Hjem Nyheter Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»

Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»

3

DEMOKRATI Clinton krever at valgresultatet i USA skal underkjennes – om Trump vinner det. En domstol, ikke folket, skal da avgjøre valget.

Det forrige presidentvalgets tapende kandidat, demokraten Hillary Clinton, ber partiets nåværende presidentkandidat Joe Biden om å under ingen omstendigheter medgi nederlag i det kommende presidentvalget.

I et klipp som ble sluppet akkurat idet republikanernes nasjonale stevne var på vei til å sparkes igang mandag kveld argumenterte Clinton for at om Trump går seirende ut av valget i november, med «liten» margin, skal Biden nekte å erkjenne Trumps seier.

I stedet oppmuntres Biden til å forberede seg på en langvarig rettslig strid mot presidenten der – ifølge Clinton – Biden til slutt skulle seire etter en domstolskjennelse.

— Joe Biden bør ikke erkjenne [valgtap] under noen omstendigheter, ettersom jeg tror at dette kommer til å dra ut i tid, og etter hvert tror jeg at han kommer til å vinne om vi ikke viker en tomme, og om vi er like fokuserte og ubevegelige som den andre siden er, sa Clinton.

— Vi må gjøre en massiv juridisk operasjon, vi må ha valgarbeidere… Vi må ha våre egne grupper for å motvirke de truende kreftene, fortsatte hun.

Clinton hevder at Trump forsøker å sabotere poststemmesystemet, hvilket hun anser være resultatet av udemokratiske utspill fra Trump. Donald Trump har gjentatte ganger kritisert poststemmesystemet for at det kan benyttes til valgfusk.

Dette er også blitt bevist å forekomme, delvis på grunn av smutthull i stemmesystemet, men også gjennom systematisk, organisert valgfusk, blant annet av George Soros-organisasjoner som har stjålet identitetene til fraflyttede og avdøde personer. Utredningene om disse er ennå ikke ferdige.

I juni sa Joe Biden at han tenker å støtte et militærkupp mot presidenten om Trump taper valget, men likevel nekter å avgå.

Etter presidentvalget i 2016 nektet Hillary Clinton å erkjenne at hun tapte valget mot Donald Trump. I stedet lot hun på valgnatten via den forrige presidenten Barack Hussein Obamas rådgiver og mistenkt pedofil John Podesta hilse alle sine tilhengere og si at de i stedet skulle gå hjem og vente på at «stemmene ble talt ferdig». Podesta meddelte da også at Demokratene ikke skulle komme til å erkjenne seg beseiret i løpet av kvelden, da valgresultatet hadde vært veldig jevnt i visse delstater.

Jøden John Podesta støtter Clintons nye oppfordring til Joe Biden om å ikke erkjenne et eventuelt valgtap.

Les også:
Hillary Clinton skal ha fått et raserianfall under valgnatten
Hillary Clinton kan ha fått nesten én million ulovlige stemmer
Hillary Clintons presidentkampanje finansieres av jøder
#PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?
FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate
Offentliggjorte dokumenter bekrefter: Bill Clinton var på Epsteins pedofiløy

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
G.Johansen
G.Johansen
2 år siden

Den heksa der skulle vært i fengsel.

Steinar
Steinar
2 år siden

Ufyselig dame. Men uansett hvem av dem som skulle bli president så blir det kun et valg mellom pest og kolera. De er ikke til å stole på noen av dem. Korrupte, løgnaktige og mulig pedofile.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Årets presidentvalg i USA skal visstnok gjennomføres via poststemmer, som åpner for valgfusk og uregelmessigheter i stort omfang. At heksen Clinton ber delvis demente Biden om ikke å godta en Trumpseier illustrerer hva demokratene i USA står for; de legger hindringer i veien for at republikanerene og især Trump får gjennomført en politikk som store deler av USAs befolkning er for, og arbeider for en politisk omveltning, aka en revolusjon i kommunistisk retning. De støtter BLM, opptøyene i USAs mange byer, og er for å svekke politiet. USA er i det hele tatt en statsdannelse på randen av oppløsning.

3
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x