Hjem Historie Dagens historiske Hitler svarer Roosevelt

Hitler svarer Roosevelt

12

HISTORIE I april 1939 påstår den amerikanske presidenten, Franklin D. Roosevelt, at et stort antall «selvstendige nasjoner» føler seg truet av tysk politikk. Den 28. april 1939 besvarer Hitler disse grove løgnene og driver samtidig gjøn med Roosevelts påståtte «fredsarbeid».

hitler_28april-640x376

Den 14. april 1939 sendte den amerikanske presidenten, Franklin D. Roosevelt, et telegram til Hitler der han formidlet at han var redd for at Tyskland helt plutselig skulle angripe «selvstendige nasjoner». Dette skjedde i en periode da andre verdenskrig enda ikke hadde brutt ut, men da de store nasjonene rustet opp.

Sionistlakeien Roosevelt, som senere skulle gå inn i krigen mot amerikanernes vilje, hadde allerede på dette tidspunktet gjort seg kjent som en krigshisser. I telegrammet påstår Roosevelt at de mange landene han lister opp føler seg truet av tysk politikk. I virkeligheten var dette bare for å fremfor hele verden – utmale Hitler selv som krigshisser. Mange av de statene som Roosevelt listet opp hadde overhodet ingen grunn til å uroe seg for Tyskland. Aller minst en «selvstendig nasjon» som Palestina, som allerede var okkupert – av britene, USAs allierte.

Da telegrammet kom frem – noe som skjedde først etter at den amerikanske administrasjonen hadde sett til at hele verden visste om dets innhold – besluttet Hitler å ta opp spørsmålet i den tyske riksdagen, og derfra sende ut svaret sitt til verden. Roosevelts «frekke løgner og grove usannheter» besvares deretter i en tale til den tyske riksdagen den 28. april 1939. I Hitlers tale blandes politikk med en stor porsjon humor der Hitler driver gjøn med hykleren Roosevelt.

Hør talen nedenfor:

Roosevelts telegram til Hitler i tekstform
Hitlers svar i den tyske riksdagen i tekstform

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Norrøn
Norrøn
5 år siden
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Krigshisseren Roosevelt brukte det psykologiske knepet «antydningens makt» (power of suggestion) – han var som kjent «omkranset» av mange flotte rådgivere… Nå var forsøket såpass infantilt (selv til Roosevelt og hans bakmenn å være) at dette rett og slett ikke kunne annet enn å frembringe latter i salen.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

Nå var det vel Hitler som startet krigen med sin okkupasjon av mange Europeiske land?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Solidaritet
4 år siden

Tyskland grep inn for å forhindre det pågående folkemordet på etniske tyskere i de polsk-okkuperte landomerådene (Østpreussen) som ble stjålet fra Tyskland etter første verdenskrig. Den tyske forsvarsmakt grep inn og hindret ytterligere nedslakting av sivile i 1939, noe som ble påskuddet for England til å erklære «slemme» Tyskland krig.

England benytter forøvrig den samme bestialske fremgangsmåten i Syria nå i 2018; der de bevæpner proxy-opprørere for å gjennomføre grusomheter mot sivilbefolkningen og legge skylden på Assad. Tror du du virkelig du får den ekte historien servert i historiebøkene? Historiebøkene og fake news-pressen vår er eid av seiersherrene etter 1945.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Tyskland okkuperte land fordi de ville byge en stor nasjonalsosialistisk stat i Europa. Er veldig glad for at despoten Hitler ble nedkjempet.

John Doe
John Doe
Svar til  Solidaritet
4 år siden

Ja, du trives vel med ditt nye Europa.
Et homogent og velfungerende land er jo en styggedom ifølge slike som deg.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Solidaritet
4 år siden

Tviler ikke på at du er glad for det din krigshissende og hatefulle globalist. Slike falske hyklere som deg pisser på haugene med lik som idag hoper seg opp i Syria og andre steder grunnet England og Amerikas militære og finansielle støtte til terrorister.

Kos deg i selskap med massemorderen Kissinger og hans norske vertinne Erna Solberg.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Du får kose deg med massemorderen Hitler. En av historiens mest grusomme menn.

Martin
Martin
Svar til  Solidaritet
4 år siden

Hitler var en fredsforkjemper.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Martin
4 år siden

Ha ha Martin. Det er noe av det dummeste jeg har lest.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Martin
4 år siden

«Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived. He had in him the stuff of which legends are made»

John F Kennedy, Tyskland anno 1945.
(…Presidenten som senere ble likvidert av globalistene.)

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
Svar til  Solidaritet
4 år siden

Solidaritet med blindhet og uvitenhet.