Hjem Nyheter Homoaktivist forteller at han har hatt sex med Barack Obama

Homoaktivist forteller at han har hatt sex med Barack Obama

HOMOFILI Larry Sinclair hevder han har homset og tatt narkotika sammen med den daværende senatoren Barack Obama i 1999.

Larry Sinclair. Foto: Twitter.

– Jeg sa til limousinsjåføren at jeg søkte etter noen å spandere natten med og introduksjonen ble gjort via limousinsjåføren, forteller Larry Sinclair.

– Vi tok noen drinker og jeg hadde sagt at jeg ville ha kokain, så vi satte oss i limousinen og dro i vei. Vi begynte å drikke, jeg begynte å sniffe, han begynte å røyke og jeg satte hånden min på kneet hans og begynte å massere låret hans. Jeg ga Barack Obama oralsex.

Følgende dag banket Obama på døren til hotellrommet hans ettersom han ville ha mer sex, forteller Sinclair videre:

– Jeg ga han oralsex på hotellrommet.

Sinclair forteller at det ble brukt narkotika ved begge treffene i 1999 og at det var Obama selv som hadde tatt med seg dette til Sinclairs hotellrom.

– Jeg hadde faktisk ingen aning om hvem han var ved det tidspunktet, sier Sinclair og forklarer videre at han først fem år senere, i 2004, så denne Obama på et tv-sendt politiskt arrangement og kjente han igjen og ble veldig sjokkert.

https://twitter.com/DonnaWR8/status/1314898517463388160

Sinclair annonserte siden en pressekonferanse der han tilkjennega at han hadde tatt narkotika og utøvet oralsex på Barack Obama da han ennå var senator. Etter pressekonferansen ble han arrestert av politiet i Washington DC, angivelig på initiativ av Beau Biden, sønnen til den demokratiske presidentkanditaten Joe Biden som ved tidspunktet var justisminister i Delawere. Sinclair hevder at Biden hadde fabrikkert mistanker om tyveri som faktisk aldri hadde funnet sted, men at dette ble gjort for å senke hans legitimitet og troverdighet etter at han hadde gått ut offentlig med at han hadde brukt narkotika og hatt seksuelle relasjoner med Obama.

Larry Sinclair forteller videre at han ble kontaktet av Donald Young rett før han gikk ut med sine offentlige avsløringer. Young var ansvarlig for koret i kirken som Obama frekventerte og fortalte at også han hadde hatt seksuelle relasjoner med Obama og oppfordret Sinclair til å være forsiktig før «de» kommer til å komme etter han.

– Han ble siden skutt i sin leilighet i Chicago, forteller Sinclair som også poengterer at drapet aldri ble oppklart.

Sinclair har i mange år holdt fast ved den samme historie om sine to møter med Obama og deres seksuelle relasjon. Selv beskriver han seg som «homoseksuell aktivist», og har blant annet skrevet en bok om hendelsene.

Les også:
Amerikansk sheriff beviser at Obamas fødselsattest er forfalsket
Dokument avslører: Bløffen om russisk påvirkelse på USA-valget var Hillary Clintons idé
Obama vil få 400 000 dollar for tale på Wall Street