Hjem Nyheter Horst Mahler på flukt: «Ta opp kampen og vinn!»

Horst Mahler på flukt: «Ta opp kampen og vinn!»

6

DEMOKRATUR Den 81 år gamle tyske advokaten som allerede har sittet fengslet i over ti år for tankekriminalitet skulle nå avtjene ytterligere tid i fengsel, men har i stedet forlatt landet. Han gav en tale før fluktet hvor han maner til kamp.

Horst Mahler ble dømt til tolv års fengsel for å ha fornektet «holocaust» og for å ha bagatellisert «nasjonalsosialistenes krigsforbrytelser under andre verdenskrig». I 2016 ble han sluppet fri etter å ha avtjent to tredjedeler av straffen, hvilket er vanlig praksis ved god oppførsel. Helt siden da har en rettsprosess vært aktiv da aktorer og tyske myndigheter synes at han skal avtjene også den siste tredjedelen av dommen.

Disse mener at ettersom Mahler skrev og utgav boken «Das ende der Wanderschaft» i sin tid i fengselet har han ikke vist god oppførsel. I boken siterer han «Talmud» og andre jødiske religiøse originalskrifter for å bevise at jødene bedriver en utryddelseskrig mot resten av menneskeheten.

Under prosessen har leger uttalt at hans helse ikke skulle tillate ham å bli fengslet igjen da de har diagnostisert ham med 21 forskjellige lidelser, blant annet nedsatt nyrefunksjon og hjerteproblemer, som blant annet førte til at et av hans bein måtte amputeres.

Til tross for dette har det blitt bestemt at Horst Mahler altså nå skal avtjene den resterende straffetiden på tre og et halvt år, med start den 19. april forrige uke. I stedet for å møte opp på anstalten har Mahler nå forlatt landet. Mahler holdt en tale til offentligheten ti dager tidligere, den 9. april, hvor han blant annet sa:

Visst, jeg visste hva jeg gav meg ut på, det finnes altså ingen grunn til å gnåle om det. Vi gnåler allerede aldeles for mye, når vi i stedet må begynne å kjempe! Det her er bokstavelig talt en kamp for vår eksistens, for vår overlevelse. Det handler ikke om å gjøre verden til et bedre sted på noen måte, men om å bevare verden. Vi må kjempe for å bevare folkene, for å bevare vårt eget folk, og det handler virkelig om å gjøre det nå eller at vi dør ut.

Uttalelsen som kan ses nedenfor på tysk, med engelsk undertekst, avsluttes med ordene: «Jeg sier farvel med en oppfordring til handling: Ta opp kampen og vinn!»

https://youtu.be/NM5XIVoX9n4

Det er fortiden uklart hvorvidt Horst Mahler er anholdt eller på flukt da begge opplysningene forekommer.

Kilde:
Horst Mahler på flykt undan fängsling – här är hans ord till offentligheten

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Hell Horst!

Nordlys
Nordlys
5 år siden

Behandlingen av Horst Mahler er nok et bevis at BRD A/G er og blir en slavestat under kontroll fra det zionistiske J.S.A. Sosialturister og andre kriminelle som begår straffbarehandlinger mot den lidende tyske borger får som grunnregel ingen strafferettslige konsekvenser, men å rette søkelyset på jødenes innflydelse i Tyskland blir klassifisert som en forbrytelse. I bananrepublikken under ledelse av jødevennen Merkel og sitt teaterkabinett er bare tankene frie. Slik en menneskefiendlig behandling av «anderledestenkende» er et symton for et svinesystem som går mot sin undergang.

https://www.youtube.com/watch?v=S6U1R8S9Abk

Der Sieg wird unsere sein!
FREIHEIT FÜR HORST MAHLER!

Kim
Kim
5 år siden

Freiheit für kamerad Mahler

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Forfølgelse og fengsling av dissidenter var Sovjetunionens favorittsyssel. I Tyskland og flere andre land i Europa er det slik pga EN forbrytelse; å «benekte» eller «minimere» det såkalte holohoax’et. Dvs å kritisk undersøke, forske på og korrigere en angivelig historisk hendelse, slik det vanligvis skjer med ALLE historiske hendelser i nær eller fjern fortid. Folk som Mahler, Zündel, Rudolph, o.a. er vår tids kjettere og derfor helter.

Aktivist
Aktivist
5 år siden

Opp til kamp, for Nordens frihet!

Johan G
Johan G
5 år siden

All lykke til, Horst Mahler! Du er kanskje gammel og skrøpelig, men sannelig er du mer rakrygget enn de fleste ungdom idag.

Helt absurd å skulle bli fengslet for å stille seg kritisk til den historie (((eliten))) har skrevet! Helt absurd at det å stille seg kritisk til jødenes virksomheter skal anses som en forbrytelse!
Og helt vanvidd at ikke flere allerede ser dette som absurd! Folk lever i en boble av champagne og lipstick, …fullstendig fraværende.