Hjem Nasjonal kamp Hør Andreas Johansson fortelle om sin fortid

Hør Andreas Johansson fortelle om sin fortid

NORDIC FRONTIER De siste dagene har Andreas Johansson blitt uthengt av AFA. I går kveld benyttet Nordic Frontiers programleder anledningen til å fortelle om sin fortid og hvordan hans liv tok en annen vei for noen år siden.

Det var i forgårs som AFA hengte ut Nordic Frontiers programleder Andreas Johansson, som egentlig heter Andreas Holmvall. I en meget lang og detaljert artikkel skriver AFA om Holmvalls dekadente fortid, som inneholder narkotikamisbruk, til at han lever et stabilt liv i dag.

Holmvalls fortid er opplysninger som hans redesjef, Den nordiske motstandsbevegelsens riksledelse og noen ytterligere personer i organisasjonen allerede har kjent til. Ettersom Holmvall brøt med misbruket og hoppet av systemet har han også fått en ny sjanse i Den nordiske motstandsbevegelsen.

I går kveld da Nordic Frontier sendte avsnitt #54 kommenterte Holmvall sitt tidligere liv. I programmet sier han at opplysningene som AFA har funnet om ham hovedsakelig stemmer. I en velformulert redegjørelse forteller Holmvall om uthengingen, sin fortid, hva som fikk ham til å endre sitt liv og hvor han står nå.

– Hvis du vil roe deg ned og bare forsvinne så røyker du og spiller TV-spill. Hvis du ikke får noen informasjon og ikke ser noe håp, men bare ser tomrommet som er vårt samfunn, som jeg avskyr mer enn noe annet, så forstår jeg at folk vil bli høye, forsvinne og ikke tenke på det. Men, når du finner løsningen til denne degenerasjonen, da er det din plikt å kjempe, sier Holmvall i programmet.

Hør Andreas Holmvall fortelle om sin fortid: