Hjem Nyheter Homofile Rasmus Paludan hadde sexprat med mindreårige på Discord

Homofile Rasmus Paludan hadde sexprat med mindreårige på Discord

6

UTENRIKS Den danske pro-israelske kontrajihadisten Rasmus Paludan skal ha hatt sexprat med 13-åringer på Discord.

Den homofile danske kontrajihadisten Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, har nå blitt politianmeldt av Redd Barna i Danmark. Årsaken er at Paludan skal ha hatt sexprat med ungdommer ned til 13 års alderen om analsex, «cock-spanking», samt vist bilder av «penis-torturverktøy» og fortalt grove sexhistorier, skriver Ekstra Bladet.

Samtalene skal ha funnet sted «sent på kvelden og langt ut på natten» inne på Stram Kurs sin Discord server, som ble opprettet etter at Paludan ble nedstengt på Youtube.

Paludan nekter for å ha gjort noe galt, da «han bare har deltatt i slike samtaler i kanaler for brukere eldre enn 15 år. De som bør holdes ansvarlige i så fall er disse brukerne, som har oppgitt falsk alder», sier Paludan.

Det oppgis imidlertid at noen av de unge brukerne har fortalt at de er yngre.

Neste uke er det meningen at Paludan skal besøke en rekke innvandrertette områder rundt Stockholm, og deretter tale på et torgmøte organisert av Alternativ för Sverige.

Les også:
Se opp for counterjihad-bevegelsen!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
1 år siden

Stol aldri på homofile pro-jødiske kontrajihadister.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Voksne homoseksuelle menn er ALLTID «on the prowl» eller iallfall innstilt på få tak i tenårigsgutter, så unge som mulig, for å skaffe seg «ferskt kjøtt», aka uprøvde analer. De er pederaster snarere enn pedofile; en gutt tidlig i puberteten(som her 13 år), er oftest det de søker, for å forføre til avskyelige og – for gutten – ytterst skadelige seksuelle erfaringer.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Tror ikke det er første gang han er blitt tatt i noe sånt. Ryktene har gått i mange år om han ekle fyren der

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Grisen er ikke bedre enn de han hevder han bekjemper.

Ekkel jævel 🤬

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Han har gjort dette tidligere også, ble nyhetsoppslag om det den gang også har jeg hørt. Og dette har vært kjent blant kontrajihadister og nasjonale, men det ser ut til at noen libtards har sett mellom fingrene på dette og tatt han inn i varmen likevel. Helt til det ruller opp i mainstream media igjen, da sier de «å, faen, kanskje best vi tar litt avstand likevel». Men denne mannen har luktet dritt i lang tid.

trackback
1 år siden

[…] også: Homofile Rasmus Paludan hadde sexprat med mindreårige på Discord Se opp for […]