Hjem Nyheter Hongkong-opptøyene koblet til den amerikanske CIA-organisasjonen NED

Hongkong-opptøyene koblet til den amerikanske CIA-organisasjonen NED

2

USA Mer og mer bevis for at USA har en aktiv rolle i opptøyene i Hongkong kommer for dagen.

NEDs president Carl Gershman gir en pris til en tunisisk leder etter «Den arabiske våren»-opprøret i 2011. Foto: Washington Oxi Day Foundation (CC BY-SA 2.0).
Innfelt: «Kinazi»-flagg. Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach

En demonstrasjon i Washington DC mot de kinesiske myndighetene, som skal propagandere for «Kinazi»-flagget, blir støttet av flere av frontorganisasjonene til den beryktede CIA-avstikkeren Endowment for Democracy (NED).

Det såkalte Kinazi-flagget er et modifisert kinesisk flagg hvor stjernene er formet som et hakekors. Emneknaggen #Chinazi har også blitt populær blant Hongkong-aktivister på Twitter.

Det er en Washington DC-basert organisasjon som heter Citizen Power Initiatives For China som er hovedarrangør for demonstrasjonen, som skal holdes 29. september. Organisasjonen kaller seg for en «grasrotbevegelses» som jobber for å fremme «demokrati» i Kina.

Finansørene til organisasjonen er blant annet NED, som i sin database oppgir at de ga 206 500 dollar i støtte fra 2015–2016.

NED ble opprettet i 1983 som en avstikker fra CIA for å fremme «demokrati» og regimeskifte rundt omkring i verden, i henhold til USAs utenrikspolitikk. Organisasjonen ble dannet for å fortsette arbeidet til CIA, uten det dårlige ryktet til etterretningsorganisasjonen, rapporterer RT.

– [NED] er eksplisitt dedikert til å forstyrre i andre lands anliggender, blande seg inn i valg, velte demokratiske ledere, og spre PR-kampanjer som skaper kaos mot land som motsetter seg Washingtons agenda, sa journalisten Max Blumenthal til RT.

Seks andre NED-støttede organisasjoner står også blant sponsorene til den kommende «Kinazi»-demonstrasjonen: Princeton China Initiative (mottok 323 811 dollar mellom 2015–2017); Students for a Free Tibet (mottok 270 810 dollar mellom 2015–2018); International Campaign for Tibet (mottok 35 558 i 2015); Southern Mongolian Human Rights Information Center (mottok 104 496 i 2015); og Uyghur American Association (mottok 295 000 i 2015). ChinaAid lister NED og det USA-finansierte Freedom House som partnere.

Flere andre sponsorer er også basert i USA, men det er uklart hvem som finansierer dem.

Ledere av Hongkong-protestene var tidligere i år i møter med blant annet USAs utenriksminister Mike Pompeo.

Den kommende USA-finansierte anti-kinesiske demonstrasjonen er nok et bevis for at USA spiller en aktiv rolle i opptøyene i Hongkong, på samme måte som de har bedrevet regimeskifte og revolusjoner utallige ganger over hele verden. De siste eksemplene på slike er Ukraina, Libya, Syria samt de mislykkede forsøkene i Venezuela og Iran.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MortenNordboer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Nordboer
Nordboer

Ikke overraskende!

Morten
Morten

Jøss, JewSA involvert …IGJEN?

Den jødiske globalismen bruker nok en gang sitt kontrollerte USA for å styrte regimer og sette sine egne menn i lederposisjon.

Det er vel snart på tide at hele verden mobiliserer seg mot den jødiske globalismen og setter en strek over det en gang for alle?

https://www.bitchute.com/video/fnk2CBWz5qk3/