Hjem Nyheter Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA

Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA

HOMOLOBBYEN I en film som ligger på YouTube rettes søkelyset mot homolobbyen i USA og deres kamp for normalisering av pedofili.

Homolobbyens agenda om å normalisere og legalisere pedofili er velkjent og veldokumentert. Frihetskamp har tidligere omtalt den nordiske homobevegelsens grunnlegger, Axel Axgil, som i tillegg til å ha blitt dømt for å ha hatt sex med mindreårige gutter også har hatt pedofile undergrupper i sine organisasjoner.

NAMBLA (North American Man/Boy Love Association) er en åpen pedofil organisasjon i USA med bånd til dagens homolobby, og som blant annet aktivt arbeider for opphevelse av den seksuelle lavalder og for normalisering av pedofili. NAMBLA ble grunnlagt den 2. desember 1978 av den bifile og pedofile trotskisten David Thorstad.

Andre aktive medlemmer av NAMBLA var kommunisten Henry «Harry» Hay Jr. som beskrives som grunnleggeren av den moderne homobevegelsen i USA og en pioner i den amerikanske og engelske bevegelsen for homofiles rettigheter. I 1948–1950 grunnla han Mattachine Society, som var den første varige homofile organisasjon i USA.

Et annet kjent fjes som var aktiv i NAMBLA var den jødiske skribenten og poeten Irwin Allen Ginsberg. Som de øvrige medlemmene i NAMBLA var også han en ihuga kommunist med hjerte for den homofile lobbyismen og normalisering av pedofili. Ginsberg skal ha sagt:

Et angrep på NAMBLA stinker av politikk, heksejakt for profitt, humørløshet, forfengelighet, sinne og uvitenhet … Jeg er medlem av NAMBLA fordi jeg også elsker gutter – alle gjør det, som innehar litt menneskelighet.

Se dokumentaren nedenfor:


Relaterte artikler:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Magnus Hirschfeld og homolobbyen
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Homobevegelsen må gjennomskues
Knus homolobbyen!