Hjem Nyheter Norden Lederskribent taushetsbelegges av jødiske Bonnier etter kritikk av plyndringen i USA

Lederskribent taushetsbelegges av jødiske Bonnier etter kritikk av plyndringen i USA

2

JØDISK MEDIA Onsdag kritiserte Bonner-avisen Sydsvenskans lederskribent Mats Skogkär venstresidens hyllest av afrikanerne som plyndrer over hele USA. Bonnier-avisens utgiver tok raskt avstand fra kritikken, og nå har Skogkär blitt «omplassert» til en avdeling hvor han ikke lenger vil kunne skrive.

Etter å ha kritisert venstresidens hyllest av afrokaoset i USA, forsøker Bonnier å taushetsbelegge en av sine hovedskribenter.
Etter å ha kritisert venstresidens hyllest av afrokaoset i USA, forsøker Bonnier å taushetsbelegge en av sine hovedskribenter. Foto: Youtube.

Det var på onsdag at Mats Skogkär, lederskribent for Bonnier-avisen Sydsvenskan, kritiserte venstresiden sin hyllest av afrikanernes plyndring i USA, på sin egen personlige Twitter-Konto.

Ifølge Skogkär er denne typen hyllest et ønske fra venstresiden om å skape et samfunn med sterke motsetninger, gjennom importen av en etnisk segregert underklasse.

Den «uavhengige liberale» sjefredaktøren hos Sydsvenskan, Jonas Kanje, var raskt ute og tok offentlig avstand fra kollegaens uttalelse. Dette ble gjort fra Sydsvenskan sin offentlige Twitter-konto, som svar til Skogkär sin tweet. Kanje skriver i denne tweeten at lederforfatterens uttalelse «går langt over grensen» for hva man kan si i Bonnier-avisen.

På grunn av sitt brudd mot avisens meningskorridor har Skogkär blitt flyttet til en «ikke-skriftlig tjeneste», noe Skogkär selv har bemerket i en e-post til Journalisten.

«I går fikk jeg beskjed om at jeg har skrevet min siste artikkel for HD/Sydsvenskan, og at jeg vil bli flyttet til en ikke-skriftlig tjeneste,» skriver Skogkär i en e-post til Journalisten.
Den tidligere hovedskribenten har uttalt at han vil nekte flyttingen, og viser til «ytringsfriheten». Selv om at Skogkär nå blir taushetsbelagt av sin arbeidsgiver, hevder han bestemt at «ytringsfrihet» er en av den jødiske mediefamilien Bonniers «kjerneverdier»:

Jeg mener at handlingene mine faller innenfor rammen for den brede ytringsfriheten som gjelder i Sverige. Bonnier News har ytringsfrihet som en av sine kjerneverdier. Gjennom årene har jeg selv skrevet mange lederartikler om temaet ytringsfrihet, og at det også må gjelde meninger og uttalelser som oppfattes som krenkende.

I e-posten skriver han også at han angrer på å ha skrevet tweeten, og kaller den «dum». Han er derimot sterkt imot å bli kalt «høyreekstremist», noe han har fått høre fra andre ledere i Bonnier-konglomeratet.

«Å akseptere å bli flyttet ville være det samme som å akseptere høyreekstremist-merkelappen som Dagens Nyheter sin lederside nå forsøker å klistre på meg. Det har jeg ikke tenkt til å gjøre,» skriver Mats Skogkär til Journalisten.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Slike meningsytringer ville neppe ha blitt tolerert i vår egen Schibsted- eller A-presse, bortsett fra om de kom fra en «sertifisert» rabulist som de holder seg med, av hensyn til «meningsmangfoldet». De finnes gjerne i akademikerklassen, i form av en statsviter eller sosiolog, og er sikret publisitet om de ønsker det, innenfor visse rammer.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

With jews you loose.