Hjem Nyheter Norden HMF-medaljen belønner tankekriminelle i demokraturet Sverige

HMF-medaljen belønner tankekriminelle i demokraturet Sverige

YTRINGSFRIHET Det nye initiativet HMF-medaljen har sendt ut et brev med medalje til svensker som har blitt tiltalt for tankekriminalitet i henhold til gummiparagrafen «hets mot folkegruppe».

Jeff Hede, aktivist i Den nordiske motstandsbevegelsen, glad mottaker av HMF-medaljen. Foto: Privat/Nordfront.

På torsdag har flere personer som har blitt dømt eller tiltalt for tankekriminalitet i henhold til gummiparagrafen «hets mot folkegruppe» fått et brev med en medalje, den såkalte HMF-medaljen, samt klistremerker med HMF-medaljetema og det latinske sitatet «dixi et salvavi animam meam» («jeg har talt og reddet min sjel»). Den anonyme avsenderen forklarer i det personlig adresserte brevet hensikten med medaljen:

Hensikten med prosjektet HMF-medaljen er å gjøre opprør mot det statlige anarkotyranniet ved å gi personer som har blitt tiltalt for forbrytelsen hets mot folkegruppe støtte, fellesskap og rak rygg og samtidig ta bort brodden fra det misbrukte rettsapparatets mest effektive og skammelige våpen for å avskrekke folk fra å våge å kritisere det statlige verdigrunnlaget og maktordningen eller reagere på deres konsekvenser.

I brevet står det videre:

Medaljens eiere skal kunne føle seg hedret, stolte og utmerket av å bære den. De skal føle at deres dom/tiltale er en fjær i hatten, et krigermerke som de bærer med seg resten av livet, og medaljen er en fysisk anerkjennelse og manifestasjon av det faktum.

I forsendelsen som et stort antall tankekriminalitetsdømte eller -tiltalte svensker fikk på torsdag var det foruten en medalje også klistremerker og et personlig adressert brev. Foto: Nordfront.

Jeff Hede i Luleå, aktivist i Den nordiske motstandsbevegelsen, var først med å tipse Nordfront om medaljene som hadde blitt utsendt.

– Det var faktisk jævla moro, men jeg ble litt overrasket. Da jeg så pakken tenkte jeg først at «jeg har ikke bestilt noe». Da jeg deretter så at det sto «HMF-medaljen» trodde jeg at det var en forsinket spøk av noen kamerater eller arbeidskamerater fra min siste HMF-dom i fjor.

Hvor mange ganger har du blitt dømt for HMF?

– To ganger tror jeg, kanskje en gang til. Sist gang var i mai i fjor da jeg ble dømt for at noen som kalte seg Jeff Hede hadde lagt ut politisk ukorrekte bilder på VK.

Hva synes du om initiativet med HMF-medaljen?

– Jeg synes det er veldig bra. Det er bare synd at det ikke var vi [Den nordiske motstandsbevegelsen, red. anm] som kom på det. Veldig moro! Nå ble jeg sugen på å komme i gang med HMF-ingen igjen.

Etter intervjuet sender Hede også et bilde som viser hvordan han stolt har satt opp et HMF-medaljenklistremerke på sin ytterdør.

HMF-medaljenklistremerke på Jeff Hedes ytterdør. Foto: Privat/Nordfront.

Jeff er imidlertid ikke den eneste som fikk medaljen på torsdag. I løpet av dagen strømmet det inn tips til Nordfront fra glade og stolte tankekriminelle som har fått utmerkelsen. En av disse er Jan Hjelm, som ble tiltalt og dømt for hets mot folkegruppe i oktober 2019 etter å ha satt Nordfront-klistremerker på sin rullestol.

– Det er et hederstegn og ikke noe å skamme seg over. Jeg har festet min medalje på jakken min. Stolt er bare fornavnet, sier Jan til Nordfront.

Les mer om HMF-medaljen på hmfmedaljen.se.