Hjem Nasjonal kamp Hør Simon Lindbergs Kristiansandstale

Hør Simon Lindbergs Kristiansandstale

32

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her publiseres en innspilling av den talen Motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, skulle ha holdt i Kristiansand – dersom han ikke hadde blitt pågrepet ved grensen. NB! Teksten er på svensk.

https://www.youtube.com/watch?v=eLfjPtPVUUE

Nu skulle jag egentligen stått i Fredrikstad och hållit ett tal under demonstrationsparollen Knus Homolobbyen. Varför gör jag inte det då? Varför står jag här i Kristiansand istället?

Jo, polisen gav oss demonstrationstillstånd i Fredrikstad för att ett par veckor senare ändra sig och dra in det igen. Den officiella ursäkten polisen använde sig av var att de fruktade våld, kaos och oroligheter som de inte skulle kunna klara av att hantera. Detta kanske vid en första anblick kan tyckas låta ganska logiskt, men för det första kan man tycka att polisen borde vara rustat för detta och kunna upprätthålla grundlagen och de annars så viktiga demokratiska reglerna och för det andra och det som är verkligt anmärkningsvärt är att det var inte från oss demonstranter i Nordiska motståndsrörelsen man fruktade detta utan istället från yttrandefrihetshatande människor på den extrema vänsterkanten. Man ställde alltså in vår demonstration på grund av hot från motdemonstranterna. Polismakten gav alltså efter för terrorister!

Løslatt og utvist fra Norge.

Tänk er in i den omvända situationen. Om exempelvis HBTQ-rörelsen fick demonstrationstillstånd för sitt dekadenta Pride-tåg här i Kristiansand. Vi i Motståndsrörelsen annonserar att vi kommer anordna en gigantisk motdemonstration. Tror ni då att polisen dragit tillbaka tillståndet för Pride-tåget?

Nej, inte en chans! De hade istället tvångsbeordrat in varenda polis, aspirant och till och med nypensionerade poliser från hela Norge och dessutom tagit hjälp av Sverige. De hade satt PST på att tok-trakassera våra medlemmar redan efter utannonserandet, ja ännu värre än vad de redan gjort nu, med både hot om och genomförande av olika sociala bestraffningar, de hade tagit varenda chans redan när vi var på väg till demonstrationen att stoppa oss, visitera oss, avhysa oss, gripa oss och använda våld mot oss om de fick möjligheten.

Norge har alltså tydligt visat att hon inte längre är en trygg rättsstat utan istället en demokratisk diktatur, där du visst tillåts rösta på de godkända alternativen, men där de ickegodkända blir förtryckta. Där människor med samma åsikter som etablissemangets behandlas på ett vis och de med andra åsikter på ett annat sämre vis. Norge har även hon visat sig vara en sionistisk vasallstat och en folkfientlig demokratur!

Varför är det så här då? Varför behandlar den norska staten oss nationalsocialister annorlunda och varför är det så viktigt för dem att behandla oss sämre att de väljer att släppa masken genom att göra det helt öppet och tydligt? Man menar ju nämligen samtidigt på att vi är så obetydliga och marginaliserade, att vi aldrig kommer bli någonting. Det hela blir väldigt motsägelsefullt.

Det finns bara ett enda svar till varför vi motarbetas på detta vis och det är för att den nuvarande norska regimen, lika mycket som den svenska och finska, är livrädda för nationalsocialistisk organisering. De vet nämligen att våra idéer har en enorm tillväxtpotential. De vet att hela deras system är ett korthus som förr eller senare kommer att rasa och de vet likväl att bara vi i Motståndsrörelsen har den begynnande strukturen och den starka världsåskådning som krävs för att kunna få med oss folket när detta sker.

När vi står där i ruinerna av deras fuskbygge så kommer norske män och kvinnor, om de bara fått en egen bild av oss och vilka vi är och vad vi står för, hellre tillsammans med oss att bygga en fästning som kommer stå i tusen och åter tusen år än att hjälpa till och åter bygga upp sionisternas korthus. Folkförrädarna vet också om att när denna fästning väl är byggd kommer de att ställas inför rätta i folkdomstolarna för de brott de begått mot vårt folk och att folket knappast kommer att vara nådigt mot dessa förbrytare!

Någon idiotisk indoktrinerad kulturmarxist skrattar säkert åt detta tal. Upprepar likt den papegoja han eller hon är sina herrars ord och menar på att vi tar oss själva på för stort allvar. Att vi aldrig kommer komma någonstans. Men till dig, vem du än är, säger jag: Varför är det då ett faktum att vi blir hårt motarbetade av systemet? Varför läggs det mångmiljonresurser på att stoppa oss? Detta är pengar som hade kunnat läggas på vård och skola eller på att faktiskt lösa riktiga brott som istället läggs i fickorna på smutsiga moderna Stasi-agenter för att dessa ska trakassera vanliga män och kvinnor i deras bostäder och på deras arbetsplatser. Varför läggs det tusentals arbetstimmar bland landets mediehus på att författa lögner om Nordiska motståndsrörelsen istället för att granska makten som förutom att förmedla nyheter borde vara medias uppgift? Varför pratas det i betydligt högre utsträckning om att förbjuda oss än några andra, inkluderat multikriminella gäng som försörjer sig på brottslighet?

Hur farliga kan ni på den extrema vänsterflygeln egentligen tro att ni är när ni i motsats till oss alltid av systemet tillåts att löpa fritt och alltid får medvind från etablissemanget? Ni får lokaler, positiv uppbackning av media, bidrag och ett polisväsende som i stort sett blundar vilken skit ni än ställer till med.

Ett bra exempel hittar vi i Sverige där vi för tre veckor sen närvarade på politikerveckan i Almedalen. Vi hade ett tält där och diskuterade politik med människor. Samtidigt var den nordiska extremvänstern i Hamburg, Tyskland för att demonstrera. Jag tänker ge er en jämförelse kring vilka skador som drabbade lokalsamhället vid dessa bägge aktioner.

I Almedalen, där vi var, flyttades en hög med skor, ett par personer misstänks för att ha hållit armen i fel riktning, ett tält kopplat till extremvänstern blåste omkull, en flagga tillhörandes homolobbyn eldades upp och en direktsändning i TV fick avbrytas på grund av lite oväsen. Slut.

I Hamburg, där vänsterextremisterna var, skadades 160 poliser, dussintals med bilar tillhörande vanliga civila tyskar eldades upp och flera butiker slogs i sönder och plundrades på allt av värde bara för att nämna en del.

Så vågskålen står mellan 160 skadade poliser eller en flyttad hög med skor och mellan en uppbränd symbol för homolobbyn eller dussintals med uppbrända bilar? Vad tror ni media i Norden rapporterat med störst krigsrubriker om?

Självklart Almedalen. För systemet är vi i fredlig debatt ett större hot än regelrätta massupplopp av maskerade vänsterextremister. Varför? Jo för att vänsterextremisterna är en del av systemet, dess kontrollerade opposition, medans vi nationalsocialister är de som utgör motståndet!

Mitt tal kanske kan uppfattas som gnälligt, som om jag står här med offerkoftan på och vill berätta hur synd det är om oss. Det är absolut inte min mening, för sanningen är att vi egentligen på sätt och vis inte vill ha det annorlunda än hur vi har det. Den dagen vi inte motarbetas med full kraft av systemet är vi nämligen antingen nära ett maktövertagande eller så utgör vi inte längre något hot. Självklart skulle jag hellre vara nära maktövertagandet än där vi är idag, men jag ser åtminstone hellre att vi blir jagade, piskade och fängslade än att vi inte längre anses farliga av detta vidriga system. Hellre att våra demonstrationer ställs in än att vår demonstrationer välkomnas av det nuvarande etablissemanget!

Alla som verkligen vill göra motstånd mot alla de hemskheter som sker runt om i världen – krig, miljöförstöring och folkmord – alla som verkligen vill skapa en bättre värld och säkra vår överlevnad – sparka uppåt istället för neråt – kom med oss Nordiska motståndsrörelsen och bekämpa de ljusskygga krafter som styr marionetterna. Vi utgör det enda reella hotet mot storfinansen och sionisternas världsordning!

Eftersom parollen till vår ursprunglig demonstration var Knus homolobbyenkänner jag att jag måste säga bara några få ord om dessa med. Homolobbyn är nämligen ett av de redskap, de som idag styr världen, använder sig av för att bekriga vårt folk. Medias försöker att vilseleda folket genom att hela tiden ta bort ordet lobbyn och istället försöka få det till att vi vill bekämpa enskilda homofila individer.

Detta visar tydligt på att de vill styra bort människor från att börja tänka på det verkliga problemet. För vad vuxna människor frivilligt gör i sängen bakom stängda dörrar är inget vi på något vis bryr oss om. Det är homolobbyn vi i Motståndsrörelsen bekämpar. Alltså den samlade rörelse, totalt uppbackad av etablissemanget, som vill flytta fram sexuella avarter på bekostnad av det naturliga. Som vill ta död på kärnfamiljen och sexualisera våra barn.

Det är organisationer som RFSL och RFSU och spektakel som PRIDE vi menar måste krossas. Hur har det bland vissa kunnat bli en folkfest att gå i parader fulla av män i kvinnokläder som blottar sig för oskyldiga barn? Harald Hårfagre eller för den delen Max Manus måtte vända sig i sin gravar!

Det blev alltså här i Kristiansand idag istället för i Fredrikstad vi hamnade idag. Visst vi är inte i närheten lika många här som vi skulle varit i Fredrikstad. Inte för att vi är större i Fredrikstad än här utanför att vi på grund av polisens förbud tvingats att mobilisera i hemlighet och skymundan istället för att gå ut med det på internet och kunnat nå ut till det norska folket. Men, oavsett är vi här – lika rakryggade och lika stolta som vi skulle varit i Fredrikstad – men ännu mer övertygade om nödvändigheten i vår sak och ännu mer fast beslutsamma till kamp!

Systemet kan lägga hinder i vår väg, men inte stoppa oss. Vi går runt hinderna eller, om det är möjligt, kör vi rakt över dem! Full fart framåt vad som än kommer i vår väg. Krossa homolobbyn! Krossa folkförrädarna! Krossa sionismen! Ingenting kan stoppa oss i vår väg framåt för vårt folk. Framåt för VÅRT Norden!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
32 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Bio
Bio
5 år siden

Kronikker i media – som dere er kritiske til – bruker å være kritiske til dere nasjonalsosialister fordi dere «påberoper dere demokratiske rettigheter som dere vil fjerne». Simon Lindberg påberoper seg demokratiske rettigheter her. Hvordan stiller dere dere egentlig til demokratiet? Er det noe dere vil beholde, eller fjerne? Hvis det siste: Hva vil dere da i såfall erstatte det med?

Bjørn
Bjørn
Svar til  Robin Nordlund
5 år siden

Her var det veldig mye snikksnakk om hva dere misliker ved dagens system, og så en skisse som er veldig lik, med unntak av at partiene avskaffes. Resultatet vil antageligvis bli formelle allianser, som dermed også vil fungere som dagens partier. Ellers beskriver dere i stor grad dagens system med regjering og regjeringshoverhode (senat og leder), parlament, og et sterkt byråkratisk system i forvaltningen.

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn
5 år siden

Ja, det stemmer. Som opposisjon til dagens etablissement hender det vi snakker negativt om disse forræderiske politikere. Godt observert Bjørn. Videre ser det ut til at du ikke helt forstår deg på ulikhetene. Det var jo dumt.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Bjørn
5 år siden

Bjørn, kan vi ikke bare si det enkelt når det kommer til systemet. Du elsker det, vi hater det. Så sier vi oss enige der. Mer snikksnakk er vel ikke egentlig nødvendig .

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Ett fantastiskt tal.
Jag lider med Kristiandsandsborna som berøvades møjligheten till att høra det på plats.
Hell Simon Lindberg!
Hell Den Nordiske Motstandsbevegelsen!
Hell Seger!

Tom
Tom
5 år siden

utrolig bra tale, som alltid fra Simon Lindberg 🙂

Trond
Trond
5 år siden

Simon taler bra som vanlig! Motstandsbevegelsen forklarer, men venstrepakket mangler totalt evnen til å lytte og spinner således videre på sine tåpelige forestillinger.

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
5 år siden

Bra talt!

Johan G
Johan G
5 år siden

Motstandsbevegelsen har tvunget etablissementet til å kaste masken og vise hvem de er. Genialt!
Uansett hva etablissementet nå gjør, enten tydeliggjøre diktaturet eller styrke ytringsfriheten, så vil Motstandsbevegelsen allikevel ha seiret.

Jada
Jada
5 år siden

Heisan. Dere tror kanskje ikke Gud fins men det gjorde ikke jeg heller fram til jeg var 30. Sannsynligvis har mange av dere en langt større vei å gå mtp karma, men det er fortsatt håp.. Dvs til de drittsekkene som tror dere er fortapt, dere slipper nok ikke unna så lett, Gud er nemlig gigantisk i forhold til deres har. Jmf. hva som har skjedd med IS. Lykke til med kampen for å fordrive hatet for øvrig. Peace and love til alle dere som jeg vet er gode mennesker innerst inne.

Dano
Dano
Svar til  Jada
5 år siden

Naturen vår er ‘Gud’. Den sterkeste overlever.

Credo
Credo
5 år siden

Fremover for VÅRT Norden!

Dano
Dano
5 år siden

14/88!!!

Lars Nybakk
Lars Nybakk
5 år siden

Jeg forstår ikke helt dette med den sterkeste overlever. (For det første er det ikke den sterkeste, men den mest tilpassningsdyktige som overlever (survival of the fittest – Darwin argumenterer for i hans versjon av evolusjonsteorien)) Hvis det er slik at det er en kamp, er det ikke da tydelig at de nordFront kjemper mot vinner. Det norske folk har sluttet å produsere storfamilier, og vi er avhengige av arbeidskraft for å ta hånd om våre eldre og gamle. Mennesker fra andre kulturer, nasjoner og verdensdeler kommer til Norge, får opphold og skaper seg et liv her. Det har de… Les mer »

Nitram
Nitram
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Hvis det er slik at det er en kamp, er det ikke da tydelig at de nordFront kjemper mot vinner.
Svar: etter mitt syn Har (((de))) ikke vunnet, men er i nåtiden i en klar lederposisjon. Vi vil helt enkelt endre på det og en dag få oss Norboere i lederposisjon i Norden igjen, og opprettholde den lederposisjonen.

Lars Nybakk
Lars Nybakk
Svar til  Nitram
5 år siden

Godt. «De» har ikke vunnet, lederposisjonen kan fortsatt «komme tilbake til Norboere». Men det jeg ikke forstår er hvordan jeg skal differensiere mellom «dem» og «oss». Hvor langt tilbake i mine/våre stammtavler må man gå for å klargjøre hvorvidt vi er dem eller oss? For det er klart at arv trumfer kultur, (selv om begge er viktige), men kravet om arv og arverekke er veldig vanskelig for mange norboere idag. Dette dilemmaet er/var også prekært for A. Hitler, som gentester viser både hadde afrikanske og jødiske gener i sin familie. Det virker derfor som om «oss» og «dem» kun kan… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Hva du antyder er at vi ser «en utvikling vi ikke kan styre, og således bare må innfinne oss i tragedien» og at «skaden allerede er tilfellet – ergo ingen grunn til kamp». Feil! Vi kan, og vi vil, kunne styre vår egen fremtid. At vårt folk allerede skulle være blandet, er ikke noe vi er ukjent med, MEN det er i hovedsak mellom eget folk og nærbeslektet folk, og ikke i den grad at vårt gen-basseng er ødelagt. Den jødiske propagandaen om at vi allerede er blandet har blitt servert oss med den intensjon at vi som folk frarøves… Les mer »

Lars Nybakk
Lars Nybakk
Svar til  Johan G
5 år siden

Nei, vi kan være med å styre utviklingen, men problemet blir å fortsatt snakke om «renartethet» og genetiske forbindelser. Hvordan vi videre velger å formere oss og hvem vi gjør dette med er ennå en åpen sak. Men våre nærbeslektet folk er alt annet enn et enkeltstående gen-basseng. Jøder, romfolk, samer, jesuitter og mange andre minoritetsgrupper har i mange hundre år vært inn og ut av landene i nord. Mest sannsynlig har disse lagt igjen en del flere aner enn vi kjenner til. Det har vært i århundrer tabu å snakke om kjærlighetsforhold mellom innvandrere/tilkommere og skandinavier, men det betyr… Les mer »

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Så svaret på at vi ikke produserer storfamilier mere er altså å bytte ut befolkningen, og du ser ingen problemer med det? Å oppfordre nordiske til å få barn og tilrettelegge for det er altså ikke noe alternativ?

Forøvrig slik Europa ser ut om dagen, er det virkelig slik du vil ha det? Grønland i Oslo over hele Europa virker som en god arv for barna dine?

Lars Nybakk
Lars Nybakk
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Nei, ikke nødvendigvis å bytte ut befolkningen. Men det er vel opp til folk selv om de vil ha en storfamilie eller ikke. De som ønsker det gjør det. De som har andre interesser og verdier velger å avstå. Man kan selvfølgelig oppfordre til flere barn, mye har blitt gjort for det, men kanskje ikke nok. Men vil det være riktig å begrense arbeid og utdanningsmulighetene (som er de to største faktorene i hvorfor fødselsraten har stagnert) slik at flere velger å få storfamilie? (Jeg er ikke sikker, men så er jeg jo også vokst opp her i Norge og… Les mer »

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Blir for dypt ned i rødvinsglasset for min del dette altså.. Men du viser en veldig typisk defatistisk holdning. Eneste som er verdt å påpeke i innlegget ditt, er at grunnen til vi har dårlig tid er grunnet masseinnvandringen. Nasjoner har både hatt nedgangstider og oppgangstider når det kommer til fødselsraten. Og de færreste har vært dumme nok til å benytte nedgangstidene med lav fødselsrate til å bytte ut sitt eget folk.. Men da vet man hvor du står, du ønsker ett bytte i befolkningen og ser ingen problemer med det. Trist for deg, og genene dine som har overlevert… Les mer »

Lars Nybakk
Lars Nybakk
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Min defatistiske holdning bunner i det faktum at dette hele en gang kommer til å ta slutt; alt fra formering, gener og fødselsrater kommer til å opphøre når det ikke er noe medium dette lenger kan virke i. Så ja, ganske dystopisk tanke. Men det betyr ikke at jeg ikke gjør min hverdag til noe jeg liker, fremfor å frykte det som kan komme til å skje, eller det som allerede har skjedd. Det er kun påstander som gjør masseinnvandringen blir problematisk. Det kan vel være at det ordner seg i hjemlandene etterhvert, og de flytter alle hjem igjen; selv… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Et stort problem i dagens Norge er individualisme og defaitisme. Mange ser på utviklingen og knytter neven mot tv-skjermen, men å selv gå ut av sin lille komfort-sone og prøve å vende på problematikken ….nei da letes det etter unnskyldninger på unnskyldninger. Før var vi et stolt folk som ikke nølte et sekund om å verne hjem og folk mot ytre farer, …men nå? Selv den høyreiste muskuløse mann kuer seg som hunden bare noen kaller han rasist. «Nei, så ubehagelig, tenk hva naboen måtte tro om meg. Og tenk om det ødelegger min karriere og muligheter for mer profitt… Les mer »

Lars Nybakk
Lars Nybakk
Svar til  Johan G
5 år siden

Godt innlegg! Her får jeg svar på flere av de spørsmålene jeg tidligere har spurt og en god forklaring på hva frihetskampen består i. Jeg er enig at passiviteten i dagens samfunn har blitt underslått og ikke blitt tatt inn av majoriteten i landet. Det meste av informasjonen vi får er gjennom tv, nyheter, sosiale medier og internettkanaler. Noe som fører til en passiv input-stimulering og ikke en selverkjennende, reflekterende og delaktighet i samfunnet, politiske avgjørelser eller sitt eget liv. En rekruttering og oppvåkning ut av denne tilstanden er dere definitivt med på å skape og forbedre! Individualiseringen er som… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Hvordan har det seg at fødselsraten har blitt så lav de seneste årene? Burde det ikke her gått opp en alarm? Løsningen er ikke å bytte ut folket, men derimot se til samfunnet, politikken og dens ledere.

Lars Nybakk
Lars Nybakk
Svar til  Johan G
5 år siden

Nei, olje var nok det som startet det hele. Som førte til bedre ordninger for kvinner å ta utdanning og komme seg ut i arbeidslivet. Arbeid og hobby ble for mange mer og mer sammensluttet, noe som førte til at tid for å starte familie kanskje ikke var der. Og ikke minst lengden på utdanningene en stor andel av den norske befolkningen tok, den tok lengre tid og det tok lengre til å klatre opp i jobb-hierarkiet for å sikre seg den stillingen de ønsket seg. Om det skulle gått en alarm; jo, kanskje. Men hva skulle man ha gjort… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Lars Nybakk
5 år siden

Hei Nybakk!

Om du føler behov for å diskutere disse spørsmål i dybden så ta gjerne turen innom Discord – der kan man benytte tale. Forutsatt at man opptrer i henhold til god kutyme, får man anledning til å diskutere til en stuper av utmattelse, om man så ønsker 🙂

https://www.nordfront.se/chatta-med-kamrater-pa-discord.smr

Velkommen skal du være!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Flott at det norske folk ser at stasi-PST, samtlige partier på Tinget, og hele den «sanksjonerte opposisjon» står i samlet front imot oss. Regimet er virkelig blitt desperate. De tør selvsagt ikke la oss nasjonalsosialister komme til ordet for da faller hele løgnerkorthuset deres sammen. «Voldsdommene» som er idømt oss nasjonalsosialister er utelukkende politiske dommer som regimet har idømt mennesker som har vært så frekke å begå selvforsvar eller forsvart norske kvinner fra å bli voldtatt. Og hva skulle vi egentlig oppnå med å slå en tilfeldig person i hodet? Det er jo mye mer effektivt å spre en link… Les mer »

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Enda en storslått tale fra vår leder Simon Lindberg.Seier eller Valhall.

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

Her en forsinket kommentar fra tribunen: En inspirerende tale! Takk for den og takk til alle som deltok i demonstrasjonen, en særlig takk til venner fra Sverige og Finland som tok den lange vegen! Takk også til de «60» som ifølge media ble stanset og arrestert av ZOG-styrker på grensen og dermed hindret fra å stille i Kristiansand! Slagordet for demonstrasjonen er en genistrek, den er genial, uten at jeg skal begrunne det nærmere nu. Det kan suppleres med et krav om i første omgang en lov også i Norden som den i Russland, som forbyr sodomipropaganda overfor barn og… Les mer »