Hjem Nyheter Historien omskrives av forskere med en politisk agenda: «Kvinnelig vikingkriger var transperson»

Historien omskrives av forskere med en politisk agenda: «Kvinnelig vikingkriger var transperson»

6

KULTURMARXISME Venstreorienterte forskere har tatt seg oppgaven med å revidere oppfatningen om vikingene. I 2017 ble løgnen om at vikingene dyrket Allah spredt utover verden, og i en nyutgitt bok påstår arkeologiprofessoren Neil Price at en kvinnelig vikingkriger var en såkalt «transperson».

Skjoldmøyen i sin grav i Birka. Skjermbilde: Youtube.

I en påkostet krigergrav i vikingsamfunnet Birka ligger en kvinne begravet. Lenge ble det antatt at det var en mann, men en DNA-undersøkelse bekreftet at personen som var begravet med hester, våpen og skjold var en kvinne.

Når det ble klart at krigeren var en kvinne, oppstod det en gunstig situasjon for venstreorienterte forskere, som nå kunne anvende skjoldmøyen for å applisere et nåtidens venstreliberalt verdensbilde på de nordiske beboernes ikoniske forfedre vikingene, skriver RT.

«Skjoldmøyen var transmann, alternativt ikke-binær»

Ifølge en politisk farget arkeologiprofessor med en klar agenda, Neil Price, på institusjonen for arkeologi og antikk historie ved Uppsala universitet i Sverige, så kan den kvinnelige krigeren ha vært en såkalt «transmann».

Den politisk korrekte forskeren Neil Price mener at det er fullt mulig at den kvinnelige vikingkrigeren var en «transmann». Skjermbilde: Youtube.

I en nyutgitt bok «The Children of Ash & Elm: A History of the Vikings» drar han til med at kvinnen «kan ha vært, sett med våre øyne, en transmann, en som levde som en mann» og tydeliggjør at hun kan «ha vært en transperson … eller ikke-binær, eller hatt en flytende kjønnsidentitet».

Også andre politisk korrekte forskere hevder at vikingene var «trans og queer»

Price sine genusfantasier rundt en kvinnelig kriger som levde for tusen år siden har blitt omfavnet av løgnmedia over hele verden. Selv om Price for sikkerhets skyld tok med at «den mest sannsynlige forklaringen er at dette var en kvinnelig kriger», så rakk det med Price sine fantasier om alternative kjønnsforklaringer for å skape politisk korrekte rubrikker.

En selvhatende Amy Jefford Franks (til høyre på bildet) hevder at Odin var «queer». Her med sin partner. Skjermbilde: Twitter.

Nok en forsker med politisk agenda, Amy Jefford Franks, som driver podkasten «Vikings are Gay!» og som holder på å skrive en «vitenskapelig» artikkel der hun argumenterer for at krigerkvinnen fra Birka var en transmann, fortalte til Times at «det fantes trans-vikinger og det fantes queer-vikinger». Hun påstår attpåtil at Odin var en «queer guddom».

Mote å hevde at kjente personer har vært homoseksuelle eller transpersoner

Det har blitt en politisk korrekt mote blant LHBTQP-sertifiserte forskere å hevde at kjente personer i den vestlige historien skulle ha vært homoseksuelle eller transpersoner, deriblant USAs president Abraham Lincoln og den romerske keiseren Julius Caesar.

Lærebøker i enkelte amerikanske skoler peker ut historiske personer som LHBTQP-personer, det også til tross for at de under sin livstid aldri har vært sett på som noe annet enn heteroseksuelle.

Systemet raserer kulturminner og lyver om at vikingene dyrket Allah

Det rådende system i Sverige har tidligere sørget for at verdifulle kulturminner fra vikingtiden har blitt sendt til metallgjenvinning der de smeltes om. De har også latt Uppsala universitet spre løgnen om at vikingene «dyrket Allah».

«Det som tidligere har vært ansett for å være typisk vikingtidens mønster i sølv på vevde bånd i vikingegraver, har vist seg å være geometriske kufiske tegn. I båndets mønster påkalles både Allah og Ali», lød en presseuttalelse fra Uppsala universitet i 2017. Påstanden spredte seg fort over hele verden.

Forskeren flyttet rundt på mønsterdelene til det ble «rett» – «for å vekke undring og nytt perspektiv»

Bak den absurde løgnen om at vikingene dyrket Allah stod nok en politisk farget forsker. Hennes navn er Annika Larsson, forsker i tekstilarkeologi ved institusjonen for arkeologi og antikk historie ved Uppsala universitet. Ved å flytte rundt, vri og vende på mønsterdelene i tøybåndet, som ett puslespill – og til slutt også ved å speilvende det – «oppdaget» hun at det sto Allah og Ali med kufiske tegn på båndet.

Hun mente selv at hun «gjenskapte» mønsteret med «andre forskningsmetoder enn hittil teoretiske» og at hun med denne «forskningen» ville vekke undring som kan lede til ny kunnskap og nytt perspektiv.

Stephennie Mulder, professor i middelaldersk islamsk kunst og arkitektur ved Texas Universitet, kunne derimot avsløre at stilen på det spesifikke mønsteret som Larsson «gjenskapte» faktisk hører til en tidsperiode 500 år senere.

Ett folk uten historie er lett å styre over

Det er kjent at ett folk som ikke kjenner sine røtter og historie er veldig lett å styre over. Det er derfor i globalistenes interesse at folket skal glemme sin egen kulturarv og identitet. Det å vanskeliggjøre og skrive om ett folks historie er en måte å skille de vekk fra sin fortid.

At de stolte vikingene teoretisk skulle kunne inspirere nåtidens likegyldige nordboere – som lakonisk ser på mens deres eneste land holder på å tas ifra dem – til å reise seg opp fra TV-stolen og gripe sverdet er ingenting vårt nåværende system synes noe om. Istedet spres et løgnaktig bilde av vikingene som flerkulturelle LHBTQP-personer som gjerne dyrke Allah og funderte over queer-teorier.

Er det kanskje slik at de ved å smelte ned og støpe om vår historie, forsøker å få vårt folk til å tro at Norden alltid har vært venstreliberalt og at det eksempelvis alltid har vært helt normalt med kjønnsdysfori – forsøker å skape en følelse av at det er totalt meningsløst å kjempe mot noe som «alltid har vært».

Les også:
FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»
Sverige fornekter og forfalsker sin egen historie
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
Mennesket kommer fra Europa, slår ny forskning fast
Oppdageren av DNA-molekylets struktur nekter å vike fra rasespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Kan ikke stole på forskere lenger, de er politisk drevne. Skulle nesten tro Uppsala universitet var den nye Frankfurt-skolen.

Steinar
Steinar
2 år siden

Det kan vel umulig være mange som faktisk tror på dette tullet deres? Det er jo ganske åpenbart politikk og ikke sann forskning.

Espen
Espen
2 år siden

Dette er ikke forskning, det er historieforfalskning.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Med et utseende som lyser galskap, en podkast som heter Vikings are gay og en partner som ikke er av europeisk herkomst, så kan man vel ane en viss politisk interesse over å forfalske egen historie ja.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Akademia har blitt en dårlig vits. Sodomitter ble enkelt og greit drept i vikingtiden. Å bli kalt for homo (husker ikke helt hvilke utrykk de brukte) var den aller værste fornærmelsen man kunne gi noen og førte ofte til holmgang, duell osv.

Einar 82
Einar 82
Svar til  JudasGarSviker
2 år siden

Argr, Ergi