Hjem Nyheter Norden Homolobbyen vil «kurere homofober» med Spotify-terapi

Homolobbyen vil «kurere homofober» med Spotify-terapi

4

HOMOLOBBYEN Homolobbyorganisasjonen West Pride vil kvitte seg med sine kritikere med politisk terapi. Ifølge psykologen Ragnar Bern kan både fobier og «skadelige fordommer» kureres.

På onsdag begynte homolobbyfestivalen West Pride i Göteborg. I sammenheng med dette passet de på å lansere ideen om at såkalte homofober kan kureres med terapi.

Sammen med psykologen Ragnar Bern har West Pride skreddersydd en terapi som er «spesielt utformet for deg som lider av symptomer som sinne, stress og uro i møte med homo-, bi og transpersoner».

– Vi vil vise hvor absurd det er med homo- og transfobi. Det er bare vrangforestillinger, ignoranse og ukunnskap. Vi har ikke plass til det i Sverige, sier Emma Gunterberg Sachs, virksomhetsansvarlig for West Pride, til SVT.

Tasso Stafilidis, sjef for West Pride, opptrådte sammen med Bern på TV4s morgenprogram hvor de fikk fortelle om terapien, som består av en lydfil med propaganda.

Begge mener at homofobi ikke alltid manifisterer seg som vanlige fobier. Ifølge Bern er en form for homofobi eksempelvis å «føle uro over at LHBT-bevegelsen har fått økt innflytelse».

Stafilidis fikk også spørsmål om han synes at «Straight Pride» hadde vært en god idé.

– Å engang tenke på å lansere Straight Pride betyr jo at man mangler kunnskap om hva hatkrim består av.

Det uklart om noen «homofob» vil kunne bli rehabilitert med lydfilen. Den som vi gi det en sjanse kan finne den på Spotify.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

De normales reaksjon på unatur og avvik er en sunnhetsreaksjon, derfor kreves det vedvarende propaganda og sosialt påtrykk for å få normiene til å omfavne perversjonene. Når propagandaen når et kritisk nivå vil mange begynne å tro at LHBTP er «normalt», men i sitt hjerte vet de at det som strider mot Guds lover, som er naturens lover, ikke er og aldri kan bli rett.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Så de vill «kurera» folk att känna avsky och äckel mot sånt som detta.
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/