Hjem Nyheter Norden Homolobbyist mister jobben – etter barnevoldtekt

Homolobbyist mister jobben – etter barnevoldtekt

4

HOMOLOBBYEN En høyt oppsatt sjef i Stockholm Pride-organisasjonen ble 2011 dømt for barnevoldtekt. Til tross for dette fortsatte han i sin jobb, frem til nylig.

Det var i 2011 at den høyt oppsatte sjefen i den såkalte pride-bevegelsen innledet et seksuelt forhold med en 13-årig gutt. Mannen ble dømt for barnevoldtekt til to og ett halvt års fengsel.

LES OGSÅ: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili

Ifølge dommen så skal mannen ha utsatt gutten for oralt og analt samleie og forårsaket «smerte og skader». Mannen skal også ha simulert at han var alvorlig syk for å få gutten til å ta hånd om han. Han skal også ha lovet gutten en tv-karriere i USA.

Til tross for voldtektsdommen har mannen fortsatt sitt arbeide i pride-bevegelsen frem til onsdag forrige uke, da dommen ble allment kjent.

Kilde:
Homolobbyist tas ur tänst efter våldtäktsdom mot barn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
V.L
V.L
5 år siden

Det er så «inn» å være homse i dagens samfunn at det er mange som blir homse og lesbisk/mannbisk da de følger strømmen. Homoseksualitet har ingen ting annet en samfunnsopfattning å gjøre, man blir ikke føtt homse. Samfunnet vrenger folks sinn til å bli homser. Vårt samfunn er dessverre sykt og vi behøver sterkt å restarte systemet for å si det slikt. Stem Nasjonalsosialisme da det fungerer bedre. Vi må finne veien til våre hedniske røtter og tenkte på vårt eget folk. Syke syke mennesker! Homofile har en større sansynlighet statistisk sett for å misbruke barn. God Yul alle sammen.… Les mer »

Sokrates
Sokrates
Svar til  V.L
5 år siden

Det er da ingen skam å være homse Wolf… Det virker som du går med mye undertrykte følelser. Let it out, be free. Gay is okay! Du vil i starten være redd for at familie og foreldre ikke skal akseptere deg, men det går over 🙂 <3 Du er elsket i guds øyne.

Thule
Thule
Svar til  Sokrates
5 år siden

Ingen kunne brydd seg mindre med hva voksne homser holder på med for seg selv. Kritikken mot homolobbyen gjelder organisert propaganda der målet er å rekruttere barn og unge og legitimere overgrep mot dem. Dette skal stoppes! Homs i vei alt du vil, ingen bryr seg. Bare hold deg langt unna barn og unge, og la være å rekruttere/reklamere så er det ingen som bryr seg.

Johan G
Johan G
5 år siden

Nok et eksempel på homolobbyen og deres kobling til pedofili. Hadde saken ikke blitt allment kjent, men kun kjent internt, ville personen fortsatt i sin jobb som sjef i pride-bevegelsen. «Alt er LOVE» sier de. Perversiteter og absurdium under regnbuens farger, en skam! Knus homolobbyen!