Hjem Nyheter Globalt H&M slipper ny anti-hvit reklamekampanje

H&M slipper ny anti-hvit reklamekampanje

5

ANTI-HVIT PROPAGANDA Klesbedriften H&M har sluppet en ny anti-hvit reklamekampanje. Filmen er fylt med anti-hvite, flerkulturelle innslag og raseblandede par. «Fremtiden er her», proklamerer en svart kvinne.

H&M har sluppet en ny reklamekampanje som de kaller «Bring on the future», som betyr omtrent «Fremtiden er her». Reklamefilmen beskrives av klesgiganten som et «ydmykt, håpefullt og hjertevarmende nyttårsdikt som inkluderer den Grammyprisvinnende reggae-artisten Koffee».

Den anti-hvite reklamefilmen er fylt med seksuelt avvikende og flerkulturelle innslag, samt utrolig mange raseblandede par. Både homopar, lesbiske par og flere raseblandede par synes i filmen. Samtlige selskap i filmen består av mennesker fra alle verdens hjørner.

«Fremtiden er nå og her», avslutter den svarte artisten Koffee etter at alle flerkulturelle vennegrupper har sett ferdig nyttårsfyrverkeriet.

I skrivende stund har reklamefilmen 741 tomler opp og 1 500 tomler ned. H&M har også valgt å stenge kommentarfeltet til filmen for å unngå kritikk fra folket.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Fremtidshåpet for globalister er en smeltedigel som raserer tusener av års skapelse og utvikling, ødeleggelse av raser og etnisiteter, en verden som kun består av den samme grå masse med 6 millioner nye diagnoser som de kaller kjønn eller identifisering. hipp hurra…not.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«Inkludering» har vært slagordet i mange år, i ulike sammenhenger. Det betyr stort sett at hvite nordiske mennesker må og skal vike plassen for alskens «colourfuls» – svart, brune, raseblandede – og når resultatet av denne nyordingen er fullført vil lykkelandet oppstå, der ingen lenger er rasebevisste og alle er deler av et genetisk svømmebasseng som aldri blir renset. Propagandaen er lett gjennomskuelig for de våkne, mens kvinner og barn faller for den emosjonelle påvirkingen.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

HM er de siste som skal bælere noen om ydmykhet og hjertevarme.
Det dritt firmaet der har jeg boikottet helt siden jeg fant ut at de bruker barne arbeidere i Asia til å lage produktene sine.

Heimdal
1 år siden

Lurer på hvor stor del av både kundene og likeså selskapets ansatte består av hvite kvinner i det anti-hvite klesfirmaet.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Var det ikke disse klærne som ble laget av barnearbeidere i Asia?