Hjem Nyheter Norge Homolobbyister arrangerte «bygde-pride» i Volda

Homolobbyister arrangerte «bygde-pride» i Volda

8

KULTURMARXISME Historiens første homoparade ble fredag avholdt i Volda sentrum. «Bygda er for alle» og «kjærlighet er kjærlighet», ble det proklamert i gatene.

Bildet er fra en annen pride-parade. Klikk HER for å se bilder fra Volda.

Det er homolobbyistene i Ørsta/Volda Pride som står bak det folkefiendtlige pride-arrangementet, som strekker seg fra torsdag den 10. mai til søndag den 13. mai.

I tillegg til homoparade blir det arrangert konserter, kino og foredrag. Ifølge arrangøren så hensikten å rette søkelyset på rettighetene til lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Det blir også understreket at pride-arrangementet er familievennlig, og at alle er velkommen – inklusiv barn.

– Vi ynskjer å vise at Ørsta og Volda er eit lokalsamfunn som viser aksept og mangfald, og der alle skal kjenne seg heime. Ingen skal lenger kjenne at det er naudsynt å flytte fordi ein er annleis, seier leiar Anbjørn Steinholm, Frislid i Ørsta/Volda Pride.

Før fredagens parade, som også beskrives som familievennlig, var det presentasjon av homo-erotisk litteratur på Ivar Aasen-tunet. Totalt skal over 50 organisasjoner ha deltatt i paraden, inklusiv Den norske kirke. Politikere som Trine Skei Grande og Jon Georg Dale deltok også.

Enkelte kristne grupperinger skal i forkant ha protestert mot homoarrangementet, og henvist til at Bibelen anser at homoseksualitet er en synd. Trine Skei Grande kommenterte dette i sin tale, og fortalte at hennes gud «satt kjærligheten først». Hvorvidt dette også gjaldt seksuelle avvikelser som pedofili og nekrofili, og hvorvidt hennes gud er Satan, fremkom ikke i talen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Satan homo-lesbiske lobbister, sinnssyke og idioter, deres framtid er selvmord.

Thule
Thule
4 år siden

Målet er jo tydeligvis at anstendige mennesker ikke skal ha noen plass å flykte til for å unslippe å bevitne pervers adferd. Dette er fellesnevneren i «homosaken» og alle relaterte problemstillinger. De har alle rettigheter de trenger og kan holde på som de vil, to eller flere myndige voksne sammen, innenfor husets fire vegger. Men det er ikke nok, fordi de er fullt klar over at det de holder på med går mot naturen, og derfor må de ha konstant bekreftelse på at det er o.k. Hvis ikke dette var tilfelle ville ikke det ekstreme oppmerksomhetsbehovet vært der. Da skulle… Les mer »

Arni
Arni
4 år siden

«Trine Skei Grande [«Åker-Grande»] kommenterte dette i sin tale, og fortalte at hennes gud «satt kjærligheten først». Hvorvidt dette også gjaldt seksuelle avvikelser som pedofili og nekrofili, og hvorvidt hennes gud er Satan, fremkom ikke i talen.» Veldig god avslutning på rapporten om denne spysaken. De gamle snakket om «Satan’s verk», men det ble vel tatt med en klype salt av de unge, men det vi ser i dag med en bred bejubling, med til og med ministere og ordførere i front, av det som kan betegnes som en kollektiv sinnsykdom, MÅ være Satan’s verk. De gamle visste hva de… Les mer »

Martin
Martin
4 år siden

Jeg må si jeg personlig ikke har noe spesielt forhold og tro på kristendommen, siden det er en religion som på lik linje som islam har forpestet europeernes sinn. Men de få kristne bevegelsene som følger bibelsk tro og tar avstand fra homolobbyisme har jeg respekt for. Å være bibelsk kristen har i dag blitt en revolusjonerende handling.

Sitat fra George Orwell:
In a time of universal deceit – telling the truth is a revolutionary act.

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Fy og faen!
Dette her er Satan sitt verk, og når voksne folk springer halv-nakne rundt med Strapon og annet perverst faenskap så har vi faktisk lov å angripe dem vil jeg si.
Rett og slett arresterer dem.

De går heldigvis imot sine siste år med dette umoralske faenskapet!

Se på bildet ovenfor her for faen… tenk på ungene som ser på dette? 🙁 🙁

SKAM!

Rogaland
Rogaland
Svar til  Rogaland
4 år siden

– og når var dette forresten?
Fy faen..

Nettkrigern
Nettkrigern
Svar til  Rogaland
4 år siden

og tenk på ungene som hører en «voksen» fyr som deg oppfordre til vold… SKAM!

Nettkrigern
Nettkrigern
4 år siden

Kan dere ikke bare la de få være som de er? Dere har da vel faen meg ikke noe med hva en kvinne heller en mann liker. Dere bare viser at vi trenger flere pride parader for å bli kvitt sånn trangsynhet som dere viser.