Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Historie ble skrevet!»

«Historie ble skrevet!»

62

KOMMENTAR Lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, deler i denne artikkelen sitt syn på den svært vellykkede demonstrasjonen i Kristiansand.

Det er i en kombinasjon av gledesrus og utmattelse at jeg forfatter denne artikkelen og her gir mitt syn på organisasjonens svært vellykkede demonstrasjon i Kristiansand. Vi hadde som dere alle vet opprinnelig planlagt å demonstrere i Fredrikstad, men måtte gjøre om på planene i siste sekund, da politiet plutselig la ned forbud mot vår demonstrasjon.

Både forbudet og årsaken til forbudet, kom som en stor overraskelse på oss i ledelsen. At vi skulle møte motstand fra både systemet og meningsmotstandere var forventet. At systemet skulle slå ring om homolobbyen, var forventet. Men at systemet skulle benytte voldstrusler fra venstreterrorister som unnskyldning til å forby vår demonstrasjon, var ikke forventet. Noe selv oslopolitiet og anerkjente jurister, ytringsfrihetseksperter, avis-kommentatorer og selv en del meningsmotstandere var enige om.

Å avholde demonstrasjonen i Fredrikstad til tross for politiets forbud, ble vurdert. Men da vår intensjon er å føre frem vårt budskap, vår politikk og ikke minst samtale med folket – ble dette fort avfeiet som kontraproduktivt. Dette ville enten resultert i massearrestasjoner, bråk med meningsmotstander og politi eller begge deler.

Å ikke demonstrere var likevel aldri et alternativ, men at planleggingen og gjennomføringen måtte skje «under radaren» var åpenbart, ettersom systemet ville legge ned store ressurser på å forhindre en slik seier for oss. Noe de absurde pågripelsene av svenske aktivister ettertrykkelig har bevist.

I vår søken etter alternative steder var flere plasser oppe for diskusjon, deriblant Oslo. Dette ble dog avfeiet, da systemets søkelys var kraftig rettet mot organisasjonens medlemmer på Østlandet, og at både planleggingen og gjennomføringen således ville blitt svært vanskelig å gjennomføre. Valget falt derfor på Kristiansand, hvor vi har stor støtte blant folket og er sterkt representert.

Planleggingen av aktiviteten gikk bra og vi følte vi hadde situasjonen under kontroll. Vi måtte naturligvis offisielt komme med en uttalelse via våre egne medier til våre støttespillere om at vi ville fraråde alle sympatisører å reise til Fredrikstad, ettersom vi selv skulle et annet sted og ikke kunne garantere for deres sikkerhet.

Da jeg selv er bosatt i Ludvika, reiste jeg allerede på fredag. Vi valgte en mindre trafikkert vei inn i Norge, for å unngå de mest kontrollerte grenseovergangene. Noe som viste seg å være et smart trekk, da flere andre ble stanset og pågrepet. Et godt stykke inn i Norge fikk vi dog følge av en politibuss, som stod og ventet på oss, og fulgte etter oss en halvtimes tid. Denne svingte så av, og ble aldri sett senere.

Da vi ankom lokalet, rundt klokken 03.00 om natten – var det gledelig å se at så mange hadde klart å komme frem. Både nordmenn, svensker og finner. Hvorvidt vi skulle få gjennomført noe som helst, var imidlertid uklart. Usikkerheten ble definitivt ikke mindre da jeg neste morgen våknet av lyden til et helikopter som fløy over hustaket.

Etter å ha hilst på organisasjonskamerater og fått drukket et par kopper kaffe, var det klart for en rask gjennomgang av dagen. En gruppe aktivister hadde samtidig reist ned til Kristiansand sentrum for å se an situasjonen, og om politiet ventet på oss. Da tiden var inne, reiste vi samlet ned til samlingsplassen og møtte de resterende kameratene som hadde reist samme dag og dratt direkte dit. På plass handlet vi raskt, og hadde så vidt rukket å rulle ut fanene da en hel del politibiler og politimenn stormet inn på plassen.

I samlet tropp gikk vi hurtig inn mot sentrum, for å unngå at noen skulle bli pågrepet og slik at vi skulle få gjennomført vår aktivitet. Flyveblader og faner ble heldigvis med, men i hastverket med å komme oss inn til sentrum ble megafonen liggende igjen i bilen. Dette er også forklaringen til at det ikke ble ropt slagord på vår vei inn i sentrum, og grunnen til at taler ikke ble holdt på plass.

Vår vei inn i sentrum gikk fint, og det samme gjorde dialogen med politiet. De forklarte at de ikke ville forsøke å stoppe oss, og at vi skulle få gjennomføre vår aktivitet. Vi forklarte at vi planla å dele ut flyveblader og samtale med folket. Noe de sa var uproblematisk.

Mange interessante samtaler ble ført med folket, intervjuer ble gjennomført med pressen som hadde møtt opp, deriblant et direktesendt intervju med TV 2. Opp mot tusen flyveblader ble også delt ut, og vårt mål med å rette søkelyset mot den folkefiendtlige homolobbyen ble definitivt oppnådd.

En og annen rabiat meningsmotstander klarte naturligvis ikke å dy seg og forsøkte å forstyrre aktiviteten, men dette var ingenting som påvirket hverken oss eller vår demonstrasjon. Enkelte vanlige meningsmotstandere diskuterte vi saklig med, og vi førte fram vårt syn, og de sitt. Forhåpentligvis fikk de også se at vi ikke var «homohatende nazister», men nasjonalsosialister med velbegrunnede argumenter til hvorfor vi er imot den folkefiendtlige homolobbyen.

Etter aksjonen hadde blitt rundet av og vi gikk tilbake til bilene, skulle selvfølgelig politiet gjennomføre en ID-kontroll av samtlige deltakere. At politiet registrerer politiske dissidenter er kanskje noe vanlige mennesker tror kun foregår i land som Nord-Korea, men dette er altså vanlig praksis i «demokratiet» Norge.

En mediastorm uten sidestykke

En gedigen mediastorm har som ventet fulgt i kjølvannet av demonstrasjonen. Hyklerske meningsmotstandere, i form av forræderpolitikere og andre, syter og klager til løgnpressen over at politiet «lot» oss få utøve vår grunnlovsfestede rett til å ytre oss. Politiets begrunnelse, om vern om ytringsfriheten og at de ikke ønsket at situasjonen skulle eskalere, ser de på som dårlig – da de anser at ingen gruppe skal kunne få føre frem sitt budskap gjennom å true med voldsomheter. At de selv forhindret Motstandsbevegelsens arrangement i Fredrikstad gjennom nettopp voldstrusler, har de kanskje glemt? Og det bør naturligvis også tillegges at Motstandsbevegelsen ikke på noe tidspunkt truet med vold.

Ikke uventet florerer også løgnene om demonstrasjonen, og da særskilt fra selvuttalte meningsmotstandere som i løgnpressen fremstilles som «vanlig folk» som ble vitne til aktiviteten. Påstander om trusler om hjemmebesøk, påståtte spytteklyser mot innvandrere og en lokalbefolkning som følte seg «utrygge» – er bare noen av løgnene som har florert i fiendepressen de seneste dagene.

– Historie ble skrevet!

Søknaden om å demonstrere i Fredrikstad, planleggingen og forberedelsene som gikk med til det – er verdifull erfaring vi nå har ervervet oss. Det samme gjelder arbeidet med og gjennomføringen av demonstrasjonen i Kristiansand. Det er viktig at vi som organisasjon reflekterer over hva vi gjorde bra, hva vi gjorde feil og hva vi kan forbedre. Alt for å gjøre neste demonstrasjon, enda bedre.

At den 29. juli var en stor dag for Den nordiske motstandsbevegelsen og at vi gjennom vår demonstrasjon har skrevet oss inn i historiebøkene, er åpenbart. Vår demonstrasjon den 29. juli er blitt omtalt i samtlige norske medier, i Sverige og internasjonalt. Ikke bare én gang, men i artikkel etter artikkel. Oppmerksomheten er gedigen, og aldri før har vårt nettsted hatt like mange besøkere – og søknadene om å engasjere seg triller inn.

Den 29. juli ble dagen da Den nordiske motstandsbevegelsen trosset systemets forsøk på å kneble oss, og gjennomførte organisasjonens første og største demonstrasjon på norsk jord. Det ble dagen da Norges første nasjonalsosialistiske demonstrasjon i moderne historie ble gjennomført. Historie ble skrevet, og jeg vil takke samtlige deltakere for en fantastisk dag. Det var en ære å få innta Kristiansands gater sammen med dere!

Hill Seier!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
62 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robin Nordlund
Robin Nordlund
5 år siden

Det var en ära att stå vid norska kamraters sida! Hill seier!

Credo
Credo
5 år siden

Hill Seier!

Nitram
Nitram
5 år siden

Heil seier! ✋?

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Mektig, Flott og Riktig!
En liten stein i havet vil gi noen bitte små bølger, men kan en dag føre til at større bølger samler seg for å gi styrke til første små bølgene.
Ære til Motstandsbevegelsen. Dette vil gi tro på en positiv sunn fremtid for mange unge.
Takker.
Heil og Sæl.

Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen
5 år siden

Takk for oppmøtet kamerater! Antar at de fleste i lille Norge nå vet hvem vi er og garanterer at dem vil høre mer om oss i tiden fremover!

HILL SEIER

Johan G
Johan G
5 år siden

Artig å se kommunistene bruke alle bokens skitne triks i et forsøk på å sverte og kneble politisk opposisjon. Oppegående mennesker har gjennomskuet deres løgner og krokodilletårer. Deres sutring blir bare en stor komisk underholdning.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Johan G
5 år siden

Hvilke kommunister?

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Bjørn
5 år siden

Bjørn; Det er ikke alltid lett og indirekte ‘se kommunistene’ ettersom den pågår som en skjult agenda og folk ikke akkurat veiver med kommunist-flagget offentlig, men at den herjer i Norden og har gjort det i minst 40 år nå er det ingen tvil om. Siden den er såpass kamuflert blir derfor Marxisme mer korrekt og kalle det. Fordi Marxisme altså er halv-kommunisme. Hvorav deres filosofi lyder slik som dette; «Vi hører alle til på det samme samlebåndet på fabrikken.. Fordi vi skal alle være helt like og helst ikke individuelle, Systematisk* putta i hermetikkbokser værsågod neste, på en måte…… Les mer »

Ansgar Braut
Ansgar Braut
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Du har tydeligvis ingen peiling på hva kommunisme eller sosialisme er?

Jan-C. Pedersen
Svar til  Ansgar Braut
5 år siden

Sosialisme og kommunisme er to vidt forskjellige ting. Sosialisme er i prinsipp å ta vare på mennesker mens kommunisme er å gjøre majoriteten til slaver for en liten elite.

bare meg
bare meg
Svar til  Jan-C. Pedersen
5 år siden

Det du snakker om heter ikke kommunisme. Det heter kapitalisme.

Einar
Einar
Svar til  bare meg
5 år siden

Kommunisme i et nøtteskall. Eliten/staten tar over og sulter ihjel sitt eget folk (Historie). Kommunisme er egentlig så lite sosialistisk som det kan bli. Det sår kun splid i folket, setter grupper opp mot grupper, samtidig som nykommunistene ønsker folkeutbytte. Et fiendtlig verktøy.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  bare meg
5 år siden

Vi snakker om et to-hodet troll. Kommunisme og kapitalisme leder til samme resultat: Folket blir elitens slaver – hvilket selvfølgelig også er meningen. Vi ledes til å tro at vi er frie mennesker, at man har et valg, men i realiteten tvinges vi til å velge mellom pest og kolera. Heldigvis har vi nå et tredje alternativ.

Leve Motstandsbevegelsen og kampen for et ekte folkefelleskap!

Geir O
Geir O
Svar til  Bjørn
5 år siden

Venstresiden! – alt fra light til ultra kommunister. Fra AP til Kjell Gunnar Larsens lille sekt. Fra hylekoret i gatene til den venstreradikale pressen.
De vrir seg alle i smerte over at noen kan tenke annerledes.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Geir O
5 år siden

Tror du må gå veldig mange år tilbake for å finne en kommunist i AP. Den reelle venstresiden i norsk politikk ligger ganske nært sentrum, så nærme at de faktisk samarbeider med borgerlige partier i flere kommunestyrer.
Radikal presse i Norge er det også ganske dårlig med. Enten det er journalister fra høyre- eller venstresiden, er den stort sett ganske konservativ.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Bjørn
5 år siden

«Tror du må gå veldig mange år tilbake for å finne en kommunist i AP.»— AP har kommunistiske røtter ja. Helt enig .

Bjørn
Bjørn
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Helt klart! I årene 1918–1923 var det en sterk intern ideologisk kamp i Arbeiderpartiet, som førte til at det ble splittet i tre partier: Norges Socialdemokratiske Arbeiderparti (NSA), som senere slo seg sammen med AP igjen, og Norges Kommunistiske Parti (NKP). Men selv om de rene kommunistene forlot AP for NKP, fortsatte AP å sverme for Lenin, kommunismen og Sovjetunionen i mange år. Arbeiderpartiet var aldri kommunistisk i en streng leninistisk forstand, men partiets ledende aktører kalte seg kommunister og betraktet seg som det. Det var ikke før i 1948 at AP tok et oppgjør og forlot Sovjetunionens tankegods og… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Riktig, AP mildnet i sin retorikk og politikk. Men er fortsatt ikke langt fra sine røtter. Dette kan man se blant deres medlemmer, samt deres tilknytning og samarbeid til ulike mer radikale kommunistiske grener. Og kommunistflagget henger fortsatt godt på kontor og hjem, blant enkelte av APs medlemmer.

Espen
Espen
Svar til  Bjørn
5 år siden

Nei, det må du nok ikke Bjørn. I AP stinker kommunismen enda, og det også i deres politikk. Utad har de blitt mer «stuerene» og mildnet litt på tonen, men innad finner man deres medlemmer som åpent kan fortelle at de er kommunist og vaie litt med den røde fanen de har hengt opp på veggen i sitt kontor eller hjemme.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Espen
5 år siden

Det er nok veldig kjipt å være kommunist i dagens Arbeiderparti, som i stor grad er et populistisk, realpolitisk sentrumsparti, ispedd litt liberalsosialisme.

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Så kjipt er det nok ikke 🙂 Men de mest radikale, går nok mer radikale veier, det stemmer.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Espen
5 år siden

Mjo, det lukter kanskje litt gammelkommunisme i gimmicker og relikvier de drar frem ved de passende anledningene der de skal overbevise om at «jo, klart vi er et arbeiderparti, for arbeiderne», men politikken de faktisk fører er temmelig langt unna. Vestrepolitikken til AP begrenser seg stort sett til 1.-mai og taler for fagforeningene.

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Vel utført demo.Trist å ikke ha vœrt med denne gang,men neste demo er fofhåpentlig ikke langt unna.Seier eller Valhall.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
5 år siden

Den 29 juli 2017.

Isen är bruten. Nu fortsätter vi kampen för vårt nordiska folk.

Vi kommer att segra.

Leve Nordiska motståndsrörelsen!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Heil å Sæl kamerater.

Stolt av dere

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
5 år siden

FOR en artikkel: Tenk å våkne til helikopter over hustaket. Det kan jo føre til at «gjennomføringen således ville blitt svært vanskelig å gjennomføre».

Petter
Petter
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Du er ikke den skarpeste er du vel?

Cheeki
Cheeki
5 år siden

Nei, men å få avskum som dere ynkelige PK-svin til å se rødt, det klarer vi;) Og det gleder meg!!

Petter
Petter
5 år siden

Kan ikke dere PK-idioter snart titte ut av den boblen dere befinner dere i, og snart oppdage at majoriteten ikke støtter dere? Dere påstår hele tiden å ha hele folket med dere, og skal liksom tale på deres vegne. Våkn opp!

Cheeki
Cheeki
5 år siden

Du har rett. Vi står ikke for noe. Vi bare vet ikke hva vi skal bedrive tiden med etter jobb, så det ble bare sånn 🙂 lol

OyVey
OyVey
5 år siden

Kraftig kommentar.
Lyser intelligens.

OyVey
OyVey
5 år siden

Well done!

Bente
Bente
5 år siden

Hvorfor var det ingen kvinner med?

Jan-C. Pedersen
Svar til  Bente
5 år siden

Det var flere kvinner med, noe man også kan se på flere av bildene

NSS
NSS
Svar til  Jan-C. Pedersen
5 år siden

Vi appellerer til begge kjønn. Uten mann og kvinne kan vi ikke reprodusere som folkeslag. Hva med at du slutter å forsøke å svartmale oss som en mannsjåvinistisk organisasjon, og heller gjør noe med saken og melder deg inn – i og med at du er en kvinne selv!? Det finnes forresten mange kvinner i organisasjonen!

Blodorm
Blodorm
Svar til  Bente
5 år siden

Ikke bare var det kvinner med, men media prøver desperat å vinkle det negativt. Her er et sitat ifra en artikkel publisert av NRK: «Rundt 60 mørkkledde menn og noen få kvinner… «. Fordi, du vet, det er «problematisk» med menn.

Hanne
Hanne
Svar til  Bente
5 år siden

Vi er mange kvinner i motstandsbevegelsen. Og det var og mange som deltok i Kristiansand.

Bønna
Bønna
5 år siden

Hvem bryr seg vel om jøder og homser? Dere kan jo like gjerne slå dere sammen med muslimene om å hate dem. Det er vel ikke akkurat de gruppene hvor det bør renses opp først, vel?

Dynamo
Dynamo
Svar til  Bønna
5 år siden

Da har du ikke forstått hvordan ting henger sammen, min venn. Det biologiske betyr så mye mer enn det religiøse. Det er ikke muslimer som trekker i trådene.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Dynamo
5 år siden

Det er ikke akkurat jøder og homser som trekker i trådene i Norge heller. Hverken i næringslivet, politikken eller på gata.

Cheeki
Cheeki
Svar til  Bjørn
5 år siden

Kort oppsummert, se denne;
https://www.youtube.com/watch?v=5Vekf_2952U

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Bjørn
5 år siden

Jo, det er det .

Trond
Trond
5 år siden

Venstrepakket forsøker å fremstille nasjonale som voldelige som vanlig. Sannheten er jo at det er venstrepakket som angriper og provoserer. Det ser man gang på gang, men venstremedia vrir det selvfølgelig til deres favør, og vips er den voldelige venstremann et «offer». Fy faen til løgnmedia.

Hvorfor ikke grave litt i disse venstremiljøene, trekke frem rulleblad, og spille litt dyster musikk? Vil tro man kan hente mye mer faenskap og dritt i den leiren.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Trond
5 år siden

Sannheten er vel at rundt 50% av dere har voldsdommer. Media er like negative til Blitz og Antifa som til dere. Antifa kritiseres for å bruke fascistiske metoder og vold.

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

En statistikk du selv har diktet opp…
Sannheten er at noen har voldsdommer, det stemmer. Og disse voldsdommer er enten svært gamle, og/eller i forbindelse med forsvar mot voldelige venstreekstremister. Jeg dømmer ikke personer for deres fortid, og ferdig sonet straff, slik du og venstresiden gjør. Jeg klandrer heller ikke nasjonalsosialister som er nødt til å slå tilbake mot venstrepøbelens angrep og provokasjoner.
Sannheten er at det til enhver tid ville gått fredelig for seg, om ikke venstrepøbelen hadde gått til angrep, kastet ting, stilt seg i veien, eller prøvd å fjerne faner og flyveblad.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Johan G
5 år siden

For ordens skyld, har jeg selv en ~20 år gammel voldsdom. Men det er stor forskjell på enkelttilfeller og tendenser. Selv om ~50% av individene i en gruppering har voldsdommer betyr det ikke nødvendigvis at de er voldelige, men det betyr faktisk at gruppen i stor grad består av folk som har tydd til vold i større grad enn den generelle populasjonen.

Når dere selv sier at dere er en militant organisasjon som skal benytte alle midler, framstår det som om dere egentlig er ganske fornøyde med å fremstilles som dere gjør.

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Nei se det, er du voldelig Bjørn? Om du hadde søkt deg inn i Motstandsbevegelsen, mener du vi skulle dømt deg for din gamle dom? Tenk om du ble med i Motstandsbevegelsen og ble fremstilt som voldspsykopat i x-antall medier på bakgrunn av din 20 år gamle dom. For det ville du garantert blitt. Det er venstresidens skitne triks. Vi ville kanskje spurt deg hva dette dreide seg om, for det er ikke slik at om man har voldsdom på sitt rulleblad så er man automatisk en voldspøbel. Hvilken politisk tilknytning har du? For dette må vel legges til som… Les mer »

Bjørn
Bjørn
Svar til  Johan G
5 år siden

Jeg vet godt hvordan historien min ville blitt fremstilt i media om jeg var en offentlig person. Men ingen av organisasjonene, lagene eller gruppene jeg noen gang har vært med i har blitt fremstilt som voldelige på grunn av min historie. Som jeg sa: Det er forskjell på enkelttilfeller og tendenser.

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Det er forskjell på politisk korrekthet og politisk ukorrekthet, og hvordan disse behandles av myndigheter og pressen. Det er langt mer tendenser til både det ene og det andre på PK-siden, tendenser som er mer akseptert av PK-pressen, og sjeldent nevnes av PK-pressen.

Det er mye tendenser til bruk av vold og provokasjoner på PK-siden, som igjen fører til tendenser til forsvar på den politisk ukorrekte siden 😉

Stefan
Stefan
5 år siden

Vil anbefale alle butikker å kjøpe inn store partier med lommetørkler i disse dager, samt skru prisene opp litt. Det er business i liberal tears!

Geir O
Geir O
Svar til  Stefan
5 år siden

Haha. De skulle hatt sin egen komfort-sone inne på lukket psykiatrisk. Der kunne de suttet på hverandres tommeltotter, grint ut, og fått hjelp med disse innbilte monstre.

https://youtu.be/EsMEYjr9o1M

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
5 år siden

Politisk engasjerte individer stilte seg opp i Kristiansand sentrum og delte ut flyveblader til forbipasserende, …oi så skummelt! Erna må vel kontakte Nato nå og få bukt med denne terrorismen.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Vibecke Larsen
5 år siden

Politisk engasjerte individer som deler ut flyveblader er ikke skummelt. Det er ganske dagligdags. Her snakker vi om en militant organisasjon som marsjerer med flaggborg gjennom gatene. Ser du forskjellen?

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Når du sier det slik ble jeg nesten litt skremt selv.
Mener du slik kommunistene marsjerer i 1.mai tog? Eller nordmenn på 17.mai? Er det det at de tar igjen som gjør Motstandsbevegelsen så skummel? Kanskje det at de ser litt morske ut etter å ha fått frekke kommentarer fra folk som ikke liker ytringsfrihet?
Verden kan være en skummel plass. Takler man den ikke, så hold deg innendørs i egen komfort-sone? Anbefaler også å unngå mainstream medier.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Johan G
5 år siden

Har du sett mange 1.- og 17.-maitog som ikke var varslet på forhånd? Som ikke har vært gjennom mange komitémøter? Som har latt militante organisasjoner marsjere med flaggborg?

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Motstandsbevegelsen varslet på forhand om demonstrasjon i Fredrikstad. Men politiske krefter i Norge ønsker ikke opposisjon og ytringsfrihet, så venstresiden truet da med vold og hærverk. Og hva var politiets løsning på dette? Jo, i første omgang kun forby Motstandsbevegelsen fra å holde sin demonstrasjon, det selv om det var motdemonstrantene som hadde uttrykt voldsomheter. Etter reaksjoner fra Norges befolkning som fortsatt ønsker ytringsfrihet, og ikke minst reaksjoner mot politiets merkelige avgjørelse, er det høyst sannsynlig at politiet ikke så noen annen utvei enn å måtte forby voldsvenstre fra å holde sin motdemonstrasjon også, slik at det ikke skulle virke… Les mer »

Daniel
Daniel
5 år siden

Hill Seier!

Hanne
Hanne
5 år siden

Sterkt og flott skrevet.

Roar
Roar
5 år siden

Er vel like før myndighetene begynner med heksebrenning igjen.

KS88
KS88
Svar til  Roar
5 år siden

Den har en annen form, men dette har blitt gjort i samtlige vestlige land helt siden brannene sluknet i 1945.

trackback
4 år siden

[…] LES OGSÅ: – Historie ble skrevet! […]