Hjem Nyheter Norge Homolobbyister i Tromsø frykter Motstandsbevegelsen

Homolobbyister i Tromsø frykter Motstandsbevegelsen

16

HOMOLOBBYEN Arrangørene av Tromsø Arctic Pride frykter det skal oppstå opptøyer under den kommende såkalte pride-paraden i byen. Dette etter Motstandsbevegelsen demonstrasjon i Kristiansand under parolen «Knus homolobbyen!».

Det er homolobbyisten Stein Sebastian Fredriksen, leder for Tromsø Arctic Pride og Foreningen Fri Troms, som til avisen iTromsø uttrykker sin uro overfor den kommende pride-paraden. Ifølge Fredriksen fryktet homobevegelsen også for festivalen «Skeive Sørlandsdager», og lyver når han påstår medlemmer fra Motstandsbevegelsen ble arrestert i sammenheng med avviklingen av denne.

Nå er det dog arrangementet i Tromsø han er redd for, og heller ikke her sparer han på løgnene. Overfor iTromsø hevder han at Motstandsbevegelsen har drept demonstranter i Sverige.

– Selvsagt. Den gruppen er kjent for å ha drept demonstranter i Sverige, sier Fredriksen, som forklarer at Den nordiske motstandsbevegelsen er et selverklært nynazistparti.

Til tross for at pride-paraden i Tromsø ikke er før den 11. november, mener den notoriske løgneren at han må få noen form for garanti fra myndighetene om at det er trygt å delta på pride-paraden. Dette da Motstandsbevegelsen, ifølge ham, har varslet at de vil «slå til» mot andre pride-festivaler, og legger til at organisasjonen startet slagsmål på Arendals-uka. Også en løgn.

– Det har ikke vært mange situasjoner her i Tromsø tidligere, men det kan komme. De har varslet at de vil slå til på andre pride-festivaler i Norge. De startet slagsmål under Arendals-uka, og det er ingen garantier for at de ikke finner på å dukke opp her.

Pedersen har åpenbart ikke lest særskilt nøye på nettsidene til organisasjonen han mener er den største trusselen mot sitt eget arrangement og sine egne medlemmer, da han har tolket Motstandsbevegelsens parole i Kristiansand bokstavelig. Ifølge ham er flere medlemmer i Tromsø nå redd for å bli «knust».

– Hvis de mener alvor og ønsker å knekke homoene, så er det absolutt grunn til å ta dette på alvor. Jeg har fått en del spørsmål innad i miljøet om det er trygt å delta i vår pride. Noen er redde og ønsker en garanti for at de kan gå trygt i egen by.

Kilde:
Er redde for opptøyer i Tromsø

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

En pridebøg som søker uppmerksamhet.
Inte direkt unikt.
En avis som publicerar vilken skit som helst utan kildekritik.
Inte direkt unikt det heller.

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Litt «off topic» så synes jeg det er ganske suverent at Motstandsbevegelsen har blitt synonymt med homomotstand.

john martin
john martin
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

når jeg hørte om «motstandsbevegelsen» for en tid tilbake så trudde jeg at det var enda en gruppe som var imot innvandring og spessielt islamifiseringen av de nordiske landene. der tok jeg vist feil det verste for dere er vist at det finnes homofile og lesbiske mennesker i norden og at det er det som er hovedproblemet. skjønner bare ikke hvorfor

Politisk Soldat
Politisk Soldat
Svar til  john martin
5 år siden

Da har du forstått lite. Vil anbefale deg å lese gjennom tekstene lenket til på høyresiden på Frihetskamp, og kanskje først og fremst «Vår vei» og «Nasjonalsosialismen – Den biologiske verdensanskuelsen». Det beste er dog å bestille informasjonspakken i nettbutikken. Da får du også med Aktivisthåndboken. Som nasjonalsosialister er det en selvfølge å bekjempe homolobbyen. Den er destruktiv for individet og folket. At homolobbyen anser at Motstandsbevegelsen er den største trusselen mot deres virksomhet, viser at vi arbeider helt rett. Dette er likevel kun en liten del av organisasjonens kamp, noe som fremkommer tydelig dersom du tar deg tid til… Les mer »

john martin
john martin
Svar til  Politisk Soldat
5 år siden

skal bestille den pakka, men har hengt meg mest opp i kampen mot homolobyen dere driver her inne. kan til dels være enig i at det er unødvendig og ha så mange pride tog men ser ikke problemet med at det er litt av det…

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  john martin
5 år siden

Homofili/perversiteter, feminisme og masseinnvandring er kun symptomer på den virkelige sykdommen som ødelegger den vestlige sivilisasjon: Marxismen.

Tommy Olsen
Svar til  john martin
5 år siden

Les deg opp på hva kulturmarxisme er, dens mål og opprinnelse. Du vil da forstå hvorfor vi fører den kamp vi fører, og ikke bare ensporet mot islam. Problemet er langt mer omfattende enn hva folk flest ser, som masseinnvandringen.

https://www.frihetskamp.net/hva-er-kulturmarxisme/
https://youtu.be/pp-BOl0B4IQ

NSS
NSS
Svar til  john martin
5 år siden

Flere homofile og lesbiske = Færre nordiske barn = Forvitring av vårt folkeslag.

john martin
john martin
Svar til  NSS
5 år siden

lesbiske kan ganske lett få til en sæd donasjon fra danmark og da blir jo det et nordisk barn. om man velger en nordisk donor såklart.

er nok mange homofile par som har like lyst om ikke mer lyst på barn en det hetrofile har siden det er umulig for dem, og tilfeldig vis bli gravide. om disse bruker surogatnor (fra norden) så får de et barn som er like nordisk som deg og meg. eller så kan man adoptere en nordisk unge, man vil jo heller ha et barn som ligner på seg selv en en vietnamesisk kid…

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  john martin
5 år siden

Ja fordi det er ikke sykt og unaturlig.

Et barn skal ha en far og en mor!

siri
siri
Svar til  john martin
5 år siden

Motstander av all galskap og forpestelse

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  siri
5 år siden

Da hører du til i Den Nordiske Motstandsbevegelsen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Analelskerne vil ha sin PRIDE; stolthet, der de fremviser sine perversjoner til offentlig beskuelse, med støtte av liberalere og «humanister» i allslags utgaver, som er så opptatt av minoriteters ve og vel, til fortrengning av det store flertallet, som ikke ønsker slik samfunnsnedbrytende virksomhet men sjelden tør si det som det er.

Politisk Soldat
Politisk Soldat
5 år siden

Om politiet deler hans syn på saken, så kan de vel legge ned forbud mot denne demonstrasjonen også?

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

siri
siri
5 år siden

Tromsø må velge 1:barna og vår fremtid
eller 2:analtilbedelse.