Hjem Nyheter Horst Mahler på flukt: “Ta opp kampen og vinn!”

Horst Mahler på flukt: “Ta opp kampen og vinn!”

DEMOKRATUR Den 81 år gamle tyske advokaten som allerede har sittet fengslet i over ti år for tankekriminalitet skulle nå avtjene ytterligere tid i fengsel, men har i stedet forlatt landet. Han gav en tale før fluktet hvor han maner til kamp.

Horst Mahler ble dømt til tolv års fengsel for å ha fornektet «holocaust» og for å ha bagatellisert «nasjonalsosialistenes krigsforbrytelser under andre verdenskrig». I 2016 ble han sluppet fri etter å ha avtjent to tredjedeler av straffen, hvilket er vanlig praksis ved god oppførsel. Helt siden da har en rettsprosess vært aktiv da aktorer og tyske myndigheter synes at han skal avtjene også den siste tredjedelen av dommen.

Disse mener at ettersom Mahler skrev og utgav boken «Das ende der Wanderschaft» i sin tid i fengselet har han ikke vist god oppførsel. I boken siterer han «Talmud» og andre jødiske religiøse originalskrifter for å bevise at jødene bedriver en utryddelseskrig mot resten av menneskeheten.

Under prosessen har leger uttalt at hans helse ikke skulle tillate ham å bli fengslet igjen da de har diagnostisert ham med 21 forskjellige lidelser, blant annet nedsatt nyrefunksjon og hjerteproblemer, som blant annet førte til at et av hans bein måtte amputeres.

Til tross for dette har det blitt bestemt at Horst Mahler altså nå skal avtjene den resterende straffetiden på tre og et halvt år, med start den 19. april forrige uke. I stedet for å møte opp på anstalten har Mahler nå forlatt landet. Mahler holdt en tale til offentligheten ti dager tidligere, den 9. april, hvor han blant annet sa:

Visst, jeg visste hva jeg gav meg ut på, det finnes altså ingen grunn til å gnåle om det. Vi gnåler allerede aldeles for mye, når vi i stedet må begynne å kjempe! Det her er bokstavelig talt en kamp for vår eksistens, for vår overlevelse. Det handler ikke om å gjøre verden til et bedre sted på noen måte, men om å bevare verden. Vi må kjempe for å bevare folkene, for å bevare vårt eget folk, og det handler virkelig om å gjøre det nå eller at vi dør ut.

Uttalelsen som kan ses nedenfor på tysk, med engelsk undertekst, avsluttes med ordene: «Jeg sier farvel med en oppfordring til handling: Ta opp kampen og vinn!»

https://youtu.be/NM5XIVoX9n4

Det er fortiden uklart hvorvidt Horst Mahler er anholdt eller på flukt da begge opplysningene forekommer.

Kilde:
Horst Mahler på flykt undan fängsling – här är hans ord till offentligheten