Hjem Nyheter Hollywood-jøden Harvey Weinstein sendte Mossad-agenter etter sine ofre

Hollywood-jøden Harvey Weinstein sendte Mossad-agenter etter sine ofre

HOLLYWOOD Den jødiske Hollywood-mogulen som i den seneste tiden har vært i søkelyset for seksualforbrytelser skal ha sendt tidligere Mossad-agenter etter sine ofre.

Den jødiske Hollywood-mogulen Harvey Weinstein kom i søkelyset etter at flere skuespillere, tidligere i oktober, sto frem og anklaget Hollywood-mogulen for en rekke seksuelle trakasserier, overgrep og voldtekt. Nye avsløringer viser nå at Weinstein skal ha forsøkt å forhindre at overgrepene ble offentliggjort ved å blant annet hyre inn tidligere Mossad-agenter.

Ifølge The New Yorker skal Weinstein ha leid inn advokater og privatetterforskere med bakgrunn i den israelske etterretningstjenesten Mossad. Disse skal ha fått i oppgave å forfølge ofre og journalister, hvor målet skal ha vært å sanke inn informasjon, samt forsøke å forhindre en offentliggjøring av overgrepene.

Weinsteins israelske agenter skal fra høsten 2016 ha samlet inn privat og sensitiv informasjon om et stort antall mennesker, for deretter å sette sammen psykologiske profiler. Under falsk identitet skal de tidligere Mossad-agentene ha oppsøkt ofre og journalister for også å finne ut hvilke av ofrene som kunne finne på å snakke med pressen.

Skuespilleren Rose McGowan er et av ofrene som blant annet ble oppsøkt av en tidligere Mossad-offiser under falsk identitet.

– Alle løy til meg, hele tiden. Jeg har levd i et speilhus på tivoli, forteller hun om Weinsteins agenter.

I Weinsteins kontrakt med etterretningsselskapet Black Cube, samt et risikoanalyse-selskap ved navn Kroll, stod det at formålet er å hindre offentliggjøring av overgrepsanklagene.

Relaterte artikler:
Samler bevis til en arrestordre på Weinstein
Enorm jødestatue brennes i England
Enda en Hollywood-jøde anklaget for overgrep
Ytterligere en Hollywood-jøde anklaget for seksualforbrytelser
«Jøder dominerer Hollywood»
«The Hollywood Ten»
Advarer mot pedofile i Hollywood
«Filmindustrien kontrolleres av pedofile!»

Kilde:
Skal ha sendt tidligere Mossad-agenter fra mystisk etteretningsbyrå etter ofrene sine
Harvey Weinstein’s Army of Spies