Hjem Nyheter Norden Hotell ble asylmottak – kan aldri bli hotell igjen

Hotell ble asylmottak – kan aldri bli hotell igjen

8
DEL

FLERKULTUR En svenske gjorde om hotellet sitt til asylmottak. Nå er han utbrent og tviler på at det går å gjenoppta hotelldriften. Lokalene er slått i fillebiter, forteller han.

Asylmottaket Skogvikens Hotell och Pensionat i Kolmgården har siden 2013 huset opp mot 50 asylsøkere, men Migrationsverket har nå sagt opp avtalen.

– Alle asylsøkere flyttet ut for noen uker siden, forteller Skogvikens eier Håkan Petterson.

Petterson forteller videre at det er helt utelukket å gjenoppta hotelldriften, da han er helt utbrent etter å ha drevet mottak.

– Nei, det er helt umulig. Blant annet fordi vi som har jobbet med asylmottaket er veldig slitne og trenger å hvile i en lengre periode, minst frem til høsten.

En annen årsak til at han ikke vil starte opp hotelldriften, skal være at asylsøkerne som har bodd på mottaket har vandalisert og ødelagt lokalene såpass mye at de ikke kan brukes lenger.

– Lokalene er slått i fillebiter og ødelagte. Vaskene funker ikke, speilene er knuste og veggene er ødelagte. Dessuten er lokalene helt innrøyket.

Pettersson forteller han også er lei av å bli kalt rasist og nazist, om noe ikke passer, og forteller det tærer på psyken.

Kilde:
Hotell som blev asylboende kan inte bli hotell igjen

Delta i debatten

8 Innlegg på "Hotell ble asylmottak – kan aldri bli hotell igjen"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

«Pettersson forteller han også er lei av å bli kalt rasist og nazist, om noe ikke passer, og forteller det tærer på psyken.»

Tviler sterkt på at en «rasist» og «nazist» ville drevet asylmottak 🙂

Fikk som fortjent! Synes overhodet ikke synd på han.

Utrolig moro. Håper han ender opp økonomisk ruinert.
– Dette er karma, baby!

Det er sjelden jeg gleder meg over andres ulykke, men her får man som fortjent!

Å forsøke å berike seg selv på folkets bekostning er og blir en avskyelig handling. Når det så ikke går helt etter planen forsøker man å høste sympati (og han håper vel antagelig at staten skal «ta ansvar» å gi litt kompensasjon).

Hadde bare hans «tårer» heller vært i anger over ha bidrat til å ødelegge sitt eget land, men akk nei … som vanlig er det stakkars meg som gjelder …

Fortjent! Her har han beriket seg på import og underhold for sand people and mud sharks, som sin natur tro har tatt seg til rette og vandalisert, og så skal vi ha sympati? No way!

Det er inte så man skal holda på mot andra. Men han burde jo kreve erstatning av staten for Al ødeleggelsen de ha gjort på hands eiendom å bygg

Synes ikke dette er noe å kose seg over, men til SKREKK OG ADEVARSEL FOR ANDRE SOM HAR LYST TIL Å LEIE UT TIL DISSE GJÆVLENE. Dette er noe de lærer å gjøre, fodi de il ha STORE ENEBOLIGER, MEN DE BLIR RASERT OGSÅ. For å si det på en GROTESK måte, , så hører de hjemme i jungelen……..Viss en EUROPEER hadde gjort dette, så hadde han vel fått fengsel og mer til……..JEG VIL SI DET MED RENE ORD: EUROPEERE OG MUSLIMER KLARER IKKE Å BO I SAMMEN I EUROPA. VI VET DET, MEN DE FEIGE POLITIKERENE SOM HJEMMER SEG… Les mer »

Helt riktig. Men det gjelder også f.eks kristne afrikanere, sigøynere osv. Ikke bare muslimer.

Vad är det för människor som beter sig värre än en skock apor?

wpDiscuz