Hjem Nyheter Norge Hirschfeldsk kjønnsteori innføres i norsk straffelov

Hirschfeldsk kjønnsteori innføres i norsk straffelov

2

MENINGSDIKTATUR Norge føyer seg inn i rekken av land som kriminaliserer kritikk av Hirschfelds radikale kjønnsteorier.

Stortinget vedtok den 3. november en rekke endringer i blant annet straffeloven. Blant disse endringene er en tilføyelse av «seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk» til grunnlagene for diskrimineringsvern – begreper hentet fra jøden Magnus Hirschfelds radikale nymarxistiske teorier om kjønn, og som for de fleste er fremmedartede og meningsløse. Med denne lovendringen ønsker regjeringen å få bukt med problemet med at våre holdninger ikke er i tråd med regjeringspartienes ideologiske grunnlag.

Å for eksempel kritisere pedofile vil dermed i fremtiden kunne regnes som en hatefull ytring. Kristen forkynnelse vil også i enda større omfang enn før bli gjenstand for straffeforfølgelse. Det er også naturlig å forestille seg at det vil bli vanskeligere å intervenere i situasjoner hvor noen forsøker å presse eller tvinge et barn til å undergå en kjønnsskifteoperasjon, uten å komme på kant med loven.

Innskrenkningen i hvilke meninger som skal være lovlige ble bifalt av samtlige partier utenom Fremskrittspartiet, som i stedet hadde foreslått oppheving av paragrafen om hatefulle ytringer i sin helhet.

Les også:
Magnus Hirschfeld og homolobbyen
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«Hatprat» skal kriminaliseres, og især om/når noen tillater seg å kritisere LHBTQ-agendaen, som aktivt kjemper for å normalisere seksuelle avvik og perversjoner. Pedofiliaksept kan være like om hjørnet. Det innebærer at MSM-kommentarfelter blir overvåket og stengt, og at enkeltpersoner og organisasjoner vil bli «deplatformed». Da behøver vi ikke munnbind; munnen blir stengt for de som ønsker å «hatprate».

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Med slike sinnsyke lover kommer jeg til å få et ganske langt rulleblad med tiden.