Hjem Nyheter Europa Homoseksuell mann påvist apekopper, korona og HIV – samtidig!

Homoseksuell mann påvist apekopper, korona og HIV – samtidig!

3

HELSE Homoseksuelle menn får påvist apekopper, HIV og kjønnssykdommer, rapporterer hovedstrømmedia.

Harun Tulunay har HIV og fikk apekopper. Skjermbilde: NRK. Redigert av Frihetskamp.

Hovedstrømmedia har den siste tiden rapportert om flere menn som har blitt påvist én eller flere kombinasjoner av apekopper, korona, HIV eller andre seksuelt overførbare sykdommer. Felles for flere av dem er at de har koblinger til homolobbyen.

Forrige uke kunne TV2 rapportere om en 40 år gammel mann i Tyskland hvis nese begynte å råtne etter et apekopputslett. Mannen, som aldri før hadde blitt testet for seksuelt overførbare sykdommer fikk på sykehus påvist AIDS-tilnærmet HIV samt syfilis, i tillegg til apekopper.

NRK kunne for to uker siden rapportere om «Haruns kamp mot apekopper». Harun Tulunay beskriver smertene som at han trodde han skulle dø.

– Enkelte har sagt jeg ble smittet på grunn av at jeg er homofil […], siteres Tulunay av NRK.

Tulunay har HIV og legene spekulerte i om det var HIV-medisinene som hadde sluttet å fungere. Tulunay vises avbildet dansende på en homoparade.

I Italia har en mann blitt diagnostisert med covid-19, HIV og apekopper samtidig, rapporterer The Jerusalem Post. Mannen, som er homoseksuell, hadde vært på reise til Spania og hatt ubeskyttet sex med menn. Ifølge TJP hadde mannen blitt behandlet for syfilis i 2019 og fått to doser med Pfizers korona-injeksjon i 2021. I 2022 fikk mannen påvist covid-19, og etter reisen til Spania fikk mannen på sykehus i juli positivt HIV-resultat, med høyt nivå.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
5 måneder siden

Her kan man virkelig snakke om «vandrende masseødeleggelsesvåpen» – og dette skal altså vi, dvs det store flertallet, bidra til med våre skattepenger for livslang behandling av helsevesenet. Var det opp til meg burde vi opprette en slags «viltnemnd» som hadde fullmakt til å uskadeliggjøre uvesenet, kanskje slik det gikk med hvalrossen Frøya? Uten sammenligning for øvrig.. Men da ville vel noen «all lives matter»-kjærringer lage en statue til minne om, ja du vet hva jeg mener..

Roar
Roar
5 måneder siden

Naturen slår tilbake.

J.H
J.H
5 måneder siden

Synes ikke synd på dem.