Hjem Nyheter Norge Homoseksuell påstår seg banket og «hatet» etter Pride

Homoseksuell påstår seg banket og «hatet» etter Pride

10

HOMOLOBBYEN/FLERKULTUR En homoseksuell mann påstår at han ble banket opp og kalt ukvemsord av rasefremmede da han gikk halvnaken rundt i Oslo etter Pride.

Alexander Schei sier han ble banket opp. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet

Det er den homoseksuelle  Alexander Schei som påstår at han ble banket opp og utsatt for «hatprat» etter å ha deltatt på homolobbyens Pride-parade i Oslo på søndag.

Det var etter at han hadde gått halvnaken dekket av glitter inn på en grønnsakshandel at han ifølge eget utsagn ble utskjelt og deretter banket opp av tre 30–40 år gamle utlendinger.

– Han sto foran meg i køen og kalte meg «rævpuler». Jeg svarte med at han ikke kunne si sånn, men han fortsatte. Han kalte meg «soper» og sa at de skulle vente på meg til jeg kom ut av butikken, sier Schei til Dagbladet.

Schei hevder videre at han ble dratt i armen og havnet i skinnegangen til trikken, og at det var mange vitner til hendelsen.

Schei lot seg fotografere av Dagbladet utenfor legevakten hvor han forteller at han har brudd i armen og må gå med gips i tre uker. På bildet, som viser noen skrubbsår på hånda, har han ikke blitt gipset. Han hevder også at han fikk hjernerystelse. Han gikk likevel på fest etterpå.

– Armen min er helt ødelagt. Den er veldig hoven. Jeg klarer ikke å bøye den, forteller Schei til avisen.

Før Schei dro på legevakta snakket han med politiet, som mente at han var en ordensforstyrrelse. Schei er meget kritisk til politiet.

Antirasistisk Senter-rådgiveren Emrullah Gürsel skal ha vært vitne til hendelsen. Han sier at han ikke kunne ikke høre «hatropene» som Schei påstår ha blitt utsatt for.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Hahaha…..*fortsettelse*

Steinar
Steinar
3 år siden

Hva faen forventer de av reaksjoner når de går halvnaken inn på en forretning i invandrertette strøk? Det hadde ikke engang vakt gode reaksjoner i en norsk butikk, om ikke innehaveren selv var koko. Kle på dere for faen og oppfør dere.

Tom
Tom
3 år siden

call me crazy men kanskje man ikke burde gå» halvnaken dekket av glitter» i det offentlige.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

??

Arno
Arno
3 år siden

Alt er ikke helsvart og nidtrist. Det kommer noen gode nyheter i ny og ne…

Tony
Tony
3 år siden

Hahaha Ble banket opp av 3040 utlendinger trengte de så mange til og ta han ?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Våre nye muslimske «landsmenn» er en smule fordomsfulle overfor homoseksualitet og avvik, og Koranen anbefaler slett ikke man-on-man sodomi. Det er derfor et paradoks at venstreorienterte/liberale homotilretteleggere også er innvandringspositive til muslimer fra Midtøsten, Asia og Afrika, der loven ofte forbyr åpent homseri og der straffen for slike handlinger er alt fra fengsling til «off the roof». Når islam overtar i stadig flere byer i Europa blir det ikke lett å være homse/lesbe åpenlyst, det er bare sikkert. Da er det tilbake til skapet, slik det var og burde ha vært. Seksualiteten til folk er og bør være en privatsak,… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Det sjokket når det går opp for «rævpuleren» at hans nakenhet og seksuelle lyster ikke blir tatt særlig godt imot av de «herlige fremmede» som han igår demonstrerte så høylytt for at skal ha lov til å trenge seg inn i Europa…

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Kanskje muslimene er en berikelse alikevel?

Moshe Bergstein
Moshe Bergstein
3 år siden

Noen må be han om å slappe av, det er jo bare nok en kulturell erfaring, vet han ikke at ikke alle muslimer er sånn?