SISTE ARTIKLER

Hva er Den nordiske motstandsbevegelsen?

Hva er egentlig Den nordiske motstandsbevegelsen? Hva mener de? Og hvordan jobber de? Her får du muligheten til å finne ut av nettopp dette.

Totalt laksestopp i 33 elver

Ved midnatt natt til søndag blir det full stans for alt laksefiske i 33 elver. Årsaken er den akutte mangelen på laks i år.

Trollstigen stenges – mangler penger til sikring

Etter seks hendelser med steinsprang på ti dager har man nå bestemt å stenge turistattraksjonen Trollstigen, foreløpig frem til neste år. Lokalt og regionalt finnes det ikke penger til å rassikre veien, og staten vil ikke gå inn med ekstra midler, noe som vil ha store, negative ringvirkninger for næringslivet i området.

NRK forsvarer 41-åring som ville suge et barn

I en nyhetsartikkel om fem pedofiljegere som står tiltalt for frihetsberøvelse, antyder NRK at den pedofile ikke visste om alderen på barnet.

Dagens video: «Jeg kan ikke være en aktivist»

Frihetskamp presenterer dagens video.

Advarsel fra Serbia: «Verdenskrig vil bryte ut innen tre måneder»

Den eskalerende spenningen mellom Russland og Vesten vil snart føre til en fullskala verdenskrig. Både Serbias president Aleksandar Vucic og Ungarns statsminister Viktor Orban advarer nå mot dette.

Jonas De Geer intervjuer Pär Öberg om terrorklassifiseringen

Den erfarne nasjonalistens intervju av sin venn og USA-utnevnte «globale terrorist» vokser til en grundig og informert samtale om USA, NATO, jødisk makt, globalisme og global bankvirksomhet.

Fredrik Vejdeland intervjues om terrorklassifiseringen

Ledende personer i Den nordiske motstandsbevegelsen har nylig blitt klassifisert som terrorister av det amerikanske utenriksdepartementet. I et eksklusivt intervju forteller Motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland, om utnevnelsen, dens konsekvenser og fremtiden den bringer for organisasjonen.

Dagens video: Løslat Sam Melia!

Frihetskamp presenterer dagens video.

Lysglimt i retten for ytringer

Libertarianeren Lysglimt forklarte seg i retten i går angående ytringer han står tiltalt for.

Serbia truer med å trekke seg fra fotball-EM

Serbia truer med å trekke seg fra fotball-EM hvis UEFA ikke innfører sanksjoner mot Kroatia og Albania. Dette etter at kroatiske og albanske supportere sang sanger om å drepe serbere.

Nvidia nå større enn Microsoft

Tirsdag gikk verdien av teknologigiganten Nvidia opp til 3 335 milliarder dollar. Det betyr at Nvidia nå er større enn både Microsoft og Apple.

Klimatullinger sprayet ned Stonehenge

I går rundt lunsjtider ble det mytiske fortidsminnet Stonehenge vandalisert. Dette skjer dagen før sommersolverv, som er dagen flest mennesker reiser til Stonehenge.

Avtale om bedre nordisk matberedskap undertegnet

Erklæringen som ble undertegnet under Nordisk ministerråds møte i Karlstad har som mål å styrke samarbeidet og bedre matberedskapen.

Israelsk bombeoffensiv mot søndre Libanon

Etter trusselen fra Israels president om «et israelsk svar» på Hizbollah i Libanon, haglet bomber sør i landet tirsdag kveld, mens IDF og Israels utenriksminister gikk ut og lovet mye mer.

«Pedofiljeger» siktet for drapsforsøk

Et medlem av den nyoppstartede antipedofile aksjonsgruppen «Pedo Hunter Norway» er siktet for drapsforsøk etter en konfrontasjon med en 50 år gammel pedofil.

Ukraina vil aldri få gå med i NATO

Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov har uttalt at Ukraina aldri vil bli medlem av NATO, ettersom NATO krever ukrainsk seier på slagmarken.