Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Hold Fanen Høyt #16 – BLM, pedofile svin og hill seier!

Hold Fanen Høyt #16 – BLM, pedofile svin og hill seier!

14

RADIO Her kommer avsnitt 16 av Norges beste nasjonalsosialistiske podkast.

Det sekstende avsnittet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske podkast Hold Fanen Høyt! er nå publisert på Nordisk Radio.

Faste medarbeidere i programmet er Tom Hauge, Tommy Olsen, Øystein Vaule, og Ronny Bårdsen.

I avsnittet diskuteres blant annet:

Lenker:

Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Hold Fanen Høyt! kan du benytte e-post: holdfanenhoyt@motstandsbevegelsen.org.

Lytt til avsnittet nedenfor:
Listen to «Hold Fanen Høyt #16 – BLM, pedofile svin og hill seier!» on Spreaker.

14
Delta i debatten

avatar
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Johan Gvon ListN.SHanneRobert Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
David T
David T

Endeeelig! Ventet på dette.

Steinar
Steinar

Sinnsyk bra versjon av «i hate commie scum». Hva heter bandet?

Gjallarhorn
Gjallarhorn
David T
David T

Knallbra avsnitt, og helt konge om dere kjører 1 gang i uken fremover. Slipper å vente så lenge 🙂

Ragnar
Ragnar

Endelig er ventetiden over 🙂 En gang i uken som målsetting høres jo meget bra ut…

Gjallarhorn
Gjallarhorn

Hill seier!

Espen
Espen

Supert med en gang i uken. Hill seier!

Espen
Espen

Globalistenes idol er kriminell neger som blant annet har brutt seg inn i hjemmet til en kvinne og rettet pistolen mot hennes gravide mage. Sier jo litt bare det.

Robert
Robert

‘I dag har Ervin Kohn fantomsmerter i forhuden’. Takk for dagens latter ?

HRH

Bra avsnitt!

N.S
N.S

Alt for lav straff for pedofile. Er det uten tvil at de er skyldig, så ja takk dødsstraff!!! Verdens verste forbrytelse bør straffes som verdens verste forbrytelse.

von List
von List

Altfor lav straff for pedofili og «svartsnipp» kriminalitet(som er drap, voldtekt, ran med våpen) når man har korrupte ledere. Tror flere folk hadde tatt slikt som dette innover seg om man kalte bevegelsen for det den heter fremfor «homolobbyen» da folk flest sjeldent fordyper seg inn i ting som blir fordømt på alle mulige måter som bla dette. Tipper de aller fleste tror at det handler så enkelt om at: «DNM hater homofile»…Som jo selvsagt ikke er sant, men kan forstå at folk kan tro det når ting er som de er.

Johan G
Johan G

Hadde man bare kalt det eksempelvis kulturmarxisme så hadde kanskje ikke folk forstått eksakt hvem man snakker om. Årsaken til at man har valgt ordet «homolobbyen» er jo nettopp fordi det er ulike homofile bevegelser, organisasjoner og aktører som under et felles flagg og sirkus forsøker å presse igjennom denne agenda. Og personlig synes jeg jo at det er viktig å poengtere HVEM disse folk er, og hvilken tilhørighet de har.

von List
von List

Selvsagt, er klar over det. Men valget på det navnet er og blir en dårlig start på informasjonsformidlingen. Handler om å sette seg inn i hodene på folk flest og se ting fra deres side og hvordan ting vil sett på for å kunne spre den viktige informasjon til dem bedre. Hadde vært bedre med bare «LHBT bevegelsen» eller noe lignende. Altså, dette er ikke noe mer enn bare velment kritikk fra meg, men så fort hvor feil det navnet var da det ble brukt blant de ulike type menneskene. Hovedsakelig pga forståelse, men som med en ok eller film… Les mer »