Hjem Nyheter Higland Park-skytteren var iført kvinneklær

Higland Park-skytteren var iført kvinneklær

2

USA Venstreekstremisten Robert Crimo III var iført kvinneklær da han i Highland Park løsnet flere skudd inn i en folkemengde som feiret amerikanernes uavhengighetsdag. Det meldes nå om at 7 personer skal ha blitt drept og minst 38 skadet.

Den venstreekstreme Antifa-tilhengeren Robert Crimo III var iført kvinneklær og skal ha planlagt masseskytingen i ukevis, melder Lake County Sheriff Christopher Covelli.

Han skal ha klatret opp en usikret stige for å ta seg opp på taket til en bygning, hvor han der løsnet flere skudd inn i en folkemengde som feiret amerikanernes uavhengighetsdag, den 4. juli.

Crimo skjøt minst 70 skudd fra taket av bygningen før han flyktet. Våpenet, et AR-15, la han igjen på taket, noe som lettet politiets arbeid med å identifisere han. Etter en kort biljakt ble han stoppet og pågrepet. I bilen fant politiet flere skytevåpen.

Tirsdag ettermiddag gikk politiet ut med informasjon om at et syvende offer skal ha omkommet som følge av skadene påført fra masseskytingen, samt at minst 38 personer er skadet.

Crimo risikerer livstid i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
7 måneder siden

Mediene sier det var for å skjule seg, gli inn, men den kjøper jeg ikke. Ser jo at han likte å kle seg jentete på andre bilder før skyteepisoden, og tror neppe at han «gled inn» blant folkemassen ved å være utkledd som en transe.

Roger M
Roger M
7 måneder siden

Han kommer til å bli noens bitch i fengsel.