Hjem Nyheter Norge Homolobbyister manifesterte mot «nazisme» i Kristiansand

Homolobbyister manifesterte mot «nazisme» i Kristiansand

13

KRISTIANSAND Etter Motstandsbevegelsens vellykkede demonstrasjon i Kristiansand på lørdag, gjennomførte homolobbyister en motdemonstrasjon på søndag.

Det var et tverrpolitisk ungdomsnettverk som stod bak arrangementet. Fylkesleder i AUF i Vest-Agder, Dennis Torkelsen, var hovedarrangør for arrangementet og forteller til NRK at de ringte politiet og spurte om lov til å gjennomføre manifestasjonen.

Torkelsen har dog åpenbart ikke satt seg inn i hva Motstandsbevegelsens demonstrasjon handlet om, da han til både NRK og TV 2 spyr ut de sedvanlige flosklene om at Motstandsbevegelsen står for «hat» og homolobbyistene for «kjærlighet».

– Når de viser frem hatet sitt, må vi vise fram kjærligheten. Det er det dette handler om, at vi skal kjempe for et åpent samfunn hvor alle skal få lov til å være det de er. Vi må vise at vi er flere og at kjærligheten er størst.

Homolobbyistene fra organisasjonen FRI Sør var også tilstede, sammen med en del andre ungdomspartier. Mali Steiro fra SV kritiserte i sin tale politiet, og mente de nå måtte kunne garantere sikkerheten til deltakerne på den kommende homofestivalen «Skeive Sørlandsdager».

At Motstandsbevegelsens demonstrasjon gikk fredelig for seg, og at det utelukkende var meniningsmotstandere som forsøkte å bruke vold for å sabotere – ble ikke nevnt av Steiro.

Kilde:
– Jeg er rørt over hvor mange som kom

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Kjærligheten er størst, heter det. Dvs kjærlighet til sannhet og rett, og mellom brødre/søstre, og ikke minst – kjærligheten til Gud. Hatet har også sin plass, til Djevelen og hans verk, og hans disipler, som villig prøver å ødelegge land og folk. Kjærlighet til de som setter seg over Guds/naturens orden er hat mot Gud og dermed mot mennesker, som er Guds skaperverk.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Feil. HUNDEN vender tilbake til sitt eget spy, som tåpen vender tilbake til sin tåpskap. Som forresten du illustrerer aldeles ypperlig her, bortsett fra at du opptrer som en – spyflue. Da har jeg sagt mitt og gidder ikke kommentere videre spy og tåpskap, eller spyfluer for den sakens skyld.

John Skålmen
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Beklager, etter sletting av en upassende kommentar fra Elisabet Skifjeld fremstår nå ovenstående feilaktig som svar på en annen kommentar.

Mvh. Frihetskamp

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  John Skålmen
5 år siden

Det er greit. Jeg tåler det godt, og trolling og tåpeligheter kan gjerne få stå som passende ytringer fra spyfluer og tåper. Enkelte innlegg bør nok sensureres vekk, men takhøyden skal være stor, ulikt det vi ser i MSM-media, som frykter sann ytringsfrihet som pesten.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Kjempeflott motdemonstrasjon! På ett døgn klarte de å samle fem ganger flere demonstranter enn dere høyreekstreme klarte på flere uker! YESS!

Johan G
Johan G
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Kun et fåtall aktivister fikk være med på denne demonstrasjonen. Hadde det blitt en lovlig demonstrasjon i Fredrikstad, ville du nok sett langt flere.

Ellers var det ikke mange på deres motdemonstrasjonen heller. Her var ulike venstreradikale fra AP til den kommunistiske klovngruppa Tjen Folket. «Oi, så mannsterke, og så bred støtte fra normale folk.»

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Johan G
5 år siden

Johan G: Kan du vise meg kilden som ligger til grunn for at du kan påstå at motdemonstrasjonen besto av «venstreradikale fra AP til den kommunistiske klovngruppa Tjen Folket»?

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Det er ikke vanskelig å samle folk til å ytre det som er politisk akseptert, og nærmest det eneste det er lov å mene. Er vanskeligere å samle folk til å vise ansiktene sine offentlig og fortelle det mange tenker, men ingen tør å si i fare for å bli trakkasert, bøtelagt, truet med vold, miste jobben, hengt ut av media osv..

Jeg skulle nettopp til å si, litt av noen baller som kreves for å gjøre det homolobbyen presterer her. Men det er vel akkurat det det er mangel på.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

De taperne som demonstrerer på pk-regimets side er alt annet enn modige.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Dere som påstår at dere har sett lyset og eier sannheten, dere kan da ikke la dere stoppe av redsel for å miste jobben eller bli bøtelagt! Dere skal jo frelse Norden! Dette var puslete greier!

John Skålmen
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Idiot. Vi var jo der.

Espen
Espen
5 år siden

Hei. Var i Kristiansand når dette pågikk. Tull at de var så mange som de påstår. De regnet vel med tilskuere som demonstranter også.

trackback
5 år siden

[…] Källa: Homolobbyister manifesterte mot «nazisme» i Kristiansand […]