Hjem Nyheter HIV-smittet mann har sex med barn – mot betaling

HIV-smittet mann har sex med barn – mot betaling

AFRIKA En HIV-smittet mann jobber som «hyene» og tar betalt for å ha sex med unge jenter ned i tolvårsalderen.

hyena-fb

HIV-smittede Eric Aniva arbeider som en «hyene», en rituell sexarbeider, i Malawi sørøst i Afrika. Anivas «jobb» er å mot betaling ha samleie med unge jenter like etter de har fått sin første menstruasjon. For denne tjenesten betaler jentenes foreldre mellom 30 og 50 kroner.

Aniva forteller til BBC at alle jentene han har samleie med liker det og er stolte over at han kan være deres «hyene».

– Noen av jentene er bare 12, 13 år gamle, men jeg liker dem eldre. Alle disse jentene finner tilfredsstillelse i å ha meg som deres hyene. De er faktisk stolte og forteller at dette er en virkelig mann, han vet hvordan man tilfredsstiller en kvinne.

Den lokale tradisjonen tilsier at jentene risikerer dødelig sykdom eller ulykke dersom de ikke har samleie med en hyene. En jente som har hatt sex med en hyene forteller til BBC at hun gjorde det for sin familie, slik at de ikke skulle bli syke.

– Jeg måtte gjøre det for mine foreldres skyld. Hvis jeg nektet, så kunne min familie bli angrepet av sykdom, eller dø, så jeg var redd.

At Aniva er HIV-positiv er dog ikke noe han forteller til foreldrene eller jentene. Han bruker heller ikke kondom, forteller han til BBC.

Se BBCs reportasje nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=2wKnY4rkREg