenfor arbeidslivet?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Har kjøpt mange plagg og sko fra Stormberg, som jeg har vært fornøyd med. Men nå vil jeg vurdere nøye om det er vel anvendte penger og heller bestille varer fra andre, som ikke psykologiserer og ufarliggjør sine mulige ansatte.

Bastian
Bastian
5 år siden

Med en så egalitær innstilling til hvem han ansetter er det vel ikke det spor merkelig at fyren har gått konkurs seks ganger. At han vil luke ut de råtne eplene for Motstandsbevegelsen er vel også bare positivt.

Roar
Roar
5 år siden

Kjøp istedet klær her: https://www.thorsteinar.de/en/

Nitram
Nitram
5 år siden

Vist det hadde handlet om utenforskap hadde man sikkert helst meldt seg inn i en idrettsforening eller noe lignende.. motstandsbevegelsen består av folk som er sikre i sin sak og som organiserer seg med likesinnede for å sammen kunne gjøre en forskjell, og være med på å forandre ting til det bedre. Men vi kan ikke akkurat forvente oss noe gjennomtenkte utsagn om oss i media av folkeforræderne heller da..

trackback
5 år siden

[…] Källa: Hevder nasjonalsosialistisk organisering skyldes «utenforskap» […]

Varyag
Varyag
5 år siden

Hvis det å fremme at to menn kjører hverandre bakfra som innafor i form av farger, glede og kjærlighet og det til barn og unge, så velger jeg heller å være utenfor as.. Hvem er det som egentlig er psykisk syke..?

Karine
Karine
5 år siden

På hvilken måte var Tellefsen voldelig?

Kai
Kai
Svar til  Karine
5 år siden

I følge video opptaket så opptrer han passiv aggressiv ved å blokkere veien. Det var toskete og unødvendig spør du meg. DNM svarer med å dytte han vekk. Alt er innenfor så langt. Men rett etter han blir dyttet (5-6 sek ut i videoen) så ser det ut til at en person med sort jakke og blå glidelås gir han et kjapt klask/slag i brystkassa. Hva skjedde egentlig her? Er det denne hendelsen Tellefsen sikter til når han snakker om ribbeinsbrudd?

tony
tony
Svar til  Kai
5 år siden

tellefsen er en råtten skuespiller

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Karine
5 år siden

På en irriterande måte.
Passiv aggresiv.
Politi blev så sint att de la han i handjern.

Jensen
Jensen
5 år siden

PK-bevegelsen er en sekt, og man ønsker å omvende alle som ikke har sett lyset. Steinar J. Olsen har imidlertid rett på en måte, men ikke på den måten han fremstiller saken på. De som har et godt liv, masse venner, god inntekt, kjæreste/samboer/ektefelle, en jobb de liker og en flott bolig/leilighet, leser masse underholdningsbøker og ser filmer og TV, har ingen grunn til å utvise misnøye. Ofte er dagene så hektiske i forbindelse med jobbing, hobby, venner og familie at det meste av det som ikke direkte angår deres egen tilværelse kommer langt i bakevja. Selv romerne skjønte at… Les mer »