Hjem Nasjonal kamp Media Hold Fanen Høyt! #41 – Jødisk media, homolobbyen og Vår vei

Hold Fanen Høyt! #41 – Jødisk media, homolobbyen og Vår vei

6

RADIO Her kommer avsnitt 41 av Norges beste nasjonalsosialistiske podkast.

Det førtiførste avsnittet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske podkast Hold Fanen Høyt! er nå publisert på Nordisk Radio.

Faste medarbeidere i programmet er Tom Hauge, Richard Eide, Kim Larsen og Tommy Olsen, sjef over den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen.

I avsnittet diskuteres blant annet:

Lenker:

Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Hold Fanen Høyt! kan du benytte e-post: [email protected].

Lytt til avsnittet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
6 måneder siden

Fantastisk bra avsnitt.

Haraldsson
Haraldsson
6 måneder siden

Sauer som bare følger fiendemedias fløyte er fullstendig intetanende om alt hva homolobbyen arbeider med og tror det bare er homofiles rettigheter og «kjærlighet» det dreier seg om. Motstandsbevegelsen var de første som forstod og som tok opp kampen mot homolobbyen, i en tid hvor de aller fleste var hypnotisert. Men takket være den kampen er nå alt flere blitt opplyst.

Leve Motstandsbevegelsen!!!

The goyim knows
The goyim knows
6 måneder siden

Knus pedolobbyen

Roar
Roar
6 måneder siden

Homolobbyen er en avskyelighet med onde intensjoner, og langt fra kjærlighet. Det var et utrolig interessant avsnitt, bra jobbet.

trackback
6 måneder siden

[…] Les også: Red Ice TV: «Barbara Spectre is back» Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes? Hold Fanen Høyt! #41 – Jødisk media, homolobbyen og Vår vei […]

trackback
4 måneder siden

[…] også: Hold Fanen Høyt! #41 – Jødisk media, homolobbyen og Vår vei Dagens video: Seksualisering av barn og normalisering av […]