Hjem Nyheter Hollywoodisme – ideologien som fortærte vestlig kultur

Hollywoodisme – ideologien som fortærte vestlig kultur

FILM: På lørdag publiserte Red Ice Radio en lengre film som forklarer og viser hvordan den vestlige kulturen har blitt smittet og til slutt oppslukt av den jødiske «hollywoodismen».

hollywoodisme-460x254_ny

I Youtube-filmen forklares det hvordan Hollywood ble skapt av jødiske innvandrere på 1920-tallet og hvordan Hollywood har lyktes definere og spre det vi i dag kaller for moderne kultur, eller dekadent antikultur.

«Hollywoodismen» har spilt en sentral rolle i nedbrytningen av de tradisjonelle vestlige verdiene som en gang i tiden har vært rådende. Kulturmarxisme, raseblanding, LHBT-propaganda, masseinnvandring, alkohol- og narkotikamisbruk, barneseksualisering, feminisme, materialisme og promiskuitet – er kun noen av verdiene som Hollywood fremmer for å bryte ned den hvite vestlige verden.

Nedenfor følger et sitat fra begynnelsen av filmen:

De skapte sitt eget Amerika, et Amerika som ikke er det egentlige Amerika. Det er deres egen versjon av Amerika. Men til slutt ble dette bildet av Amerika så populært, og fikk en slik enorm spredning, at disse bilder og disse verdier til slutt fortærte det egentlige Amerika. Amerikanere begynte å definere seg selv etter denne versjonen av Amerika, som ble skapt av østeuropeiske jødiske immigranter.

Det var en hollywoodisme da, det er en hollywoodisme nå. Jeg vil gå lenger, og si at det er vår kulturs regjerende ideologi. Hollywood-kultur er den dominerende kulturen. Det er fantasi-strukturen som vi alle lever i.

Se filmen nedenfor:

Les også:
«Jøder dominerer Hollywood»

Anbefalt lesning:
Å leve som nasjonalsosialist
Du er det fremste våpenet