Hjem Nyheter Howard Stern angrep Kanye West

Howard Stern angrep Kanye West

2

JØDESPØRSMÅLET Den jødiske radioprofilen Howard Stern angriper igjen Kanye West for hans kritikk av jødisk makt. Denne gangen hevder Stern at Kanye er «veldig syk» og dessuten «ikke vet at han er svart».

Bilder: Bill NortonCC BY 2.0 / Cosmopolitan UKCC BY 3.0, via Wikimedia Commons.
Jøden Howard Stern (t.v.) påstår at rapperen Kanye «Ye» West (t.h) «hater seg selv».

Radioprofilen Howard Stern har tidligere angrepet den antisemittiske rapperen Kanye «Ye» West og i egenskap av å være jøde sagt at andre må slutte å «unnskylde» Ye med at han er «syk». Stern krevde da i stedet at Ye «holdes ansvarlig» for at han våger å diskutere jødespørsmålet, skriver Nordfront.

At Ye kom ut som åpen hitlerist i Alex Jones’ Inforwars forrige uke virker å ha irritert jøden Stern ytterligere. I et nytt utspill sier Stern at Ye er «veldig syk», skriver Marca.

– Han elsker nazister. Jeg antar at han ikke vet at han er svart. Han forstår ikke hva [Adolf Hitler] mente om jøder og svarte. Hitler mente at de var undermennesker. Han ville sterilisere svarte mennesker, påstår Stern.

Stern forsøker også å analysere Yes «psykologi» og påstår at det er helt urimelig at en svart person kan like Hitler og at Ye dermed må «hate seg selv».

– Jeg skulle kunne gi dere en psykologisk teori og jeg tror ikke jeg er den eneste som tror at han kanskje hater å være svart så mye. Han er så selvhatende. Han vil ha på seg en lue og late som at han er en hvit mann. En hvit mann i et naziparti. På en merkelig måte hater han å være svart og vil bli akseptert av nazister, påstår Stern videre.

Ye har dog ved flere tilfeller kritisert jødisk makt fra akkurat en svart manns perspektiv og blant annet påpekt at det til stor del var jøder som lå bak den transatlantiske slavehandelen og at jødiske musikksjefer kjører over svarte musikere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
2 måneder siden

«Ye» er ikke i nærheten av å bli kategorisert som syk, og han hater selvfølgelig ikke seg selv og svarte, men setter i stedet spikeren i den jødiske kisten. Så surmuling av tafatte radioverter og den slags ekkel jødisk propaganda oppnår ikke høye odds, og da tatt i betraktning at det endelig ser ut som verdenssamfunnet begynner å våkne, o.l.

Roger M
Roger M
2 måneder siden

Howard Stern er en ekkel arrogant jøde.