Hjem Nyheter Norge Homolobbyister arrangerte “bygde-pride” i Volda

Homolobbyister arrangerte “bygde-pride” i Volda

KULTURMARXISME Historiens første homoparade ble fredag avholdt i Volda sentrum. «Bygda er for alle» og «kjærlighet er kjærlighet», ble det proklamert i gatene.

Bildet er fra en annen pride-parade. Klikk HER for å se bilder fra Volda.

Det er homolobbyistene i Ørsta/Volda Pride som står bak det folkefiendtlige pride-arrangementet, som strekker seg fra torsdag den 10. mai til søndag den 13. mai.

I tillegg til homoparade blir det arrangert konserter, kino og foredrag. Ifølge arrangøren så hensikten å rette søkelyset på rettighetene til lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Det blir også understreket at pride-arrangementet er familievennlig, og at alle er velkommen – inklusiv barn.

– Vi ynskjer å vise at Ørsta og Volda er eit lokalsamfunn som viser aksept og mangfald, og der alle skal kjenne seg heime. Ingen skal lenger kjenne at det er naudsynt å flytte fordi ein er annleis, seier leiar Anbjørn Steinholm, Frislid i Ørsta/Volda Pride.

Før fredagens parade, som også beskrives som familievennlig, var det presentasjon av homo-erotisk litteratur på Ivar Aasen-tunet. Totalt skal over 50 organisasjoner ha deltatt i paraden, inklusiv Den norske kirke. Politikere som Trine Skei Grande og Jon Georg Dale deltok også.

Enkelte kristne grupperinger skal i forkant ha protestert mot homoarrangementet, og henvist til at Bibelen anser at homoseksualitet er en synd. Trine Skei Grande kommenterte dette i sin tale, og fortalte at hennes gud «satt kjærligheten først». Hvorvidt dette også gjaldt seksuelle avvikelser som pedofili og nekrofili, og hvorvidt hennes gud er Satan, fremkom ikke i talen.