Hjem Nyheter Norden Homolobbyen i opprør etter antipedofiliaksjon – krever økt beskyttelse

Homolobbyen i opprør etter antipedofiliaksjon – krever økt beskyttelse

1

HOMOLOBBYEN Etter en aksjon hvor en dukke forestillende en pedofil hadde blitt hengt opp i en hengeløkke i det svenske tettstedet Tranemo har homolobbyen fått nok. Nå kreves det ekstra beskyttelse fra samfunnet for den subversive virksomheten.

Det var i sammenheng med Tranemo Pride i slutten av mai som flere aksjoner mot homolobbyspektakkelet ble gjennomført i området rundt Sjuhäradsbygden i nærheten av Göteborg.

Autonome nasjonalsosialister hadde også hengt opp en dukke i en hengeløkke med teksten «pedofil» og et regnbueflagg påskrevet «knus homolobbyen».

Aksjonen har nå fått stor oppmerksomhet i sosiale medier, da homolobbyister har spredt bildet av den hengte pedofildukken og høylydt beklaget seg over aksjonens budskap.

En homolobbyist skriver eksempelvis at hun vil at «nazister» skal treffe hennes datter og dermed bli mindre kritisk til homolobbyens virksomhet.

Bildet har også blitt delt av West Prides offisielle Facebook-konto, med oppfordringer til politikere om å bistå med økt beskyttelse til homolobbyvirksomheten og samtidig intensivere indoktrineringen av både barn og voksne i deres seksualliberale agenda:

Nå er det opp til politikere, på alle nivåer i landet og beslutningstagere på høyeste nivå å på alvor ta tak i behovet for økt kunnskap i skolen og i samfunnet forøvrig. Politikere i Tranemo, men også i hele Västra Götaland må reagere og agere kraftfullt mot det åpne hatet. Det er deres plikt å garantere oss alle en hverdag fri fra krenkelser, trusler og vold.

Homoavisen QX – mest kjent for å drive homosjekketjenesten Qruiser, hvor voksne menn åpent leter etter smågutter – har også lagt merke til aksjonen. De beskriver antipedofiliaksjonen som et «grovt angrep» mot såkalte LHBT-personer og har også søkt kommunerådet i Tranemo for å stille ham til ansvar.

«Har sluttet å annonsere konferanser»

Tre homolobbysjefer, Andreas HernboStina Nilss og Markus Pettersson fra RFSLs lokalavdelinger i Göteborg, Sjuhärad og Skaraborg, skriver i et debattinnlegg i Göteborgs-Posten om protestaksjoner mot homolobbyen generelt og antipedofiliaksjonen spesielt.

Ifølge skribentene kan RFSL ikke lengre bedrive sin virksomhet som vanlig på grunn av «trusler» fra «nazister». Nylig annonserte RFSL at de innstiller sin deltakelse på Almedalsuken med samme motivasjon, men de mener at «nazistenes» påvirkning ikke begrenser seg til Visby.

«RFSL har for eksempel sluttet å annonserer hvor vi har våre konferanser. Vi informerer ikke engang deltakerne om det eksakte stedet for vår virksomhet før rett før det begynner. Risikoen for at nazister dukker opp er ellers stor, akkurat som de gjorde på vår siste kongress i Skövde», skriver Hernbo, Nilss og Pettersson.

De beklager seg over at stadig mer av RFSLs ressurser går til sikkerhet og krever nå at samfunnet skal bidra, slik at de i stedet kan fokusere på å spre homolobbypropaganda.

«For å kunne fortsette å bidra til at Västra Götaland blir en bedre region å være i for alle uansett kjønn eller seksuell legning så behøver vi samfunnets støtte. Vi behøver deltagelse i og takknemlighet for den offentlige virksomheten som vi arrangerer, vi behøver en trygg dialog med og aktive inngrep fra rettsvesenet, vi behøver økt støtte fra politikken og vi behøver at medmennesker står opp mot nazisme, rasisme, transfobi og homofobi i kommentarfeltene, i pauserommet, på byen og på gaten», skriver de.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Ja til dødsstraff mot pedofile!