Hjem Nyheter Norden Hotell ble asylmottak – kan aldri bli hotell igjen

Hotell ble asylmottak – kan aldri bli hotell igjen

12

FLERKULTUR En svenske gjorde om hotellet sitt til asylmottak. Nå er han utbrent og tviler på at det går å gjenoppta hotelldriften. Lokalene er slått i fillebiter, forteller han.

Asylmottaket Skogvikens Hotell och Pensionat i Kolmgården har siden 2013 huset opp mot 50 asylsøkere, men Migrationsverket har nå sagt opp avtalen.

– Alle asylsøkere flyttet ut for noen uker siden, forteller Skogvikens eier Håkan Petterson.

Petterson forteller videre at det er helt utelukket å gjenoppta hotelldriften, da han er helt utbrent etter å ha drevet mottak.

– Nei, det er helt umulig. Blant annet fordi vi som har jobbet med asylmottaket er veldig slitne og trenger å hvile i en lengre periode, minst frem til høsten.

En annen årsak til at han ikke vil starte opp hotelldriften, skal være at asylsøkerne som har bodd på mottaket har vandalisert og ødelagt lokalene såpass mye at de ikke kan brukes lenger.

– Lokalene er slått i fillebiter og ødelagte. Vaskene funker ikke, speilene er knuste og veggene er ødelagte. Dessuten er lokalene helt innrøyket.

Pettersson forteller han også er lei av å bli kalt rasist og nazist, om noe ikke passer, og forteller det tærer på psyken.

Kilde:
Hotell som blev asylboende kan inte bli hotell igjen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

«Pettersson forteller han også er lei av å bli kalt rasist og nazist, om noe ikke passer, og forteller det tærer på psyken.»

Tviler sterkt på at en «rasist» og «nazist» ville drevet asylmottak 🙂

Fikk som fortjent! Synes overhodet ikke synd på han.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Utrolig moro. Håper han ender opp økonomisk ruinert.
– Dette er karma, baby!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Hehe skrev akkurat det samme før jeg så kommentaren din.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det er sjelden jeg gleder meg over andres ulykke, men her får man som fortjent!

Å forsøke å berike seg selv på folkets bekostning er og blir en avskyelig handling. Når det så ikke går helt etter planen forsøker man å høste sympati (og han håper vel antagelig at staten skal «ta ansvar» å gi litt kompensasjon).

Hadde bare hans «tårer» heller vært i anger over ha bidrat til å ødelegge sitt eget land, men akk nei … som vanlig er det stakkars meg som gjelder …

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Fortjent! Her har han beriket seg på import og underhold for sand people and mud sharks, som sin natur tro har tatt seg til rette og vandalisert, og så skal vi ha sympati? No way!

Remi
Remi
5 år siden

Det er inte så man skal holda på mot andra. Men han burde jo kreve erstatning av staten for Al ødeleggelsen de ha gjort på hands eiendom å bygg

Sølvi Johansen
Sølvi Johansen
5 år siden

Synes ikke dette er noe å kose seg over, men til SKREKK OG ADEVARSEL FOR ANDRE SOM HAR LYST TIL Å LEIE UT TIL DISSE GJÆVLENE. Dette er noe de lærer å gjøre, fodi de il ha STORE ENEBOLIGER, MEN DE BLIR RASERT OGSÅ. For å si det på en GROTESK måte, , så hører de hjemme i jungelen……..Viss en EUROPEER hadde gjort dette, så hadde han vel fått fengsel og mer til……..JEG VIL SI DET MED RENE ORD: EUROPEERE OG MUSLIMER KLARER IKKE Å BO I SAMMEN I EUROPA. VI VET DET, MEN DE FEIGE POLITIKERENE SOM HJEMMER SEG… Les mer »

Sturm88
Sturm88
Svar til  Sølvi Johansen
5 år siden

Helt riktig. Men det gjelder også f.eks kristne afrikanere, sigøynere osv. Ikke bare muslimer.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Sølvi Johansen
5 år siden

Sanne ord for penga Sølvi!

Ronny
Ronny
5 år siden

Vad är det för människor som beter sig värre än en skock apor?

Ttt
Ttt
Svar til  Ronny
5 år siden

Mennesker?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Karmaen har det heldigvis med å slå tilbake. Er en slags naturlov i det. Håper dette blir en økonomisk ruin og at han aldri kommer seg på beina igjen.