Hjem Nyheter Norge Homoflagg fjernet i Oslo

Homoflagg fjernet i Oslo

18

GLADSAK Homolobbyens regnbueflagg har blitt fjernet fra Oslo sentralstasjon. Flaggene var satt opp i anledning årets utgave av Oslo Pride.

Homolobbyens regnbuefargede såkalte pride-flagg har forsvunnet fra Oslo sentralbanestasjon. Flaggene oppgis ha blitt fjernet natt til torsdag, og tyveriet skal ha blitt oppdaget torsdag morgen.

– Pride-flaggene ved Flytogterminalen er blitt borte i løpet av natten. Vi gjennomgår opptak fra overvåkningskameraene for å finne ut hva som har skjedd, sier markedsdirektør Kristin Paus i Bane Nor Eiendom til VG.

Flaggene var satt opp i anledning årets utgave av homofestivalen Oslo Pride, som ble innledet sist fredag. Ifølge Paus så arbeides det nå på spreng med å skaffe nye flagg.

– Vi prøver å skaffe nye flagg, men vi vet ikke om vi rekker det. Vi skal i hvert fall skaffe nye flagg til neste års Pride festival, fordi vi synes dette er en god og viktig tradisjon, sier Paus.

Kilde:
Pride-flagg fjernet fra Oslo S

18
Delta i debatten

avatar
11 Comment threads
7 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
HanneSturm88Kim LarsenJudasGarSvikerknut Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Hoppsan.

Johan G
Johan G

Homofile hadde allerede rett til å være homofil før kulturmarxismen tok opp regnbueflagget og rettet sin gift mot barn og heterofile. Dette handler ikke om å skulle forby homofile fra å leve i parforhold. Så lenge de holder perversiteter for seg selv, i eget hjem, og ikke drar dette ut på gaten, eller forsøker å pushe homofili, og ellers agenda som følger med kulturmarxismen, som kjønnskorrigering, seksualisering av barn, etc., så hadde dette ikke vært et større problem. Normen er heterofili, og det er dette som er det naturlige forhold, en kjernefamilie, som i alle generasjoner har ført ætten videre.… Les mer »

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld

At du synes homofili er kvalmt, røper deg. Det angår jo ikke deg HVIS du er heterofil.

Knus homolobbyen!
Knus homolobbyen!

BRA! FORTSÄTT SÅ! KNUS HOMOLOBBYEN!

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Regimet burde vel ha satt opp IS flagg i Oslo også så det ble 50/50. Norges regjering støtter jo begge disse grupperingene siden de begge er med på fremme globalistenes agenda.

HRH

Knus;)

HRH

Knus homolobbyen 😉

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld

Knus! Det er klem på dansk! Pride-klem til deg, Hanne!

Andreas H
Andreas H

det får i såfall være en White Pride klem.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Ska du klämma ett par bärs under Pridetåget Elizabeth?
Går säkert folk där som intresserar sig før sånt.

Knut

Gå vekk Elisabeth.

HRH

Vi er ikke i Danmark. Vi er i Norge og i Norge betyr KNUS- Å ødelegge. Så at du velger å pakke det inn i pride klemmer, ber jeg deg om å la være å blande inn meg. For jeg er i mot både homo marsj og pridedager! Kan du ikke bare gå vekk? Slutt å grille på frihetskampsiden. Gjør alle en tjeneste. TA SOMMERFERIE!

Jan-C. Pedersen

Så bra! Få dem ned så fort dem kommer opp!

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Synd det?

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Disse pride-drittsekkene fester for penger de presser ut av statskassa. En gjeng med snyltere er det de er. De er en gjeng med kjeltringer som lever fett på statsstøtte.

Kim

Bra gjort. Få søppelet ned.

Sturm88
Sturm88

Nå er det «pride» i Oslo. Sånn kan vi FAEN ikke ha det her !! Kjenner det kribler godt i meg når jeg tenker på å ta turen innover. Hurra meg rundt fy faen i hælvette det hadde ikke endt bra

HRH

Vi fant fire pride flagg vimpler på Gardemoen. Kastet det rett i søpla.