Hjem Nyheter Europa Horst Mahler utlevert til Tyskland og umiddelbart kastet i fengsel

Horst Mahler utlevert til Tyskland og umiddelbart kastet i fengsel

TANKEKRIMINALITET Ungarske myndigheter nekter Horst Mahler asyl, og har nå utlevert den 81-årige advokaten til tyske myndigheter.

Den 81-årige advokaten Horst Mahler ble pågrepet i Ungarn etter en tid på flukt fra tyske myndigheter. Dette for å unngå å avtjene siste del av en straff på tolv år, for å ha fornektet «holocaust» og «bagatellisert nasjonalsosialistenes krigsforbrytelser under andre verdenskrig».

Mahler hadde søkt om asyl i Ungarn med politisk forfølgelse som grunnlag, da tyske myndigheter atter igjen ville fengsle den alvorlig syke Mahler på grunn av en bok han hadde forfattet i sin tid i fengsel.

Ungarske myndigheter innvilget ikke asyl, og deporterte Mahler tilbake til Tyskland hvor han ble møtt av advokater og politi i Berlin, og deretter overført til et fengsel i Brandenburg.

Horst Mahler.

Bakgrunn

Mahler ble løslatt i 2016 å ha avtjent to tredjedeler av straffen, hvilket er vanlig praksis ved god oppførsel. Tyske myndigheter og andre drev likevel en rettssprossess videre for å kaste Mahler tilbake i fengselet for å avtjene siste del av straffen. Dette da de mente at ettersom Mahler skrev og utgav boken «Das ende der Wanderschaft» i sin tid i fengselet, så har han vist «dårlig oppførsel». I boken siterer han «Talmud» og andre jødiske religiøse originalskrifter for å bevise at jødene bedriver en utryddelseskrig mot resten av menneskeheten.

Under prosessen uttalte leger at hans dårlige helse ikke skulle tillate ham å bli fengslet igjen da de har diagnostisert ham med 21 forskjellige lidelser, blant annet nedsatt nyrefunksjon og hjerteproblemer, som blant annet førte til at et av hans bein måtte amputeres.

Tyske myndigheter avgjorde likevel at Mahler skulle sendes tilbake i fengselet for å avtjene siste del av straffen på tre og ett halvt år. Mahler skulle opprinnelig møte opp på anstalten den 19. april, men la i stedet ut på flukt til Ungarn hvor han søkte om politisk asyl, men i stedet ble pågrepet.

Den 9. april, ti dager før han la ut på flukt, holdt Mahler hvor han blant annet uttalte:

Visst, jeg visste hva jeg gav meg ut på, det finnes altså ingen grunn til å gnåle om det. Vi gnåler allerede aldeles for mye, når vi i stedet må begynne å kjempe! Det her er bokstavelig talt en kamp for vår eksistens, for vår overlevelse. Det handler ikke om å gjøre verden til et bedre sted på noen måte, men om å bevare verden. Vi må kjempe for å bevare folkene, for å bevare vårt eget folk, og det handler virkelig om å gjøre det nå eller at vi dør ut.

Uttalelsen som kan ses nedenfor på tysk, med engelsk undertekst, avsluttes med ordene: «Jeg sier farvel med en oppfordring til handling: Ta opp kampen og vinn!»

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=NM5XIVoX9n4