Hjem Nyheter Hongkong-opptøyene koblet til den amerikanske CIA-organisasjonen NED

Hongkong-opptøyene koblet til den amerikanske CIA-organisasjonen NED

2

USA Mer og mer bevis for at USA har en aktiv rolle i opptøyene i Hongkong kommer for dagen.

NEDs president Carl Gershman gir en pris til en tunisisk leder etter «Den arabiske våren»-opprøret i 2011. Foto: Washington Oxi Day Foundation (CC BY-SA 2.0).
Innfelt: «Kinazi»-flagg. Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach

En demonstrasjon i Washington DC mot de kinesiske myndighetene, som skal propagandere for «Kinazi»-flagget, blir støttet av flere av frontorganisasjonene til den beryktede CIA-avstikkeren Endowment for Democracy (NED).

Det såkalte Kinazi-flagget er et modifisert kinesisk flagg hvor stjernene er formet som et hakekors. Emneknaggen #Chinazi har også blitt populær blant Hongkong-aktivister på Twitter.

Det er en Washington DC-basert organisasjon som heter Citizen Power Initiatives For China som er hovedarrangør for demonstrasjonen, som skal holdes 29. september. Organisasjonen kaller seg for en «grasrotbevegelses» som jobber for å fremme «demokrati» i Kina.

Finansørene til organisasjonen er blant annet NED, som i sin database oppgir at de ga 206 500 dollar i støtte fra 2015–2016.

NED ble opprettet i 1983 som en avstikker fra CIA for å fremme «demokrati» og regimeskifte rundt omkring i verden, i henhold til USAs utenrikspolitikk. Organisasjonen ble dannet for å fortsette arbeidet til CIA, uten det dårlige ryktet til etterretningsorganisasjonen, rapporterer RT.

– [NED] er eksplisitt dedikert til å forstyrre i andre lands anliggender, blande seg inn i valg, velte demokratiske ledere, og spre PR-kampanjer som skaper kaos mot land som motsetter seg Washingtons agenda, sa journalisten Max Blumenthal til RT.

Seks andre NED-støttede organisasjoner står også blant sponsorene til den kommende «Kinazi»-demonstrasjonen: Princeton China Initiative (mottok 323 811 dollar mellom 2015–2017); Students for a Free Tibet (mottok 270 810 dollar mellom 2015–2018); International Campaign for Tibet (mottok 35 558 i 2015); Southern Mongolian Human Rights Information Center (mottok 104 496 i 2015); og Uyghur American Association (mottok 295 000 i 2015). ChinaAid lister NED og det USA-finansierte Freedom House som partnere.

Flere andre sponsorer er også basert i USA, men det er uklart hvem som finansierer dem.

Ledere av Hongkong-protestene var tidligere i år i møter med blant annet USAs utenriksminister Mike Pompeo.

Den kommende USA-finansierte anti-kinesiske demonstrasjonen er nok et bevis for at USA spiller en aktiv rolle i opptøyene i Hongkong, på samme måte som de har bedrevet regimeskifte og revolusjoner utallige ganger over hele verden. De siste eksemplene på slike er Ukraina, Libya, Syria samt de mislykkede forsøkene i Venezuela og Iran.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
2 år siden

Ikke overraskende!

Morten
Morten
2 år siden

Jøss, JewSA involvert …IGJEN?

Den jødiske globalismen bruker nok en gang sitt kontrollerte USA for å styrte regimer og sette sine egne menn i lederposisjon.

Det er vel snart på tide at hele verden mobiliserer seg mot den jødiske globalismen og setter en strek over det en gang for alle?

https://www.bitchute.com/video/fnk2CBWz5qk3/