Hjem Nyheter Norden Homopropaganda på svenske postkasser

Homopropaganda på svenske postkasser

KULTURMARXISME Svenske postkasser blir i Stockholm ikledd «homofarger» i sammenheng med at Eurovision går av stabelen.

Pride-postkasser

I perioden 4. til 14. mai vil seks postkasser i sentrale Stockholm være ikledd regnbuefargede «homofarger». Dette i sammenheng med at Eurovision (Melodi Grand Prix) går av stabelen.

– Vi synes at det passet veldig bra med våre verdier i Postnord. Vi synes at det er viktig å fremheve alle menneskers likeverd, uttaler Anne Källgren Jiremar ved Postnord.

Postnord har tidligere i år lansert homofrimerker. Også dette for å fremme såkalt likeverd.

LES OGSÅ: Lanserer homofrimerke i Sverige

Homoklistremerke

Ikke uventet hylles det politisk korrekte stuntet av Magnus Kolsjö ved RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners og queeras rättigheter). Kolsjö mener det er kjempebra at kampen for LHBT-personers rettigheter får oppmerksomhet.

Raoul Galli, som har forsket på reklame og er doktor i sosialantropologi, mener det ikke er noen tilfeldighet at Postnord velger å gjøre dette akkurat nå. Ifølge ham så er det en bevisst markedsføring i sammenheng med at Eurovisionfinalen arrangeres i Stockholm. Galli tror også at de fleste synes homopropaganda er «moderne og trivelig».

– Vi vet at det finnes mennesker som ikke sympatiserer med dette, men de er i minoritet. Mange synes nok at dette virker moderne og trivelig.

Kilde:
Postnord lanserar regnbågsbrevlådor