Hjem Nyheter Norge Homser sladret på restaurantgjester – gråter ut i media

Homser sladret på restaurantgjester – gråter ut i media

2

HOMOPRIVILEGER To homoseksuelle menn har anmeldt en restaurant og dens gjester etter å først ha sladret på sistnevnte til restaurantledelsen uten å få gehør.

Illustrasjonsbilde.

Det var på lørdag at de homoseksuelle mennene Tom Harald Isakka-Dahl og Markus Isakka-Dahl var på Wallmans i Oslo for å gå på «Dinner & show», skriver Dagbladet.

Utestedet reklamer for «Norges råeste dinnerparty» med «forførende» og «eksplosiv dans» og lover at man vil gå derifra med «et stort smil om munnen».

På utestedet ble det imidlertid alt annet enn hyggelig for de homoseksuelle mennene og gjestene ved nabobordet.

Restaurantgjestene ved nabobordet skal ifølge de homoseksuelle mennene ha ropt ukvemsord mot scenen, som «hva faen, hva slags homoopplegg er dette?», og «satans homoer».

De homoseksuelle mennene gikk til vekterne på utestedet og sladret på gjestene ved nabobordet, som etter de homoseksuelles utsagn skal ha svart med å kaste popcorn på dem.

Ansatte ved utestedet gjorde ikke mer med gjestene ved nabobordet, og ifølge Dagbladet skrev daglig leder ved Wallmans i en epost til den homoseksuelle Markus at han drapstruet restaurantsjefen.

De homoseksuelle mennene har nå anmeldt både Wallmans og gjestene. Utestedet anmeldes for å ikke ha beskyttet dem mot «hatefulle ytringer» og «manglende oppfølgning av oss under showet».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Hva skal man si til dette? At homser er «snowflakes» er rimelig velkjent, og at deres terskel for «krenkelse» er lav? Skikkelige menn er de ikke men mer som kjærringer, fulle av følelser og behov for oppmerksomhet og anerkjennelse. De fleste normale liker ikke flagrante homoseksuelle pga deres påfallende og «entitled» væremåte. Alle skal liksom hylle og elske deres særegenheter, noe ikke mange gjør når de skal være ærlige.

Straight Pride
Straight Pride
3 måneder siden

Noen av dem forlanger VIP/ spesial-behandling overalt hvor dem ferdes. Tar seg selv veldig høytidelig, og ser for seg at hele verden skylder dem noe fordi dem er homofile.